אהממ שלום
S soul on fire New member 26/5/08 #2 ברוכה השבה ../images/Emo34.gif מה שלומך? לאן נעלמת כ"כ הרבה זממממן?!? ים!
ק קייזר סוזי New member 26/5/08 #4 מיכלי!!../images/Emo24.gif אהממ. לא יודעת לא הרגשתי קשורה פתאום. מה קורה פה, מה שלום כולם?
S soul on fire New member 27/5/08 #14 ../images/Emo24.gif אני מניחה שעכשיו אפשר להגיד שכולנו בסדר ואפילו בסדר גמור =] מה איתך?
ק קייזר סוזי New member 28/5/08 #15 כתבתי בהתחלה בפראנואיד כי זה הניק שכולם מכירים פה. בעקרון אני רק עם קייזר עכשיו שלום אלון, אני סיון.
S sutul New member 26/5/08 #8 מצויין סיווני מלא זמן לא ראיתי אותך.. גם החלפת כינוי את יודעת לגבי המכת שמש במצעד האחרון שלך.. כובע והרבה מים יכולים למנוע את זה.. חוץ מזה אם יהיה עלוב וימאס לנו נוכל תמיד ללכת למקום אחר לשבת בו
מצויין סיווני מלא זמן לא ראיתי אותך.. גם החלפת כינוי את יודעת לגבי המכת שמש במצעד האחרון שלך.. כובע והרבה מים יכולים למנוע את זה.. חוץ מזה אם יהיה עלוב וימאס לנו נוכל תמיד ללכת למקום אחר לשבת בו
ק קייזר סוזי New member 26/5/08 #9 ) ברור שלא שתיתי מספיק, והייתי בלי כובע. אבל היה חמסין, ואני וחמסינים זה לא מסתדר. אני הופכת להיות בלתי נסבלת . לא יודעת, נראה איפה הוא יהיה?
) ברור שלא שתיתי מספיק, והייתי בלי כובע. אבל היה חמסין, ואני וחמסינים זה לא מסתדר. אני הופכת להיות בלתי נסבלת . לא יודעת, נראה איפה הוא יהיה?