אהממ... שאלללון!

ברוש36

New member
והשאלה האחרונה-

אני חושבת שגרוטאה,זה מוזר לי להגיד את זה.מילה מוזרה

d r o r y

New member
עונה:

מה המצב?נכון לעכשיו,ככה ככה. תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?שחור אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט?כמובן אם אתה לומד- באיזה שיעור?לא לומד אם עברת טסט- באיזה מס'?12 באיזה אזור בארץ תגור?נתניה או תל אביב איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?פשוטים,נוחים מה המילה האחרונה שאמרת?לא זוכר מה יש על מסך הפלא' שלך?את התאריך,והשעה מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אין לי שמץ עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?פיכסה על שניהם כדורגל או כדרוסל?כדורגל אימיול או קאזה?לא יודע אייסי או מסנג'ר?אייסי אייס או פרוזן?פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?לא יודע אם בכלל אלמד איזה חיה אתה הכי אוהב?אולי דולפין,דגים,וכאלה ואיזה פרי?בננה,תותים,ענבים ואיזה ירק?פטריות,תירס,עגבנייה,ובטח עוד כמה... ואיזה זוג גרביים?לבנות אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?לא זוכר הספר שקראת והכי השפיע עליך?לא ידוע לי על ספר כזה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?זה לא מאורע,זו תקופה-הילדות שלי(כנראה) סרט אהוב?מלך הסלים מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)לא לומד אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בניין אתה רוכב על אופנים?לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?לא הבנתי מתי?---- ראית הארי פוטר 4?לא שווה לבזבז על זה כרטיס?לא ראיתי מה המוצא (עדה) שלך?חצי טריפולטאי וחצי טוניסאי נולדת בארץ?לא באיזה בית חולים?לא ידוע לי וכמה שקלת?לא יודע איזה מס' אתה במשפחה?אני בן בכור,יש לי אח אחד קטן ממני. כמה אחים יש לך?אחד שירתת/תשרת קרבי בצבא?לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול?בסביבות 1:00 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?היו כמה,אבל אחד מהם זה שאבא שלי תפס אותי על חם מדבר עם עצמי. איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?יש המון למה?כי רק עצם המחשבה עליהם כבר עושה לי רע. אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה?אין לי מה הדרך שלא תרצה למות בה?דרך של ייסורים וסבל איזה חיה היית רוצה להיות?ציפור אולי? למה לא נמלה?כי נמלה זה לא כדאי בכלל כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?בין 5 ל 10 מה השם הכי מוזר ששמעת?לא זכור לי ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?יש הרבה.אחת מהן זאת המילה "אוח".שזה סוג של ציפור. אממ.. וזהו. לילה טוב.

../images/Emo187.gif

מה המצב?נחמד לי
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?לבן(?!)
אתה לומד נהיגה?לא.. כבר עברת טסט?--- אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?משו יפה ונוח מה המילה האחרונה שאמרת?טוב.. מה יש על מסך הפלא' שלך?סוד
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?ל'דעת
עשית פסיכומטרי?עוד לאץץ מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?שניהם קשים אבל אם כבר אז אנגלית כדורגל או כדרוסל?עדור עף אם כבר.. אימיול או קאזה?איימול אייסי או מסנג'ר?גם וגם אייס או פרוזן?אע?! איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?ל'דעת.. איזה חיה אתה הכי אוהב?לא ממש אוהבת חיות=/ ואיזה פרי?מנגו
ואיזה ירק?פלפל
ואיזה זוג גרביים?הכי יפים ונוחים.. אתה ישן עם דובי?לא.. איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?לא זוכרת מילים..
הספר שקראת והכי השפיע עליך?ל'דעת המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?ממ.. סרט אהוב?יש כמה=] מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס):הבעה אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בבניין אתה רוכב על אופנים?כבר לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?יומיים.. מתי?לפני כמה חודשים ראית הארי פוטר 4?לא שווה לבזבז על זה כרטיס?לא ממש.. מה המוצא (עדה) שלך?סוד
נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים?סוד
וכמה שקלת?כנ"ל איזה מס' אתה במשפחה?אע?! כמה אחים יש לך?אין לי אחים שירתת/תשרת קרבי בצבא?נחיה ונראה באיזה שעה הלכת לישון אתמול:11 וחצי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?אתם לא רוצים לדעת איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?שלי..בעעעעע למה?כי בעעעעע אתה מעשן:לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה?--- מה הדרך שלא תרצה למות בה?מזה השאלות האלו?! איזה חיה היית רוצה להיות?טוב לי ככה
למה לא נמלה?למה כן?! כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?מספיק,.. מה השם הכי מוזר ששמעת?לא זוכרת..טחחח ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?ל'דעת

