אהממ... שאלללון!

אהממ... שאלללון!

השאלון בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים כמובן...
מה המצב?
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?
אתה לומד נהיגה?
כבר עברת טסט?
אם אתה לומד- באיזה שיעור?
אם עברת טסט- באיזה מס'?
באיזה אזור בארץ תגור?
איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?
מה המילה האחרונה שאמרת?
מה יש על מסך הפלא' שלך?
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?
עשית פסיכומטרי?
מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?
כדורגל או כדרוסל?
אימיול או קאזה?
אייסי או מסנג'ר?
אייס או פרוזן?
איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?
איזה חיה אתה הכי אוהב?
ואיזה פרי?
ואיזה ירק?
ואיזה זוג גרביים?
אתה ישן עם דובי?
איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?
הספר שקראת והכי השפיע עליך?
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?
סרט אהוב?
מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)
אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?
אתה רוכב על אופנים?
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?
מתי?
ראית הארי פוטר 4?
שווה לבזבז על זה כרטיס?
מה המוצא (עדה) שלך?
נולדת בארץ?
באיזה בית חולים?
וכמה שקלת?
איזה מס' אתה במשפחה?
כמה אחים יש לך?
שירתת/תשרת קרבי בצבא?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?
למה?
אתה מעשן?
יש לך חברה?
איך קוראים לה?
מה הדרך שלא תרצה למות בה?
איזה חיה היית רוצה להיות?
למה לא נמלה?
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?
מה השם הכי מוזר ששמעת?
ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? אממ.. וזהו. לילה טוב.

ואני עונה ראשון....

מה המצב? סבבה ברוך ה'! תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? כסף אתה לומד נהיגה? לא...
כבר עברת טסט? הלוואי! בקרוב בימינו אמן! אם אתה לומד- באיזה שיעור? - אם עברת טסט- באיזה מס'? - באיזה אזור בארץ תגור? צפון! איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? טי שרטים ודגמ"חים בעיקר מה המילה האחרונה שאמרת? לא זוכר... מה יש על מסך הפלא' שלך? את החתול משרק 2 מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא מגלה! זה חידה! (מי שלא יודע וממש במתח אני יגלה לו במסרישי!) עשית פסיכומטרי? עושה ב-1/1...
מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית! כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? שניהם מעצבנים.. אייסי או מסנג'ר? אייסי אייס או פרוזן? פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? וואלה אין לי מושג איזה חיה אתה הכי אוהב? נחשים ואיזה פרי? אפרסק וענבים ואיזה ירק? כרוב ואיזה זוג גרביים? בצבע ירוק זוהר עם פס אדום למעלה אתה ישן עם דובי? לא. איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? סתם שיר כזה בלי מילים.. הספר שקראת והכי השפיע עליך? תאום כוונות אולי.. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? מוות של אח של חבר קרוב מאד, והפינוי. סרט אהוב? שודדי הקאריביים וגלדיאטור מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) אנגלית אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? צמוד קרקע אתה רוכב על אופנים? לא יש לי טראומה מכיתה ו' שפתחתי את הראש כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שבועיים וחצי מתי? בקיץ האחרון ראית הארי פוטר 4? לא... שווה לבזבז על זה כרטיס? אני בדיוק מתלבט. נראה לי שלא. מה המוצא (עדה) שלך? אמא אמריקאית אבא רוסי! נולדת בארץ? יאפ. באיזה בית חולים? שערי צדק נדמה לי וכמה שקלת? 3 ומשהו איזה מס' אתה במשפחה? בכור כמה אחים יש לך? 8 בלי עין הרע... שירתת/תשרת קרבי בצבא? בעזרת ה' באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? כל מיני.. לא זוכר איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? איזה אחד שקוראים לו אלי. וגם את אריק שרון. למה? אלי- סיפור ארוך. שרון- ברור, לא?.. אתה מעשן? לא! יש לך חברה? לא! איך קוראים לה? לא יודע, היא איננה. מה הדרך שלא תרצה למות בה? צרעת. בין השאר.. איזה חיה היית רוצה להיות? נראה לי נמר למה לא נמלה? קטנה מידי כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? אחד, וזה מספיק. מה השם הכי מוזר ששמעת? רביב= רצינו בן יצא בת. אבל לא יודע אם זה אמיתי.. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? וואו יש המון, אתה מגלה את זה כשאתה לומד לפסיכו'.. אבל נראה לי שאישקוקה זה הכי מוזר. (=שחמט). לילה טוב.

אנינינינינינינייניני...

