אהממ... Bonsoir :)

t@gel

New member
אהממ... Bonsoir :)

ערב טוב לכוללללםםםםםםםםםם אלוהים כמה שהתגעגעתי אליכם... הריחוק הזה, ועוד לחשוב שהייתי אמורה לחזור רק עוד 4 ימים... בעעעעע אני שונאת בכי בעולם להתנתק מהבית. זהו, אני כאן, לא כולם ידעו, כי לא רציתי סתם להדאיג, אבל נסעתי מטעם העבודה לשבוע בצרפת. אני מודה לאל על שנתנו לי את הפריווילגיה לחזור מוקדם מהמתוכנן. סבלתי שם כל רגע ורגע. מיותר לצמיין שלא אכלתי שם כלום, כי אני הרי אוכלת רק כשר...ולא היה לי כוח לבשל לעצמי...כוח???????לא היה לי זמן!! בקושי היה לי זמן לנשום שם. טוב, אני לא אבלבל לכם את השכל... סרקתי את הפורום (3 דפים אחרונים) ואני הולכת לענות על כל הודעה והודעה... סליחה על שנעלמתי לכם...חזרתי...ולא רוצה ללכת שוב אוהבת אתכם כל-כך...תגלי מואאאאאהההההההה (אהמממ...נשיקה צרפתית ;-))

תרנגולת

New member
ואייי!! עכשיו אין מאושרת ממני !

עכשיו תגל חומד.. לפני שתסרקי את הפורום.. הישר לאכול.. שתחזיקי את עצמך.. שלא תהיי לי חלשה מדי. התגעגעעעעעעעעעעתתתתתתתתתייייי כככככככלללל כךךךךךךךךך!!! אוהבת אותךךךךך!! חולה עליך! מטורפת עליך!! מטורפת בלעדייך!! אני.

גם אני!

וואי..איזה כיף שאת פה! אני לא מאמינה....אמא גולי חזרה! אוהבת אותך כל כך! איזו הפתעה נעימה... מקווה שאת בסדר...כמה שאפשר. אוהבת ודואגת ומתגעגעת...הכל ביחד. אני

מייק 48

New member
תגלי אהובה - ברוך שובך !!! B-)

לפני שאת הולכת לענות על כל הודעה... לכי מיד לאכול ולשתות ולנוח מעט !!! בכלל אל תנסי איתי להתווכח... אם לא תהיי ילדה טובה - יהיה לך עסק איתי (קשוח )... אם לא תגמרי את הגלידה פה עד הסוף יבוא ג`ימייקה ענקי אותך לחטוף... כל כך שמח שחזרת אלינו בשלום... אוהב אותך מאד מאד, תגלי שלי שלך תמיד מייק

t@gel

New member
מייקי נסיך הפלאים שלנו

היי חומד, שמעתי, או יותר נכון, קראתי שאתה עסוק בעבודה... אהממ...זה טוב, כי אין כמו עבודה לחיזוק הנפש... רק שלא ישלחו אותך לצרפת, והכל יהיה בסיידר... אז, מה שלומך? איך אתה מרגיש? תגיד...אמרתי לך כבר תודה על כל מה שאתה? תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה מואהההההההההההה אוהבת אותך נשמה.... :) גולי שלך לנצח (כמו שנשבעתי לך)

מייק 48

New member
תגלי אהובה ויקרה מכל...

חומד, אני מרגיש מצויין, אוכל ושותה ונהנה מהחיים... הנשמה שלי איתנה !! אני דוקא אשמח אם ישלחו אותי לצרפת, לפאריז היפה... אני עסוק בעבודה, בספורט, בגלישה (בשני מימדים), בשירה, בבית וב... אתמול (שלישי) גלשתי בים 3 שעות בגלשן המפרש - היה אימון מצויין. בימים הקרובים אנחנו מגבירים את החזרות לקראת ערב שירי לוחמים (שם אני אמור לשיר משהו) ולקראת מופעי יום העצמאות - אנחנו משתתפים... גם בעבודה יש מה לעשות ויש גם תמורות באופק... ואת, חומד, חזרת אלינו בשלום (אבל קלה מידי) מחו``ל... ומאיונת האהובה חזרה הביתה ביום ראשון... אך איזה כייף... וניבוש חזרה לירושלים ולמשחק אחד ארוךךךךךךךךךךךךך... ותרנגולת אחת מסתובבת כאן בלילה... ליד הטורפים... מסוכן... והבנות האמיצות והמקסימות נלחמות יום יום... גם תומכות ואוהבות... והפורום פורח ומתפתח... אז מה עוד צריך הבן-אדם בשביל להיות מאושר ? קצת אוכל והרבה שתיה מידי פעם. אני מקוה שתשלימי מה שהחסרת בצרפת... תני גם לעצמך ממה שאת ממליצה עליו לבנות (שהסנדלר לא ילך יחף)... תודה לך אהובה על שאת כמו שאת !!! (אגב, אם היית כותבת בצ`אט את כל שורות התודה היית עפה כמו טיל) מקוה שאת כבר בחלום החמישי שולח לך חיבוק חם ונשיקה (מתגעגע לחבק אותך ממש, בזהירות שלא למחוץ...) אוהב אותך מאד מלאכית מתוקה שלך לתמיד מייק B-)

t@gel

New member
הנה אני אומרת...