danielle099

New member
../images/Emo125.gif

מה המצב? מעולה ואיתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?לבן אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט?לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? מרכז כנראה איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?רגילים גינס וכאלה מה המילה האחרונה שאמרת? לא מה יש על מסך הפלא' שלך?אות בינית או יפנית מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? אין לי שמץ אתה יודע מה זה ?!?!!? עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כדורגל או כדרוסל?כדורסל אימיול או קאזה?אימיול אייסי או מסנג'ר?מסנגר אייס או פרוזן?אייסי איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? לא החלטתי איזה חיה אתה הכי אוהב?כלב ואיזה פרי?תפוז ואיזה ירק? מלפפון ואיזה זוג גרביים?לא יודעת אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? אין לי שמץ לא נראה לי היא שרה הספר שקראת והכי השפיע עליך? לא היה כזה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? בת מצווה סרט אהוב?הטיסה ועוד מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) בעצם זה היה אתמול וזה היה ספרות אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?צמוד קרקע אתה רוכב על אופנים? ממש ממש קצת כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?9 ימים מתי?קורס מדצים ראית הארי פוטר 4?לא יצא לי עוד שווה לבזבז על זה כרטיס?כה מה המוצא (עדה) שלך?אשכנזיה נולדת בארץ?לא באיזה בית חולים? אין לי מושג איפשהוא בארצות הברית בקליפורניה וכמה שקלת?קצת איזה מס' אתה במשפחה?מהאחים 1 כמה אחים יש לך?1 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראה לי באיזה שעה הלכת לישון אתמול?1 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? מלא אי אפשר לספור איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? אף אחד עכשיו למה?ככה אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה? אין לה שם מה הדרך שלא תרצה למות בה?בסיר רותח עם קניבלים....חחח איזה חיה היית רוצה להיות? כלב למה לא נמלה?ככה כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? לא הרבה קונים לי בקרוב עוד 2 מה השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?אמ.... אממ.. וזהו. לילה טוב.

Ligeiro

New member
משעמם וזה

מה המצב? סביר תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? - אם אתה לומד- באיזה שיעור? - אם עברת טסט- באיזה מס'? - באיזה אזור בארץ תגור? בחו"ל איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? מה שבאלי. :X מה המילה האחרונה שאמרת?לא זוכר זה היה מזמן :D מה יש על מסך הפלא' שלך? רקע לבן :X מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? :| עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר אייס או פרוזן? פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? לא סגור על זה איזה חיה אתה הכי אוהב? המ. כלב[?] ואיזה פרי? תפוח ואיזה ירק? גמבה ואיזה זוג גרביים? מגניבים כאלה עם מונעי החלקה D: אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? :| הספר שקראת והכי השפיע עליך? :S המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? לאדע סרט אהוב? וואו. המ. לאדע נו ;[ מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) תנ"ך אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בנין אתה רוכב על אופנים? אם לא היו גונבים אותם ;[ כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? חודש מתי? לפני 3-4 שנים ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא מה המוצא (עדה) שלך? רומני נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? לוזוכר נו ;[ וכמה שקלת? אין לי מושג איזה מס' אתה במשפחה? 1 כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11[?] מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לוזוכר ;[ איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?למה? אתם לא באמת מכירים ;[ אתה מעשן? קצת יש לך חברה? לא איך קוראים לה? באה לבד מה הדרך שלא תרצה למות בה? בירייה איזה חיה היית רוצה להיות? פיל למה לא נמלה? כי תוחלת החיים לא משהו כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? מספיק :D מה השם הכי מוזר ששמעת? קוטפת-מענף-עץ-השקד (כן, זה אמיתי) ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? :X