מה המצב? סבבה לגמרי תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן.. אתה לומד נהיגה? עדיין לא..בקרוב כבר עברת טסט? לא, עדיין לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? יווו..מפגרים..לא לומדת!!! אם עברת טסט- באיזה מס'? סתומים , סתומים כווווולם סתומים! באיזה אזור בארץ תגור? איפה שאני עכשיו יפו העתיקה או ירושלים או במקום נידח בהרים בצפון או בדרום.. איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ספורטיבי,ספורטאלגנט,פריקי,שלוכי ומה שמוצא חן בעייני מה המילה האחרונה שאמרת?ישן? מה יש על מסך הפלא' שלך?תמונה של גרפילד מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?יפה לך..כפרות, נשמות, עיינים שלי..חח:) עשית פסיכומטרי?כן מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?אנגלית כדורגל או כדרוסל?כדורגל אימיול או קאזה?אימיול אייסי או מסנג'ר?מסנג'ר ,למרות ששניהם מעלים לי ת'עצבים! אייס או פרוזן?פרוזן..יאמממי איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?לומדת כבר..משפטים וגנטיקה איזה חיה אתה הכי אוהב?פרה..איזו מאמי..חח ואיזה פרי?אפרסק ואיזה ירק?עגבניה ואיזה זוג גרביים?שונילה קנה לי של פרה אתה ישן עם דובי?לא..אני ישנה עם משהו הרבה יותר טוב איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?לא הייתה שרה..הייתה צורחת.. חח:) הספר שקראת והכי השפיע עליך?החלב של אבא/בטי עוז..מומלץ! מבוסס על סיפור אמיתי.. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?היו הרבה..לא יכולה לנקוט במאורע אחד סרט אהוב?תחנה 49 מה השיעור האחרון שלמדת היום?לשמחתי, זה באוניברסיטה, וזה היה דיני חוזים אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בבניין אתה רוכב על אופנים?לפעמים..מזמן לא..לאחרונה, על רולר בליידס כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?חודש בטיול באפריקה מתי? ראית הארי פוטר 4?לא אוהבת מדע בדיוני אז לא ראיתי,לא שמעתי ולא קראתי לשמחתי! שווה לבזבז על זה כרטיס?כנראה שלא.. מה המוצא (עדה) שלך?חצי טריפוליטאית חצי פולנייה נולדת בארץ?לשמחתי, כן.. באיזה בית חולים?סורוקה באר שבע וכמה שקלת?אין לי שמץ.. איזה מס' אתה במשפחה?בת הזיקונים 4 כמה אחים יש לך?אחות ושני אחים שירתת/תשרת קרבי בצבא?שירות לאומי..בבית חולים..לא פחות מהקרב באיזה שעה הלכת לישון אתמול?4 בבוקר מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?היו הרבה דברים..לא זוכרת ממש איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?לא קים כזה למה?ראה שאלה קודמת אתה מעשן?לשמחתי, לא! יש לך חברה?יש לי חבר איך קוראים לה?שושית, ונילה, קרציצוש, עידו מה הדרך שלא תרצה למות בה?ייסורים איזה חיה היית רוצה להיות?פרה למה לא נמלה?כי הן עובדות קשה מדיי..אם כאדם אני עובדת קשה מדיי אז מגיע לי קצת מנוחה בגלגול אחר , לא?! כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? לא ספרתי מה השם הכי מוזר ששמעת?שלי..חנית..סתם, סתם היום שמעתי מישהי שקוראים לה "נביאת".. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?יש המון..תנו לי לחשוב על זה ואחזור אליכם

pompii

New member
תשובות../images/Emo70.gif

מה המצב?הכל טוב...ומה איתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?כתום אתה לומד נהיגה?למדתי כבר עברת טסט?אכן אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'?שני באיזה אזור בארץ תגור?מרכז איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ג'ינסים וספורטיבי מה המילה האחרונה שאמרת?לילה טוב מאמי מה יש על מסך הפלא' שלך?אישה על שפת ים מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אין לי שמץ.. עשית פסיכומטרי?כן מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה כדורגל או כדרוסל?כדורגל אימיול או קאזה?קאזה אייסי או מסנג'ר?אייסי אייס או פרוזן?פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?אין לי שמץ איזה חיה אתה הכי אוהב?כלב ואיזה פרי?אפרסק,אבטיח,תותים ואיזה ירק?גמבה ואיזה זוג גרביים?עם מיקימאוס אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?אין לי מושג הספר שקראת והכי השפיע עליך?לא היה כזה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?צבא סרט אהוב?יש המון.. מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)אני לא בבי"ס אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בניין אתה רוכב על אופנים?לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?שבוע מתי?לפני כמה חודשים ראית הארי פוטר 4?לא שווה לבזבז על זה כרטיס?כןןן מה המוצא (עדה) שלך?אשכנזיה נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים?אסף הרופא וכמה שקלת?2.6 ק"ג איזה מס' אתה במשפחה?5 כמה אחים יש לך?2 שירתת/תשרת קרבי בצבא?לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול?5 וחצי בבוקר מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?היו הרבה איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?מיכל למה?אווו.. אתה מעשן?נרגילה יש לך חברה?לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה?טביעה,שריפה איזה חיה היית רוצה להיות?דולפין למה לא נמלה?למה לא באמת כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?הרבה.. מה השם הכי מוזר ששמעת?תפרחת ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?גושפנקא=]

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה המצב? טוב. תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן. אתה לומד נהיגה? לא. כבר עברת טסט? - אם אתה לומד- באיזה שיעור? - אם עברת טסט- באיזה מס'? - באיזה אזור בארץ תגור? ת"א. איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? צבעוניים, אלגנטים, סקסיים, ילדותיים. מה המילה האחרונה שאמרת? Go. מה יש על מסך הפלא' שלך? אין לי פלאפון עכשיו, תמותו. מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לאיודעת. עשית פסיכומטרי? לא. מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. כדורגל או כדרוסל? סל. אימיול או קאזה? אףאחד. אייסי או מסנג'ר? מסנ. אייס או פרוזן? פרוזן. איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אומנות כלשהו. איזה חיה אתה הכי אוהב? חתול. ואיזה פרי? מנגו, תות. ואיזה ירק? מלפפון. ואיזה זוג גרביים? ישלי יותרמדי. אתה ישן עם דובי? כן. איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לאזוכרת. הספר שקראת והכי השפיע עליך? המון. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? הכל. סרט אהוב? ביטלג'וס. מה השיעור האחרון שלמדת היום? תמותו. אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין. אתה רוכב על אופנים? כן. כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? חודש. מתי? לפני כמה זמן. ראית הארי פוטר 4? לא. שווה לבזבז על זה כרטיס? - מה המוצא (עדה) שלך? רבע רוסיה, רבע אוקראינית, רבע פולניה, רבע תימניה. נולדת בארץ? כן. באיזה בית חולים? תלהשומר. וכמה שקלת? בסדר גמור. איזה מס' אתה במשפחה? בכורה. כמה אחים יש לך? אחת, קטנה. שירתת/תשרת קרבי בצבא? לאיודעת בכלל. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3, לאיודעת. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לאיודעת. איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? כרגע? אני. למה? כי אני נורא טפשה. אתה מעשן? לרוב לא. יש לך חברה? כן. איך קוראים לה? חבר. מה הדרך שלא תרצה למות בה? לאיודעת, שיחטפו אותי אומשהו. איזה חיה היית רוצה להיות? חתול. למה לא נמלה? כי מנלה זה מעפן. כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? הרבה. מה השם הכי מוזר ששמעת? אין כזה. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? אין.