לכי לישון!!!!!!!! אם הן אמרו, מי אני שאשבור להן את המילה... די, נו...בסדר....אבל רק עוד קצת זמן... (או כמו שאבא היה אומר לי...אחרי ``שושלת`` את כבר במיטה... :) ). אוהבת אותך תוגי נשמה מלאכית שלי... אני אסיים להתעדכן בפורום ובטלפונים ומחר נדבר, אוקיי... ואגב...תודות לאייל המלאך...אין לי איי סי... :-( אוהבת המון... אמא גולי

תרנגולת

New member
אה.. אז אני מתקשרת שניה..

אני רוצה להגיד לך משהו.. רק שתדעי. גם אני אוהבת אותך המון :) מבטיחה ללכת לישון אחרי שושלת.. (עוד כמה זמן זה מתחיל? B-) )

t@gel

New member
אהמממ...אין לי...

איילי צריך להתקין לי אותו מחדש... עד אז, רק מיילים חומד... אני אבדוק מיילים כל הזמן... ואגב... ראיתי שנוזפים בך לישון...כי חרשת על המחשב... אין ``שושלת`` - עכשיו למיטה!!!!!!!!!!!!! ;-) - אמא גולי בפעולה...

אמא.....תגידי לה.....היא ילדה רעה!

ואת אמא טובה.....מאוד. אוהבת אותך כל כך! התגעגעתי... מאיונת.

תרנגולת

New member
ממ.. B-( לא רוצה לישון..!

רוצה להשתגע.. מה זה פה פתאום.. קודם הייתי הבת היחידה, אח``כ הייתי ה-ג-ד-ו-ל-ה במשפחה (ולא רק לרוחב), פתאום צצות לי אחיות גדולות שפוקדות עלי ללכת לישון וגורמים לאמא`לה להיות בעדם.. B-( תרנגולת מתמרדת!! B-)

מלשנית קטנה...

יש לך מזל שאמא גולי חזרה.... אני הייתי מקרקסת אותך!!!! מלשנית אחת... יש לך מזל שאני לא אוכלת תרנגולות.....

גם כן גדולה......

אני אמחוץ אותך ביד אחת!!! את קטנטונת! פיצית! ננסית! ואני אוהבת אותך כמו שאת... רק לכי לישון! כשאני חוזרת....וואי מה שאני אעשה לך אם את כאן.... לילה.....

תרנגולת

New member
אני ארוכה לרוחב, בסיידר?

אל תגידי להם שאני פיצית.. הם יאמינו לזה בסוף:-( ואז לא אוכל לחשוף את עצמי בפני אף אחד.. ואני אוהבת אותך גם.

t@gel

New member
את מוחצת?????????

נראה לי שפיספסתי משהו... את יכולה למחוץ? רגע, רגע אחד... שאני אבין... מה תמחצי בדיוק? אהמממ.... זוכרת את הדבורה המפחידה ההיא שעל השולחן שלך... כן, כן, זאת מהברזל, שניב הפחידה אותי איתה... אפילו היא יכולה למחוץ אותך... את יודעת מה, יותר מזה.... הסמיילי של תפוז יכול למחוץ אותך... מהר זמזמי עצמך לכיוון המקרר ותכניסי משהו לפה... אחר כך תוכלי לדבר על מחיצות... :) מואהההההההההה

אוהו.. .איך שאני מוחצת...

מתי ראית אותי לאחרונה? מזמן...יובלות עברו מאז... ואולי גם את תעזבי שניה את המחשב לבד...לא יקרה לו כלום...הבטחה של פרה... ותלכי לך למקרר לאכול משהו קטן? תפוזים לא מאיימים עלי...ממש לא. אוהבת אותך ודואגת לך. אני

תרנגולת

New member
אני ראיתי אותך לאחרונה..

מצד אחד רציתי לחבק אותך חזק חזק- כי את מאיה.. מצד שני- הרגשתי כל רגע שאני הולכת למחוץ אותך.. אז די לספר לתגל שטויות. שתיכן, כן כן.. מאיה.. את.. ותגל.. כן, את! שתיכן למקרר, ואני לא רוצה לראות אתכן חוזרות עם חסה מסכנה..

למעלה