עונה.. למרות שהשם שלך מכעיס אותי../images/Emo6.gif

מה המצב? הכול סבבה
מה איתך
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן.. של המסך
אתה לומד נהיגה? לא. כבר עברת טסט? כנ"ל אם אתה לומד- באיזה שיעור? -- אם עברת טסט- באיזה מס'? -- באיזה אזור בארץ תגור? או בתל אביב או במושב
איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? הכל בערך
מה המילה האחרונה שאמרת? טוב
מה יש על מסך הפלא' שלך? מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? אמממ אין לי מושג
עשית פסיכומטרי? לעע מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית:]] כדורגל או כדרוסל? כדרוגל
אימיול או קאזה? קאזה
אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר
אייס או פרוזן? פרוזן
איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אין לי מושג
איזה חיה אתה הכי אוהב? כלביםם ואיזה פרי? אגס
ואיזה ירק? מלפפון
ואיזה זוג גרביים? הגרבי ברך שלי:]] אתה ישן עם דובי? חחחחח כבר לא.. פעם
איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? "נומי נומי ילדתי, נומי נומי נים.." הספר שקראת והכי השפיע עליך? הארי פוטרר
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? לא זוכרת סרט אהוב? יש מלא מלא מלא
מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) שעור חברה
אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בבניין אתה רוכב על אופנים? כה.. אבל לא כל כך הרבה כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?
מתי? כנ"ל ראית הארי פוטר 4? לא..
אבל אני הולכת לראות בקרוב
שווה לבזבז על זה כרטיס? עדיף לקרוא את הספר..
אבל אם אתה רוצה אז תלך לדעתי מה המוצא (עדה) שלך?
נולדת בארץ? כה באיזה בית חולים? --חסוי-- וכמה שקלת? חחחח אני גם ממש זוכרת!
איזה מס' אתה במשפחה? אני האחרונה:] כמה אחים יש לך? 3 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לאדעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול? בערך ב12-11 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? קרו לי הרבה.. אני לא אפרט אותם עכשיו
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? אף אחד:] למה? כי מי ששונא סובל.. אתה מעשן? בעעעעע לא
יש לך חבר? אממ היה לי אבל עכשיו לא איך קוראים לה? -- מה הדרך שלא תרצה למות בה? לאדעת.. איזה חיה היית רוצה להיות? כלב
אבל אני מעדיפה להישאר בנאדם, תודה. למה לא נמלה? כי היא קטנה וכל החיים עובדת
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 3 מה השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה
ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? קרוכית XDD

A Radcliffe

New member
שאלון לשיפור מצב הרוח../images/Emo129.gif

אני מקווה... מה המצב?באסה תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? סגול? אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט?לא אם אתה לומד- באיזה שיעור?
אם עברת טסט- באיזה מס'?.......... באיזה אזור בארץ תגור?.... איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?הכי מכוערים בשוק... לא סתם.... זרוקים כאלה......
מה המילה האחרונה שאמרת?.. מה יש על מסך הפלא' שלך?בית בשלג... מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?..... עשית פסיכומטרי?... מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?אנגלית! כדורגל או כדרוסל?... אימיול או קאזה?... אייסי או מסנג'ר?MSN אייס או פרוזן?.... איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? ? איזה חיה אתה הכי אוהב?חתולים, וואף וואפים, היפוגריפים ועוד... ואיזה פרי?תפוז? ואיזה ירק?... ואיזה זוג גרביים?עד הברך וקטנות מאוד.... אתה ישן עם דובי?עם ארנב, דובי ואלף. איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?לא זוכרת..... הספר שקראת והכי השפיע עליך?הארי פוטר! ג'יני הכלבה שמצילה חתולים... המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?#$%& סרט אהוב?הארי פוטר! הכל! הרקולס, מולאן.... מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)היום לא.... אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בנין.. אתה רוכב על אופנים?לא הרבה.... כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?... מתי?... ראית הארי פוטר 4?פעמיים והיום שוב! איזה כיף לי! שווה לבזבז על זה כרטיס?כן! אפילו 3! מה המוצא (עדה) שלך?אה... נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים?תל השומר וכמה שקלת?לא יודעת איזה מס' אתה במשפחה? אה..... 1? כמה אחים יש לך?2 שירתת/תשרת קרבי בצבא?לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול?מוקדם בשבילי...... מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?אה.... איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?אה.... אבריל לאבין! למה?ככה.... אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה?.. מה הדרך שלא תרצה למות בה?בחוסר עונים (?) מוחלט.... איזה חיה היית רוצה להיות?עוף חול... פוקס! למה לא נמלה? כי ידרכו עלי אחרי שנייה.... כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? ? מה השם הכי מוזר ששמעת? אה.... ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? עברית זאת שפה דפוקה.... הכל! אבל הכי הכי? נכון... וויזלי:)