מ ו ג ה

New member
עווווווווונה..בוקר טוווף

מה המצב? פסדר...אני בלחץ יש לי מבחן במתמט' היוםםםם
אימממ תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבןןןן
אתה לומד נהיגה? לאא כבר עברת טסט? לאא אם אתה לומד- באיזה שיעור? לאא אם עברת טסט- באיזה מס'? לאא באיזה אזור בארץ תגור? מרכזזזז..=] תל אביבבבבב איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ספורט אלגנט מה המילה האחרונה שאמרת? "אנרגיה..."
מה יש על מסך הפלא' שלך? פו וחבריםםם
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא דעתתתתת עשית פסיכומטרי? לאא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אפ'חד!! אבל אם כבר מתמט' כדורגל או כדרוסל? כדורגל אימיול או קאזה? קאזה אייסי או מסנג'ר? מסנננננננג'ר מיי לאב אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אין מושגגגג איזה חיה אתה הכי אוהב? חתול ואיזה פרי? קלמנטינה ואיזה ירק? חסההה ואיזה זוג גרביים? שחור לבן מפוקס עד הברך אתה ישן עם דובי? לפעמים
איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? נומי נומי ושיר ביוונית "קוניה לסה"
הספר שקראת והכי השפיע עליך? אהבה ממבט ראשון המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? לא משנה..חח סרט אהוב? טיטאניק מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) היום עוד לא למדתי...אתמול?! אנגלית אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? ביניין אתה רוכב על אופנים? לא כל כך כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שבועעע...נסעתי לאילת עם חברה שלי והמשפחה שלה מתי? סוכות ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא ידעת מה המוצא (עדה) שלך? פולנייה רומנייה (אשכנזיםםם שליטאאא
) ויווניהההה נולדת בארץ? כהה באיזה בית חולים? אסף הרופא וכמה שקלת? 3.800 משו כזה איזה מס' אתה במשפחה? אממ אממ מצד האמא 4 ומצד האבא 2 כמה אחים יש לך? 2...אחד גדול אחד קטן שירתת/תשרת קרבי בצבא? אני אשרת.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? אוו יש כל כך הרבה כאלו!!! אבל רגעע...תנו להיזכרררר...לא ידעת אממממא אני לא זוכרתת חחח איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? אין כזה שאני מ-מ-ש שונא ברוך השם!! למה? אתה מעשן? לאא יש לך חברה? לאא איך קוראים לה? ***(*) מה הדרך שלא תרצה למות בה? לא רוצה למותתתתתת!!!! איזה חיה היית רוצה להיות? קנגורו...או דוב קואלה למה לא נמלה? כי ידרכו עלייי..והיא שפחחחה!!! כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 3
מה השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה
הורים שרצו בן ונולדה להם ב...נורא התאכזבו וקראו לבת שלהם "אכזבה" פסיכים!!!!!!!! ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? אפוד

דאנההה

New member
אני עונההההה ../images/Emo13.gif

מה המצב? הכל נחמד מה איתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? שחור אתה לומד נהיגה? כן כבר עברת טסט? אם עברתי אז אני לא אמורה ללמוד תחשוב!! אם אתה לומד- באיזה שיעור? שיעור 20! אם עברת טסט- באיזה מס'? לא עברתייי! באיזה אזור בארץ תגור? צפון מרכז או דרום! איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? אני לובשת הכל אבל בדרך כלל ג'ינס ואיזה חולצה.. מה המילה האחרונה שאמרת? ביי.. מה יש על מסך הפלא' שלך? רקע של כלב חמודיייי מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? נראה לי צמח או משו כזה עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? ברור שאנגלית כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? לא יודעת איזה חיה אתה הכי אוהב? נגיד שכלב ואיזה פרי? מנגו ואיזה ירק? מלפפון ואיזה זוג גרביים? הגרבים הלבנות עם הורוד והנשיקה אני מתה עליהם אתה ישן עם דובי? יש לי מלא בובות על המיטה אבל שאני ישנה הם עפות לריצפה איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? חח לא שאני זוכרת הספר שקראת והכי השפיע עליך? לא שיש כזה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? הצטרפתי לצופים סרט אהוב? קוראים לי סם מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) מיום חמישי שעבר אני לא בבית ספר אז אני לא ממש זוכרת אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין אתה רוכב על אופנים? כן אני יודעת לפחות כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? ממה שאני זוכרת 10 ימים מתי? מחנה קיץ ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא מה המוצא (עדה) שלך? רומניה נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? כרמל וכמה שקלת? 3.910 איזה מס' אתה במשפחה? 4 כמה אחים יש לך? 1 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראה לי וזה לא בגלל רצון מסיבות אחרות באיזה שעה הלכת לישון אתמול? בסביבות 2 בלילה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?לא יודעת קרו הרבה דברים איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? אף אחד אני לא שונאת אנשים טוב בעצם אולי קצת את המורה שלי לציור למה? כי היא סתומההההההההההה אתה מעשן? לא יש לך חברה? יש לי הרבה חברות ואם אתם מתכוונים לחבר אז לא איך קוראים לה? אין מה הדרך שלא תרצה למות בה? בדרך שאני אסבול איזה חיה היית רוצה להיות? צב כי הוא ככה בפנאן שלו כל היום עם הבית לוקח תחיים למה לא נמלה? כי היא שחורה חח סתם כי יש לי טראומה מנמלים כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? מלא עדיף שאני לא אספור מה השם הכי מוזר ששמעת? מלא שמות מוזרים מירן לירין אופל סקאי מתנאל אנאל מלא אבל זה שמות מיוחדים ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?יש מלא כל הזמן אנחנו שומעים בתולדות האומנות כל מני מילים מוזרות זהו נגמר? בוקר טוב!

