על בני אדם, ישו ושעונים דיגיטליים
טוב, אז ליאור אני מניחה שתאהבי את זה, למרות שזה על שעונים דיגיטליים ולא על מחשבים אז כאמור, זה קטע מתוך ``מדריך הטרמפיסט לגלקסיה`` שכתב דוגלס אדאמס ז``ל: ``הרחק הרחק, בשולי האוקיינוסים הבלתי נודעים של הקצה הפחות אופנתי של הזרוע המערבית הסלילית של הגלקסיה, שוכנת שמש קטנה, צהובה ולא בולטת. *במרחק תשעים ושניים מיליון מיל לערך, מוקפת אותה שמש בכוכב לכת כחול ירוק, קטן וחסר ערך לחלוטין שצורות החיים הבתר-קופיות שעליו פרמיטיביות בצורה מדהימה כל כך, עד ששעונים דיגיטליים נחשבים בעיניהן לרעיון גדול ממש. *לכוכב לכת זה יש... בעיה: מרבית האנשים שחיו עליה היו אומללים במשך רוב הזמן. הוצעו פתרונות רבים לבעיה זו אך רובן עסקו בעיקר בתנועתן של פיסות נייר קטנות וירוקות. [הערה שלי-למי שבאמת לא הבין-דולרים] רעיון מוזר כשלעצמו, משום שאחרי ככלת הכל, לא פיסות הנייר הירוקות והקטנות הן שהיו אומללות. וכך נותרה הבעיה בעינה; המוני אנשים היו מרושעים ורובם היו אומללים, גם בעלי השעונים הדיגיטליים [אוווווווווו] אצל רובם הלכה והתחזקה הדעה שכולם שגאו שגיאה נוראה ברדתם מהעצים. היו גם שאמרו שעניין העצים עצמם היה צעד לא נבון, ומוטב לולא עזבו את האוקיינוסים מלכתחילה. [והנה הקטע האחרון על ישו:]*...אלפים שנה כמעט לאחר שאיש אחד מוסמר לאיזה עץ על שהביע את הדעה כמה נפלא יהיה להסיבר פנים לאנשים לשם שינוי...`` וזהו... אז קופסא שחורה (סלש אפורה סלש לבנה) או לא-אני בכל זאת לא שמה שעונים דיגיטליים (אני בלי שעון בכלל-הזמן לא רץ לי). לוני.