חחח דווקא יפה.. עונה!

השאלון בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים כמובן... מה המצב? סבבה תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? אפור אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? לא אם עברת טסט- באיזה מס'? לא עברתי באיזה אזור בארץ תגור? רמת גן איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ג'ינס, קפוצ'ון ומגפיים/נעלי ספורט מה המילה האחרונה שאמרת? ביי מה יש על מסך הפלא' שלך? מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כדורגל או כדרוסל? כדורגל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? אייסי אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? איזה חיה אתה הכי אוהב? חתול ואיזה פרי? תפוח ואיזה ירק? עגבנייה, חסה ואיזה זוג גרביים? של פירמה אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? נומי נומי הספר שקראת והכי השפיע עליך? כולם המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? סרט אהוב? מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) לא למדתי (יום שבת!!) אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בבית צמוד קרקע (אבל 2 קומות) אתה רוכב על אופנים? לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? לא הבנתי... מתי? ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא מה המוצא (עדה) שלך? 3/4 הונגריה, 1/4 תמניה.. נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? בני ציון וכמה שקלת? 3.350 איזה מס' אתה במשפחה? 3 כמה אחים יש לך? 2 (לא כולל אני) שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול? היום יותר נכון חיחי... 3 בבוקר מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? למה? אתה מעשן? לא יש לך חברה? לבנות חבר נכון? לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? איזה חיה היית רוצה להיות? למה לא נמלה? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? מה השם הכי מוזר ששמעת? ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?

MK respect

New member
=]

מה המצב?ב"ה!! תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?לאידעת.. אתה לומד נהיגה?עוד לא.. כבר עברת טסט? אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור?בעז"ה בהתנלחות בגולן או בשטחים.. איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?זרוקים.. מה המילה האחרונה שאמרת?עוד מעט.. מה יש על מסך הפלא' שלך?היינקיין מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אין לי מושגג.. עשית פסיכומטרי?עוד לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה כדורגל או כדרוסל?כדורסלל אימיול או קאזה?אימיול אייסי או מסנג'ר?מסנג'ר אייס או פרוזן?פרוזן?? איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?בעז"ה מנהל עסקים או אדריכלו ועיצוב פנים.. איזה חיה אתה הכי אוהב?סוס ואיזה פרי?לאידעת.. ואיזה ירק?לאידעת.. ואיזה זוג גרביים???? אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?אנא עראף.. הספר שקראת והכי השפיע עליך?לאידעת.. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?לא זוכרת.. סרט אהוב?הדיוקס קורעים את האזרד ועוד כל מיני.. מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)לא למדתי יום אבל השיעור האחרון זה של"ח.. אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בניין אתה רוכב על אופנים?כע כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?5 ימים מתי?במחנה ראית הארי פוטר 4?עוד לא.. שווה לבזבז על זה כרטיס?כע כי אני לוקחת כרטיס של סלקום..חעחעחע... מה המוצא (עדה) שלך?אשכנזית נולדת בארץ?כע באיזה בית חולים?כרמל בחיפה וכמה שקלת?לאידעת.. איזה מס' אתה במשפחה?5 כמה אחים יש לך?5 שירתת/תשרת קרבי בצבא?בעז"ה אני רוצה לעשות קרבי..ואם לא אז מדירכת טיולים בשרות לאומי.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול?1 וחצי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?הרבההה איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא??כל מיני.. למה?כי הם מעצבנים ואני שונאת אותםםם!! אתה מעשן?כבר לא.. יש לך חברה?יש לי הרבה חברות
איך קוראים לה?הרבההה.. מה הדרך שלא תרצה למות בה?כל מיני.. איזה חיה היית רוצה להיות?לא רוצה אני שמחה להיות בת אדם... למה לא נמלה?כי תוך דקה אני מתה.. כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?קיץ-שורש, חורף-4 נעלים.. מה השם הכי מוזר ששמעת?משואה,ישיביה.. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?הרבההה.. אממ.. וזהו. לילה טוב.