KillER SmiLEY

New member
אהממ.. אני עונה~!../images/Emo3.gif

מה המצב? הכל טוב מה איתך? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? כחול אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? לא יודעת איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? בגדים נוחים מה המילה האחרונה שאמרת? לא יודעת מה יש על מסך הפלא' שלך? תמונה של ידיים מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא נראה לי שזה בעברית.. עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית כדורגל או כדרוסל? לא ולא אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? מסן אייס או פרוזן? הא? איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אין לי מושג איזה חיה אתה הכי אוהב? ארנבים ואיזה פרי? אגס/תפוח ואיזה ירק? גמבה ואיזה זוג גרביים? אלה עם הפסים אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לא יודעת הספר שקראת והכי השפיע עליך? מה איתו? המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? שומדבר סרט אהוב? יורוטריפ/אחי איפה האוטו שלי מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) לשון נדמה לי אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בבית פרטיי אתה רוכב על אופנים? ביום כיפור
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? לא יודעת מתי? ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? אני ממש רוצה לראות!!! מה המוצא (עדה) שלך? הרבה נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? אסף הרופא וכמה שקלת? 2 ומשהו איזה מס' אתה במשפחה? אני בכוריה כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראה לי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב1:30 בערך מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא קוראים לי דברים מפדחים איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? את הבנאדם שמתעלל במטריות חסרות ישע למה? כי הן חסרות ישע יה חתיכת דביל! אתה מעשן? לא יש לך חברה? לא איך קוראים לה? אמרתי אין מה הדרך שלא תרצה למות בה? להידרס איזה חיה היית רוצה להיות? ארנב למה לא נמלה? כי אז כולם ידרכו עלי כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 1-2 מה השם הכי מוזר ששמעת? פוצ'אגרסיה ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? אקספוזיציה/אמנסיפציה

D o o S h a

New member
ע ו נ ה

מה המצב? ככה תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? מאיפה לי איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? מה שבא לי
מה המילה האחרונה שאמרת? סלט חחח מה יש על מסך הפלא' שלך? פו הדב ואיה! הם כאלה מתתוקיםם מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא יודעת עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מת' כדורגל או כדרוסל? סל אימיול או קאזה? לא היה לי אימיול כך שאין לי מושג אייסי או מסנג'ר? מסןןןןן! אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? א יודעת איזה חיה אתה הכי אוהב? חתולל! ואיזה פרי? ממ... תותים ואיזה ירק? מלפפון ועגבניה
ואיזה זוג גרביים? חצי אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? מה אני זוכרת הספר שקראת והכי השפיע עליך? לא יודעתת המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? ממ... סרט אהוב? משתנה
מה השיעור האחרון שלמדת היום? ערביתת אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בנין אתה רוכב על אופנים? כן כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? אה? מתי? ראית הארי פוטר 4? כןןןןןןןןן את הטרום בכורה
שווה לבזבז על זה כרטיס? תלוי אם קראת את הספר- אם כן- לא כדאי לך לבזבז. אם לא- תבזבז. אני שקראתי את הספרים 10 פעמים כלך אחד, ממש התאכזבתי מה המוצא (עדה) שלך? אשכנזיה
נולדת בארץ? יאפ באיזה בית חולים?
וכמה שקלת? 3 ומשו איזה מס' אתה במשפחה? מבין האחים? 1 כמה אחים יש לך? 1 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראלי בכלל באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 22:00. פעם אחת לישון מוקדם! מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? אוו היה אחד כזה איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? ** **** ****!! 3 אנשים למה? כי הם מגעילים כ"כ שזה מפחיד אתה מעשן? חס וחליהל חליהל וחס חסה וכרפם!
יש לך חברה? נופ איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? תאונה, פיגוע, אחרי ניתוח (חס וחלילה שוב!!) איזה חיה היית רוצה להיות? לא יודעת למה לא נמלה? מי אמר שלא נמלה? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? ממ.. עכשיו 4 בערך מה השם הכי מוזר ששמעת? ממ.. אני לא זוכרקת עכשיווו אבל היה. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? ממ.. אני יודעת? תחפיף (שזה שמפו יעני ) אולי

dugabuba

New member
אחלה שאלון

מה המצב? סבבה לגמרי תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן אתה לומד נהיגה? עוד לא כבר עברת טסט?
אם אתה לומד- באיזה שיעור? לא לומדתתת אם עברת טסט- באיזה מס'? כנל באיזה אזור בארץ תגור? מי אמר שזה יהיה בארץ? איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? נוחים מה המילה האחרונה שאמרת? טוב מה יש על מסך הפלא' שלך? תמונה של בארט סימפסון מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? מממ[?!?!] עשית פסיכומטרי? עוד לאאא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ברור כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר אייס או פרוזן? פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אין לי מושג איזה חיה אתה הכי אוהב? נמר ואיזה פרי? אפרסק ואיזה ירק? עגבניה ואיזה זוג גרביים? כל גרבי הברך וכל גרבי החצי אהובים עליי ביותר אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? אל תזכירו לי את אמא עכשיו
הספר שקראת והכי השפיע עליך? אין כזה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? ארוך מדי סרט אהוב? שודדי הקאריבים מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) גאוגרפיה אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין אתה רוכב על אופנים? לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? הרבה מתי? לא זוכרת ראית הארי פוטר 4? זה ברשימה שלי שווה לבזבז על זה כרטיס? נראה לי שכן מה המוצא (עדה) שלך? מרוקאית נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? שניידר וכמה שקלת? 3.200 איזה מס' אתה במשפחה? אני הבת הכי קטנה כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 10 וחצי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? היום באמצע שיעור שמעתי מוזיקה על ווליום חזק ולא שמתי לב שאני שרה וצועקת וכל הכיתה צחקה עליי:) איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? ילדה מהשכבהה..אוישש אני יכולה להרוג אותה למה? כובע אתה מעשן? לא יש לך חברה? לא איך קוראים לה? -- מה הדרך שלא תרצה למות בה? רצח איזה חיה היית רוצה להיות? נמר למה לא נמלה? כי היא מתה צ'יק צ'ק כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 19 בערך מה השם הכי מוזר ששמעת? קליל ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? אנציקלופדיה

עונה...

