אהממ... Bonsoir :)

מלשנית קטנה....שוב את!

מקווה שאת כבר ישנה.... כמה ימים כבר עברו מאז? הרבה...מאוד. אז עד שתראי אותי שוב בשידור חי...ואני אותך...(כל כך מחכה לך) אל תספרי סיפורים. תחלמי חלומות....יותר טוב. רוצה כל כך לחבק אותך....רק תדאגי בבקשה שיהיה לי את מי לחבק. חסרים לי החיבוקים....כל כך חסרים לי. אוהבת אני.

תרנגולת

New member
לא הרבה ימים..

אני לא הייתי צריכה לספר סיפורים (שהם אמת לאמיתה), אם את היית באה לספר לי אתמול סיפורים.. אל תדאגי.. יש הרבה מדי את מי לחבק.. :)

דואגת...דואגת...

ואני הייתי בדרך....באמת. עד שתפסה אותי הלנה הכלבה שלי...והתחילה להתחנן לתשומת לב. מה אני אעשה מולה? מה ? אז נתתי לה קצת...ואת כבר נרדמת. אוהבת אותך, תוגי שלי. שיהיה יום טוב כמה שאפשר.

אוקי....יצאתי....

כשאני חוזרת.....אני לא רוצה לראות כאן תרנגולות! פויה! חחחחחחחח......פפפפפפפשששששששששש........

t@gel

New member
שלוםםםםםםםםםםםם

היי חומד... מה שלומך? איזה פנים חינניות... כייף לראותך כאן... אז...מה חדש תחת השמש והפגזים שלנו? ומתי נראה אותך שוב? את צריכה לקפוץ לביקורים יותר תכופים... ;-) מוואהההה

*g99

New member
אם אני לא טועה...

אתמול רשמתי פה למאיונת שחזרה אלינו...

*g99

New member
אהה,ואני?

יש יותר ממצוין? אז ככה אני מרגישה!!!! ואת? אולי תבואי יום חמישי עם החבר,שניראה אותך באושר המלא שיש לך...

ואני ניסיתי לענות לך, אבל....

נימחק לי. תודה לך, g99. באמת. מה שלומך? מקווה שבסדר. שלך מאיונת

*g99

New member
מאיונת!!!!!!!!!!!!

יו,מה איתך? אני מבינה שאת לוקחת את עצמך חזק,גאה בך!!!! אני מקווה שלא קשה לך יותר מידי,ואם כן,כולם פה בשבילך!!! מתגעגעת.....

למעלה