essit

New member
אני../images/Emo48.gif

השאלון בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים כמובן... מה המצב?הכל סבבהה תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?כחול אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט? אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור?צפון איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ג'ינסים.. מה המילה האחרונה שאמרת?בטח מה יש על מסך הפלא' שלך?כתוב לי essit מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?הא? עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?לא זה ולא זהה כדורגל או כדרוסל?כדורסל אימיול או קאזה?אימיול אייסי או מסנג'ר?גם וגם אייס או פרוזן?פרוזןןןןןןןןן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?מקווה משפטים איזה חיה אתה הכי אוהב?כלבים ואיזה פרי?אפרסק ואיזה ירק?אהמ.. ואיזה זוג גרביים?האאא אתה ישן עם דובי?ב-ט-ח!-שלא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? הספר שקראת והכי השפיע עליך?אוצר הבושם המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?- סרט אהוב?יש הרבה.... מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)יום שבת... אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בנין אתה רוכב על אופנים?לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?יומיים מתי?שנה שעברה ראית הארי פוטר 4?לאאאאאאאאא שווה לבזבז על זה כרטיס?אין לי מושג מה המוצא (עדה) שלך?מה אכפת לכםםםםםםםםםםםםםם נולדת בארץ?יאפ באיזה בית חולים?וולפסון וכמה שקלת?אין לי מושגגג איזה מס' אתה במשפחה?רביעית כמה אחים יש לך?3 שירתת/תשרת קרבי בצבא?מקווה שכן באיזה שעה הלכת לישון אתמול?1 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?--- איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?--- למה? אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה?פיגוע,התאבדות.. איזה חיה היית רוצה להיות?עקרב-נראה לא מזיק אבל יש לו צביטות קטלניותתת למה לא נמלה?מי אמר שלא נמלה..? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?נו באמתת מה השם הכי מוזר ששמעת?לירוז ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?שח-רחוק(המילה "טלפון"בעברית)

עונה....

מה המצב? וואלה הכל טוב מותק מאיתך?? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? כתום אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? אני גרה בכפ"ס איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? רגילים מה המילה האחרונה שאמרת? רגע מה יש על מסך הפלא' שלך? אין כלום מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? אין לי מושג עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה!!!!!!!!!!!! כדורגל או כדרוסל? אפחד אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? אייסי אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? לא יודעת איזה חיה אתה הכי אוהב? אף חיההה!!! טוב אולי דולפינים, אבל זהו!!!! ואיזה פרי? תפוח תותים וענבים ואיזה ירק? גזר עגבניה ומלפפון חמוץ ואיזה זוג גרביים? אה? אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? היא לא היתה שרה לי הספר שקראת והכי השפיע עליך? שחר- אסתר שטרייט וורצל המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? לא יודעת סרט אהוב? לא יודעת מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) לא למדתי היום אבל אתמול זה היה תושב"ע אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין אתה רוכב על אופנים? שכחתי איך... חח כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? 3 ימים מתי? כשההורים נסעו לאילת ואני טיילתי לי מבית לבית ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? מה המוצא (עדה) שלך? אשכנזיה....... נולדת בארץ? כה באיזה בית חולים? מאיר בכפר סבא וכמה שקלת? 3.500 איזה מס' אתה במשפחה? 2 כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא קרבי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 חחחחח למרות שזה היה שישי.. מה נו הייתי עייפה חח מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? חחחחחח די די אל תזכירו לי יואווו איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? ממש??? אפחד... למה? אתה מעשן? כבר לא יש לך חברה? לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? שום דרך איזה חיה היית רוצה להיות? למה לא נמלה? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 1 מה השם הכי מוזר ששמעת? יש מלא שמות מוזרים:/ ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? יש הרבה