מה המצב? מצויין
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? שחור ולבן
אתה לומד נהיגה? לא
כבר עברת טסט? לא
אם אתה לומד- באיזה שיעור? ------
אם עברת טסט- באיזה מס'? ------
באיזה אזור בארץ תגור? מרכז
איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ספורט אלגנט
מה המילה האחרונה שאמרת? מרוב שמדברת המון אז כבר לא זוכרת
מה יש על מסך הפלא' שלך? תמונה של דודה שלי
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא יודעת
עשית פסיכומטרי? לא
מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
כדורגל או כדרוסל? איכס
אימיול או קאזה? אימיול
אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר
אייס או פרוזן? פרוזן
איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? אלוהים גדול עד אז
איזה חיה אתה הכי אוהב? כלב
ואיזה פרי? אפרסק
ואיזה ירק? מלפפון
ואיזה זוג גרביים?
אתה ישן עם דובי? לא
איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לא זוכרת
הספר שקראת והכי השפיע עליך? קראתי המון ואין ספר שהשפיע עלי
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? אין
סרט אהוב? אישה יפה
מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) ------
אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בניין
אתה רוכב על אופנים? לא
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שבוע
מתי? כל שנה כשנוסעים עם חברים לשבוע של חופש
ראית הארי פוטר 4? לא
שווה לבזבז על זה כרטיס? לא
מה המוצא (עדה) שלך? ------
נולדת בארץ? כן
באיזה בית חולים? לא יודעת
וכמה שקלת? לא יודעת
איזה מס' אתה במשפחה? אני בת יחידה
כמה אחים יש לך? אין לי
שירתת/תשרת קרבי בצבא? כן
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? לא ישנתי כל הלילה (ערה מאתמול בבוקר עד עכשיו)
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא זוכרת
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? לא שונאת
למה?
אתה מעשן? כן
יש לך חברה? כן
איך קוראים לה? לא עניינכם
מה הדרך שלא תרצה למות בה? לא רוצה בכלל למות
איזה חיה היית רוצה להיות? דולפין
למה לא נמלה? ככה
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? יש לי המון (אני חולת נעליים)
מה השם הכי מוזר ששמעת? עדיין לא ניתקלתי בשם מוזר
ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? לא יודעת

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

מה המצב?כל אחלה תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?זה לא עובד אצלי.. אתה לומד נהיגה?לא.. בהתחלה פחדתי ועכשיו אני סתם עצלנית כבר עברת טסט?.. אם אתה לומד- באיזה שיעור?... אם עברת טסט- באיזה מס'?... באיזה אזור בארץ תגור?מרכז בטוח.. וכנראה אני אשאר בבקעת אונו איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ספורטיבי.. מה המילה האחרונה שאמרת?"ביי" מה יש על מסך הפלא' שלך?"רשת מקומית" עם רקע של גיטרה מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אין לי שמץ.. עשית פסיכומטרי?לא.. מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?אני כבר לא יודעת שניהם חרא כדורגל או כדרוסל?כדורסל אימיול או קאזה?גם וגם אייסי או מסנג'ר?אייסי אייס או פרוזן?קשה.. שיהיה פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?אני לא אלמד באוניברסיטה אני אנקה אוניברסיטה (ע"פ אלכס) איזה חיה אתה הכי אוהב?כלב ואיזה פרי?ענבים ואיזה ירק?תפוח אדמה נחשב? ואיזה זוג גרביים?ארוכות עד הברך אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?היא לא הייתה שרה לי... הספר שקראת והכי השפיע עליך?לא קוראת ספרים להנאתי.. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?אמממ.... משהו שקרה בחופש הגדול סרט אהוב?יומן נעורים מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס)היה אמור להיות מחשבים אבל לא היה לי כוח אז מתמטיקה אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בית צמוד קרקע.. בית פרטי בקיצר אתה רוכב על אופנים?לא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?5 ימים מתי?אילת, בין ט' לי' ראית הארי פוטר 4?לא.. שווה לבזבז על זה כרטיס?אותי זה לא הכי מעניין נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים?תל השומר וכמה שקלת?3.6 נראה לי איזה מס' אתה במשפחה?מספר 2 כמה אחים יש לך?אחות אחת גדולה שירתת/תשרת קרבי בצבא?אני עוד לא יודעת יש סיכוי שכן באיזה שעה הלכת לישון אתמול?3:00.. שעה סבירה בשבילי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?אמ..... איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?את ***********! למה?כובע אתה מעשן?כן יש לך חברה?לא איך קוראים לה?... מה הדרך שלא תרצה למות בה?טביעה.. זה נורא איזה חיה היית רוצה להיות?לא רוצה להיות חיה למה לא נמלה?כל החיים שלה היא עובדת זה ממש לא מתאים לי אני עצלנית רצח מה השם הכי מוזר ששמעת?לא עולה לי כרגע לראש

DarkMagic17

New member
התשובות שלייי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

מה המצב? סבבה
תעצום עיניים , תפתח. איזה צבע ראית ראשון? אדום
אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? לא באיזה אזור בארץ תגור? מרכז איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? שחורים ואדומים
מה המילה האחרונה שאמרת? פה
מה יש על מסך הפלא' שלך? כתוב "רשת מקומית" ומתחת לזה את השם שלי, ויש רקע יפה וירוק של נהר
ועצים וכאלה
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? סחיש זה צמחים שנוצרו מזרעים שנפלו מצמחים שנוצרו מזרעים שנפלו אחרי הקציר (וכן, בכוונה חזרתי על זה פעמיים
) ולמדתי את זה בתנ"ך וזה היה מזמן אז לא בטוח שזה מאה אחוז נכון. עשית פסיכומטרי? כן
מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? בכללי מתמטיקה, בפסיכומטרי אנגלית. כדורגל או כדרוסל? כדורסללל
אימיול או קאזה? אימיול. אייסי או מסנג'ר? אייסיקיו
אייס או פרוזן? פרוזן
איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? משהו עם מחשבים בטח.. איזה חיה אתה הכי אוהב? טיגריס^_________^ ואיזה פרי? יאמ תות שדה
ואיזה ירק? עגבניה
ואיזה זוג גרביים? גרבי ברך שחור-כחול.
אתה ישן עם דובי? לאאא, לפעמים. איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לוידעת
הספר שקראת והכי השפיע עליך? סערת נפש, של יורם יובל. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? מממ... לוידעת. סרט אהוב? מטריקס
מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) אין ביצפר האהאהאהא^^ אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? צמוד לקרקע. אתה רוכב על אופנים? יאאפ
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שבועיים
מתי? בחופש הגדול האחרון
ראית הארי פוטר 4? עדיין לא
שווה לבזבז על זה כרטיס? שמעתי שכן. מה המוצא (עדה) שלך? מרוקאיתתתת
נולדת בארץ? כן
באיזה בית חולים? מאיר בכפ"ש וכמה שקלת? 3.800 אני חושבת איזה מס' אתה במשפחה? 2 מבחינת האחות שנולדה שניה, אבל אני תמיד מספר 1^^ כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 9 בערב
הייתי כלכך עייפה. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? האהא, ללכת עם כוס של פיפי במרפאה מול מישהו
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? לא אומרת את שמה כאן. למה? כי היא עושה לי חיים קשים קצת. אתה מעשן? לאאא יש לך חברה? יש לי הרבה חברות
אין לי חבר. מה הדרך שלא תרצה למות בה? ממ.. סרטן או איידס... מוות איטי וממש כואב. איזה חיה היית רוצה להיות? נמלה למה לא נמלה? האהאאא דפקתי אותך, כתבתי נמלה
סתם, הייתי רוצה להיות טיגריס או אריה, נראה לי כמו החיים הטובים
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 3 במקרה הטוב מה השם הכי מוזר ששמעת?קסם, השם שלי
סתם, גם שיבולת זה מוזר. ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? נרגן

עונהההה

מה המצב? חצב תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? ורוד אתה לומד נהיגה? לאאאאאאא כבר עברת טסט? אמרתי כבר שלאאא אם אתה לומד- באיזה שיעור? וואי איזה מציקים אם עברת טסט- באיזה מס'? &$^%W&*&% באיזה אזור בארץ תגור? תל אביב איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ג'ינס וחולצה מה המילה האחרונה שאמרת? וחולצה מה יש על מסך הפלא' שלך? ברור שיהודה לוייייייי מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?מאיפה לי?! עשית פסיכומטרי? "ברור" מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? ברור שמתמטיקה כדורגל או כדרוסל? כדורגל שולטטטטט אימיול או קאזה?לא זה ולא זה אייסי או מסנג'ר? ברור שאייסייי אייס או פרוזן? אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? נראלי שאני לא אלמד איזה חיה אתה הכי אוהב? כלב ואיזה פרי? תפוח ואיזה ירק? עגבניה ואיזה זוג גרביים? גרביים שחורות שכתוב עליהם משהו בסגולל אתה ישן עם דובי? "ברוררר" איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? מי זוכר? הספר שקראת והכי השפיע עליך? לא קראתי המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? כשיהודה לוי שלח לי נשיקה סרט אהוב? יוסי וג'אגר(למרות שלא אהבתי את הסוף), מדורת השבט מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) טכנולוגיה אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בנין אתה רוכב על אופנים?לאא כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? יומיים מתי?בטיול השנתי ראית הארי פוטר 4? עוד לא יצא לי שווה לבזבז על זה כרטיס? לא יודעת מה המוצא (עדה) שלך?חצי אשכנזיה חצי ספרדיה נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? רמב"ם וכמה שקלת? מאיפה לי?! איזה מס' אתה במשפחה? 3 כמה אחים יש לך? אחד שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראלי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 10 ורבע מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא זוכרת איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?יהודה סעדו,הדס מורנו ועוד ילדה אחת שהיתה איתי בכיתה כי היא סנובית מעצבנת ופריחה למה?כי הם מתלהבים והם תופסים יותר מדי מעצמםם אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? שיהודה סעדו יהרוג אותי איזה חיה היית רוצה להיות? דולפין למה לא נמלה? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?בערך 10 מה השם הכי מוזר ששמעת? אילור ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? סעדו ומורנו

ady18

Well-known member
תשובות

מה המצב? תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון?שחור אתה לומד נהיגה?לא כבר עברת טסט?לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?אמממ גינסים וחולצות מה שהולך ולפי צבעים שאני אוהבתץ מה המילה האחרונה שאמרת?טעים מה יש על מסך הפלא' שלך?דולפין מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? עשית פסיכומטרי?לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה כדורגל או כדרוסל?כדורגל אימיול או קאזה?קאזה אייסי או מסנג'ר?מסנגר אייס או פרוזן?אייס איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?חינוך איזה חיה אתה הכי אוהב?כלב סוס ודולפין ואיזה פרי?מנגו בננה ואיזה ירק?מללפון פטריות כרוב תירס ואיזה זוג גרביים?אממ מקוקש אתה ישן עם דובי?לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?הפרח בגני הספר שקראת והכי השפיע עליך?אממ היו הרבה המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?סבא שלי שנפטר סרט אהוב?אסקימו לימון מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בבנין אתה רוכב על אופנים? כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?לא הבנתי מתי? ראית הארי פוטר 4? שווה לבזבז על זה כרטיס? מה המוצא (עדה) שלך? נולדת בארץ?כן באיזה בית חולים?חסוי וכמה שקלת?רגיל איזה מס' אתה במשפחה?1 כמה אחים יש לך?0 שירתת/תשרת קרבי בצבא? באיזה שעה הלכת לישון אתמול?23:30 בערך מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?אממ שלבשתי סוודר וזה היה יום קיץ חח איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?יונתן למה?ככה אתה מעשן?לא יש לך חברה?לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה?אממ בכאב ובעינוי איזה חיה היית רוצה להיות?אממ דולפין למה לא נמלה? כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?בחורף נראה לי שלוש ובקיץ יותר אני חושבת 5 בערך מה השם הכי מוזר ששמעת?יש הרבה ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?נו חח

!!!