yardenga

New member
עונהה

מה המצב? חביב תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט?לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? ממ אני לא אגור בארץ איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ג'ינס וחולצה כל שהיא.. מה המילה האחרונה שאמרת?טוב מה יש על מסך הפלא' שלך?תמונה של החתול שלי מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? חח מאיפה ליי? עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כדורגל או כדרוסל? כדורגל אימיול או קאזה?אימיול אייסי או מסנג'ר?מסן אייס או פרוזן? מה זה? איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? ממ לא יודעת איזה חיה אתה הכי אוהב?חתול ואיזה פרי? אפרסק ואיזה ירק? לא יודעת ואיזה זוג גרביים?ממ מאיפה ליי אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? היא לא הייתה שרה לי חח הספר שקראת והכי השפיע עליך? ממממממממממג'אנק המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?שנולדתי סרט אהוב? 13 מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) תנ"ך אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?קרקע אתה רוכב על אופנים?לא ממש כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? ממ שבוע מתי?ואייי לפני מלא זמן ראית הארי פוטר 4?לא שווה לבזבז על זה כרטיס? מה המוצא (עדה) שלך?חציפרסייה חצי בולגריה נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים? ממ הקריה וכמה שקלת? לא יודעת איזה מס' אתה במשפחה? 5 כמה אחים יש לך?2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? שמעתי את ההורים שלי מזדיינים חחחחחחחחחחחחחח איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? ממממממממממ ילדה אחת בשם מורן למה? כי היא זונה אתה מעשן? לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? ממ בייסורים איזה חיה היית רוצה להיות? חתול למה לא נמלה? כי זה סתם קקה כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? מה? מה השם הכי מוזר ששמעת? יערה חח ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? סחיש חחחחח

ybenor

New member
שלי...

מה המצב? הכל טוב מה איתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? אפור אתה לומד נהיגה? עוד לא כבר עברת טסט? עוד לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? צפון איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? גינס וטישרט מה המילה האחרונה שאמרת? לא מה יש על מסך הפלא' שלך? סביבון מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? מה אני יודעת?! עשית פסיכומטרי? עוד לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית כדורגל או כדרוסל? כדורגל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר?מסנג'ר אייס או פרוזן? מממ? איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? ביולוגיה איזה חיה אתה הכי אוהב? חתולים ואיזה פרי? ענבים ורימון ואיזה ירק? זיתים ומלפפון ואיזה זוג גרביים? ממממ אתה ישן עם דובי? כן איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? המון הספר שקראת והכי השפיע עליך? הארי פוטר המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? סרט אהוב? הארי פוטר מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) ממממ גאוגרפיה אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בית צמוד קרקע אתה רוכב על אופנים? לפעמים כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? אולי 7 שעות מתי? מממממ ראית הארי פוטר 4? ברור שווה לבזבז על זה כרטיס? אפילו 5 כרטיסים מה המוצא (עדה) שלך? ממממ הרבה נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? נראה לי כרמל או משהו כזה וכמה שקלת? 2.4 משהו כזה אולי יותר איזה מס' אתה במשפחה? 2 כמה אחים יש לך?1 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אמממ נראה לי 10 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? מממממ פאדיחות איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? הרבה כל הפרחות שבבצפר שלי למה? כי הם פרחות אתה מעשן? לא יש לך חברה? לא איך קוראים לה? לא מה הדרך שלא תרצה למות בה? מממ שירצחו אותי או חנק איזה חיה היית רוצה להיות? חתול למה לא נמלה? כי היא כל היום עובדת.. אני עצלנית כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? מממ בערך 5 מה השם הכי מוזר ששמעת? עמנואל לבת.. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? גזוזטרה.. זה מרפסת

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה...