מה המצב? הכל טוב תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? צהוב אתה לומד נהיגה? עוד לא באיזה אזור בארץ תגור? ת"א איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? מה שנוח לי מה המילה האחרונה שאמרת? לא מה יש על מסך הפלא' שלך? את השם שלי מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לודעת עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה, לגמרי. כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר?מסנג'ר אייס או פרוזן? אה?! איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? משפטים/הנהלת עסקים איזה חיה אתה הכי אוהב? הכל ואיזה פרי? תפוח ירק ואיזה ירק? מלפפון ואיזה זוג גרביים? אלה שיש לכל אצבע מקום אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לא זוכרת הספר שקראת והכי השפיע עליך? אני כריסטיאנה פ. המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? גירושים של ההורים סרט אהוב? גוטיקה מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) חופש אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? לא זה ולא זה, וילה. אתה רוכב על אופנים? כן כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שבוע נראה לי מתי? בקיץ ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא [!!!] מה המוצא (עדה) שלך? מרוקאית ועירקית נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? קפלן וכמה שקלת? לא יודעת איזה מס' אתה במשפחה? רביעית ואחרונה :) כמה אחים יש לך? 3 שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא קרבי. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 לפנות בוקר מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? הרבה אתה מעשן?כן יש לך חברה? חבר. איך קוראים לה? אסף מה הדרך שלא תרצה למות בה? טביעה, שריפה... איזה חיה היית רוצה להיות? גמל למה לא נמלה? ככה כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? משתנה מה השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? לא יודעת

עונה

מה המצב? בסדר תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן [מחשב><] אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? - אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? מקווה שבמקום שקט... איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? כהים, וחולצות שמרוב האורך שלהם [לא של השרוולים] הו נראות קצת כמו שמלות oO מה המילה האחרונה שאמרת? רוצה מה יש על מסך הפלא' שלך? שם, רטט+צלצול תאריך ושעה מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? אינלי מושג עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה, בערך.. כדורגל או כדרוסל? כדורסל, או משהו אימיול או קאזה? אימיול אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר אייס או פרוזן? פרוזן איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? מקווה שתאטרון/מוזיקה איזה חיה אתה הכי אוהב? שבלולים, ופרות P: ואיזה פרי? תפוז ואיזה ירק? מלפפון ובצל ואיזה זוג גרביים? גרביים צבעוניות נחמדות כאלה אתה ישן עם דובי? נופ איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? חחחחחחחח. לא זוכרת >< הספר שקראת והכי השפיע עליך? מחשבות על החיים/מורי שוורץ המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? 30 ליוני 2004 סרט אהוב? סיפורי דגים מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) היום אני לומדת, אתמול היה סיור, וביום רביעי שיעור אחרון היה תנ"ך :p אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? קרקע אתה רוכב על אופנים? לפעמים כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? שלושה ימים אני חושבת מתי? טיול שנתי P: ראית הארי פוטר 4? לא שווה לבזבז על זה כרטיס? לא בטוחה מה המוצא (עדה) שלך? פולניה |: נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? קפלן וכמה שקלת? 4.2 |: איזה מס' אתה במשפחה? 2 כמה אחים יש לך? 3 שירתת/תשרת קרבי בצבא? אינלי מושג באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11, משהו כזה מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא זוכרת בדיוק איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? לא יודעת למה? אתה מעשן? נופ יש לך חברה? לא איך קוראים לה? מה הדרך שלא תרצה למות בה? כל דרך התאבדות שסובלים בה איזה חיה היית רוצה להיות? אמבה למה לא נמלה? כי קל מאוד להרוג אותך וכל מה שאתה עושה זה לקחת אוכל לקן ולחתל תינוקות >< כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 1-2 מה השם הכי מוזר ששמעת? קאדל oO ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? לא זוכרת

PUZMAK J

New member
שלי

אהממ... שאלללון!ו בני גורן מלך המספרים ו 00:15 | 08/12/05 השאלון בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים כמובן... מה המצב? בסדר תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן אתה לומד נהיגה? לא כבר עברת טסט? לא אם אתה לומד- באיזה שיעור? אם עברת טסט- באיזה מס'? באיזה אזור בארץ תגור? חיפה או הרצליה איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? חולצות, מכנסיים וסווטשרים מה המילה האחרונה שאמרת? "ביי" מה יש על מסך הפלא' שלך? שעון ותאריך מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? זה לא בעברית עשית פסיכומטרי? לא מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כדורגל או כדרוסל? כדורסל אימיול או קאזה? קאזה אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר אייס או פרוזן? אין לי מושג מה זה איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? לא אלמד איזה חיה אתה הכי אוהב? תוכים ואיזה פרי? אגס ואיזה ירק? גזר ואיזה זוג גרביים? מיצי וקפיצי. אתה ישן עם דובי? לא איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? היא לא שרה הספר שקראת והכי השפיע עליך? הבושם המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?לא לכאן סרט אהוב? ארמגדון מה השיעור האחרון שלמדת היום? חינוך(בבי"ס) אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? בית צמוד קרקע אתה רוכב על אופנים? כן כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?בלי חברים ובלי משפחה? אמ... חצי יום מתי?כשההורים שלי נסעו לנופש, ואח שלי היה בהקלטות. ראית הארי פוטר 4? כן, שבועיים לפני שהוא יצא. שווה לבזבז על זה כרטיס? ממש לא, סרט נורא ואיום מה המוצא (עדה) שלך? אשכנזי טהור, פולני רומני נולדת בארץ? כן באיזה בית חולים? כרמל וכמה שקלת? 2.3 איזה מס' אתה במשפחה? 2 כמה אחים יש לך? 2 שירתת/תשרת קרבי בצבא? כן, טייס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 23:30 מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא זוכר איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? היטלר למה? כי הוא אנטישמי מטורף. אתה מעשן? לא יש לך חברה? כבר לא איך קוראים לה? אני מעדיף לשכוח את השם מה הדרך שלא תרצה למות בה? מוות מרעב. איזה חיה היית רוצה להיות? נץ למה לא נמלה?כי היא קטנה, עובדת הרבה, וחייה בסכנה מתמדת. כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?1 מה השם הכי מוזר ששמעת? צופנת ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? גיליון

O r c h i d

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

מה המצב? סבבה
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית ראשון? לבן
אתה לומד נהיגה? לא
כבר עברת טסט? לא
אם אתה לומד- באיזה שיעור? לא לומד
אם עברת טסט- באיזה מס'? לא לומד
באיזה אזור בארץ תגור? תלאביב
איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש? ספורט
מה המילה האחרונה שאמרת? אוקיי
מה יש על מסך הפלא' שלך? אנימציה כזאת
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)? לא יודע:S
עשית פסיכומטרי? לא
מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית? שניהם
כדורגל או כדרוסל? כדרוסל?
סתםסתם,
שליטה
אימיול או קאזה? אימיול
אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר
אייס או פרוזן? ?
איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה? מדעי המחשב
איזה חיה אתה הכי אוהב? סוס
ואיזה פרי? תפוח
ואיזה ירק? מלפפון
ואיזה זוג גרביים? אחד לבן
אתה ישן עם דובי? לא
איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן? לא זוכר
הספר שקראת והכי השפיע עליך? לא יודע
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים? לא יודע
סרט אהוב? טיטאניק
מה השיעור האחרון שלמדת היום? (בבי"ס) תנ"ך
אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע? צמוד קרקע
אתה רוכב על אופנים? כע
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)? לא זוכר
מתי?^
ראית הארי פוטר 4? כע
שווה לבזבז על זה כרטיס? כע
מה המוצא (עדה) שלך? אשכנזי
נולדת בארץ? כע
באיזה בית חולים? סורוקה
וכמה שקלת? לא יודע:S
איזה מס' אתה במשפחה? ?
כמה אחים יש לך? 1
שירתת/תשרת קרבי בצבא? לא נראה לי...
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 22:30
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים? לא יודע
איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא? לא יודע
למה? ^
אתה מעשן? לא. ולא אעשן
יש לך חברה? לא
איך קוראים לה?^
מה הדרך שלא תרצה למות בה? טביעה
איזה חיה היית רוצה להיות? צב
למה לא נמלה? ?
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה? 1-2
מה השם הכי מוזר ששמעת? לא יודע:S
ומהי המילה הכי מוזרה בעברית? ^
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוש36

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה המצב?הכל טוב..מה איתך?
תעצום עיניים, תפתח. איזה צבע ראית לבן,של הקיר
אתה לומד נהיגה?לא
כבר עברת טסט?^^ אם אתה לומד- באיזה שיעור?^^^ אם עברת טסט- באיזה מס'?^^^^ באיזה אזור בארץ תגור?אממ..אני חושבת שבמרכז
איזה סוג בגדים אתה נוהג ללבוש?ג'ינסים בעיקר
מה המילה האחרונה שאמרת?שנייה.
מה יש על מסך הפלא' שלך?תמונה של גארפליד
מה זה "סחיש" (זה בעברית!!)?אממ..אני חושבת שזה סוג של צמח או משהו כזה
עשית פסיכומטרי?עודעוד לא.. מה עדיף:מתמטיקה או אנגלית?אני חושבת שמתמטיקה,
כדורגל או כדרוסל?כדורסל
רק בגלל השחקנים,והילד שאני אוהבת שמשחק כדורסל
אימיול או קאזה?אמיול,אם כבר. אייסי או מסנג'ר?אייסי! אייס או פרוזן?פרוזן יוגורט
יאמ,בא לי. איזה מקצוע תלמד באוניברסיטה?אינני יודעת. איזה חיה אתה הכי אוהב?חתול
מיאווווו ואיזה פרי?תות
יאמי. ואיזה ירק?עגבניה
ואיזה זוג גרביים?
,לא יודעת. אתה ישן עם דובי?יאפ איזה שיר ערש אמא היתה שרה לך כשהיית קטן?"נומי נומי ילדתי..." הספר שקראת והכי השפיע עליך?עוד לא מצאתי אחד כזה
המאורע שהכי השפיע עליך בחיים?היו כמה וכמה. סרט אהוב?יש כמה. מה השיעור האחרון שלמדת היום?מדעים
(בבי"ס) אתה גר בבנין או בבית צמוד קרקע?בניין. אתה רוכב על אופנים?כשיוצא
כמה היה הכי הרבה זמן שהיית לבד (עם חברים, לא עם המשפחה)?יומיים,טיול שנתי
,היה שווה ברמות.מחכה לטיול הבא
מתי?שנה שעברה. ראית הארי פוטר 4?לא שווה לבזבז על זה כרטיס?לא מה המוצא (עדה) שלך?רבע חלבית(סורית)רבע מצריה,וחצי עיראקית. נולדת בארץ?יס
באיזה בית חולים?השרון וכמה שקלת?
לא זוכרת. איזה מס' אתה במשפחה?ממהאחים-3 כולל ההורים-5
כמה אחים יש לך?2 אחיות שירתת/תשרת קרבי בצבא?אשרת
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?11 וחצי,הלכתי לטקס מסך הזהב,חיכינו בחחוץ...וראינו סלבז
. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?מעדיפה לשמור לעצמי8-| איזה בנאדם אתה מ-מ-ש שונא?אין אחד כזה ממש. למה?- אתה מעשן?ממש ממש לא
יש לך חברה?לא
איך קוראים לה?-- מה הדרך שלא תרצה למות בה?כל דרך שהיא,אבל אם כבר אז שריפה,טביעה,תאונת דרכים,פיגוע(שלא נדע מצרות!,חס וחלילה חס ושלום
) איזה חיה היית רוצה להיות?חתלתול
למה לא נמלה?שידרכו עליי?
כמה זוגות נעליים יש לך בעונה?משתנה מה השם הכי מוזר ששמעת?אצטרובל.מוזר לא
ומהי המילה הכי מוזרה בעברית?

למעלה