מה המצב? הכל טוב תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? שחור אתה לומד נהיגה? לא. בעזרת השם, בעוד חודשיים אני אתחיל כבר עברת טסט? לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? מרכז איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ספורטיבי מה המילה האחרונה שאמרת? ביי מה יש על מסך הפלא' שלך? סימבה מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא יודעת עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית כדורגל או כדרוסל? כדורגל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? אייסיקיו אייס או פרוזן? פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? תקשורת איזה חיה אתה הכי אוהב? אריה ואיזה פרי? תפוז ואיזה ירק? מלפפון ואיזה זוג גרביים? אה? אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? שיר שנורא אהבתי שהייתי קטנה, מ"פרפר נחמד". שרו את זה לסבא נחמן הספר שקראת והכי השפיע עליך? "מי הזיז את הגבינה שלי?" המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? הלידה של אחיינית שלי סרט אהוב? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) סיימתי ללמוד אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין רב קומות אתה רוכב על אופנים? כן כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? |דגש|לא זוכרת... מתי? ראית הארי פוטר 4? כן שווה לבזבז על זה כרטיס? כן מה המוצא (עדה) שלך? אני צברית, דור שני בארץ נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? ברזילי, אשקלון וכמה שקלת? מאיפה לי? איזה מס' אתה במשפחה? 4 כמה אחים יש לך? 3 אחים ו-2 אחיות שירתת/תשרת קרבי בצבא? אני בצבא, ואני לא קרבית, למרות שרציתי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מוקדם יחסית... בסביבות 00:30 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? עזבו... פאדיחות איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? לא יודעת... למה? אתה מעשן? כן יש לך חברה? לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? עינויים איזה חיה היית רוצה להיות? אריה למה לא נמלה? ככה כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? לא יודעת.. אנ'לא סופרת מה השם הכי מוזר ששמעת? לא יודעת ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? לא עולה לי משהו לראש כרגע

../images/Emo108.gif

מה המצב?הכל אחלה ואיתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?לבן של המסךXD אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט?^^ אם אתה לומד- באיזה שיעור?^^ אם עברת טסט- באיזה מס'?^^ באיזה אזור בארץ תגור?ת"א איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?לא יודעת להגדיר ת'סגנון שלי
מה המילה האחרונה שאמרת?שליXD מה יש על מסך הפלא' שלך?רקע של בובספוגXD מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אין לי מושג..למה אתה יודע מזה? עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?אנגלית כדורגל או כדרוסל?אפחד מהם אימיול או קאזה?קאזה
אייסי או מסנג'ר?מסן אייס או פרוזן?מזה משנה?זה לא אותה מילה?:| איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?אני רוצה ללמוד רפואה
כאילו שאני יצליח..
איזה חיה אתה הכי אוהב?כלב
ואיזה פרי?תותים
ואיזה ירק?מלפפוןP: ואיזה זוג גרביים?
לא יודעת.. אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?לא שרה לי שום שיר
הספר שקראת והכי השפיע עליך?הארי פוטר
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?התאהבתי
סרט אהוב?האריפ וטר וגביע האש מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)תנ"ך-אבל בסוף לא למדנו אותו..הינו אמורים ללמוד.. אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בבנין אתה רוכב על אופנים?כן כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?נממ יום שלם נראהלי.. מתי?בחופש הגדול בשנה שעברה ראית הארי פוטר 4?יאפפפ
שווה לבזבז על זה כרטיס?כן
מה המוצא (עדה) שלך?מרוקאית=/ נולדת בארץ?יאפ
באיזה בית חולים?אסף הרופא וכמה שקלת?3.300 נראהלי איזה מס' אתה במשפחה?2 כמה אחים יש לך?2 שירתת/תשרת קרבי בצבא?לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול?11 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?שאני ימות ושאני יאבד את מי שאני אוהבת
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?ילד מפגר מהכיתה שלי למה?כי הוא מעצבן ומשחק אותה אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה?אין לי..אבל אני מאוהבת..
מה הדרך שלא תרצה למות בה?רצח איזה חיה היית רוצה להיות?חתול או כלב
למה לא נמלה?ככה
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?3 מה השם הכי מוזר ששמעת?אכזבהXD ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?לאדעת הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה