אהם אהם

Another Brick

New member
אהם אהם

שלום, אני מור ואני מכורה (זה השלב שאתם אומרים ``היי מור! אוהבים אותך!``) אז.. אמ.. האינטרנט הזה, אם בגללו אני לא יעבור את המתכונת, אני נשבעת שאני שוברת את כל המחשבים בבית! חותכת את החוטים של כל הקווים! ומוציאה כל מכשיר חשמלי מהחדר!! יהה רייט אווווףףף מה עושים עם הדבר הזה? :(

ליאור...

New member
ניסיתי כמה דברים דומים...

אמממ....ניסית לפסיכולוג או משהו? או לשוחח על זה עם מישהו קרוב? את ה``לשוחח`` עדיין לא ניסיתי ואין לי את האומץ, אבל אם המצב לא ישתפר אני טסה לפסיכולוג...אבל תזכרו שלא כולם מתאימים ללכת לפסיכולוג, במשך ימות השבוע אני מרשה לעצמי שעתיים שלוש(חוץ ממקרים מיוחדים) אבל בשישי שבת...זו מכה היום אני אנסה לעשות משהו,ושבת יש לי עבודה בכלכלה ומבחן מסכם במתמטיקה הצילו! טוב נו,סטיתי קצת(הרבה)מהנושא...אבל עניתי על השאלה שלך?

Another Brick

New member
איזה פסיכולוג ואיזה נעליים...

אני מאלו שלא מדברים על זה עם אף אחד. פעם עוד הייתי ``מעבירה חוויות`` עם החברות שלי, כשגם הן היו גולשות שעות. אבל די, כבר נמאס לדבר על אינטרנט... כמה אפשר?! ופסיכולוג, מה הוא כבר יכול לעזור לי? אני נשארת על הנט ולא יעזור לי... והריבים האלו עם אמא שלי ``תפני לי את האינטרנט`` כבר עלו לי על כל העצבים... יש לי את כל הסיבות בעולם לעזוב את הדבר הזה, אבל אי אפשר! אני חוזרת מבי``ס, שוכבת על המיטה, המחשב צמוד אליה אז ישר מדליקים אותו, תוך שנייה עולים לאון ליין ואז רואים את כל החבר`ה בICQ ואיך אפשר שלא לדבר איתם?! וגם אם הם לא שם, מחכים... מורידים שירים, מדברים בצ`ט, או סתם רואים טלוויזיה, אבל דואגים להישאר און ליין בקיצור, אני חולה סופנית. זה לא יכול להתדרדר יותר מזה וזהו מור-הלכה לאיבוד בדפי הנט

ליאור...

New member
תעשי צעד אחד גדול ו......

תסירי את האיי סי קיו ולא מאוחר מדי לוותר,אף פעם לא

Another Brick

New member
מה פתאום?!

כשרואים טלוויזיה, חייבים לדבר עם מישהו כששומעים מוזיקה, חייבים לדבר עם מישהו כשעושים שיעורים, חייבים לדבר עם מישהו כשאוכלים, חייבים לדבר עם מישהו אפילו כשישנים, מוכרחים להיות זמינים לאחרים כי הרי הם שם כל הזמן בשבילך. ובלי הICQ איך עושים את זה? מור שעדיין לא מוצאת את הדרך החוצה

ליאור...

New member
u will find her

אם את באמת רוצה... לכל המכורי אינטרנט-שהם מכורים כי האיי סי הוא בעיה, כמו ש-e-magine אמר,צריכים למצוא את הבעיה...והבעיה אצלך היא האיי סי,ואצל השני זה צ`טים...ופה זה אודיגו...אז אם את באמת רוצה, אני מניחה שהייתי עושה את הצעד הזה ברגע שהיית רואה את ההודעה שלי, אם זה באמת חשוב לך...האיי סי היה מחוק,גם לי יש עשרות חברים, אבל בסופו של דבר גם הם וירטואלים, וחלקם אזרו את האומץ ומחקו את האיי סי...זה קשה,אבל שווה

ליאור...

New member
נכון....(רוחי)

אלה שאת מדברת איתם הרבה,ושניכם רוצים לשמור על קשר

Another Brick

New member
על אחריותך

מחוק! לגמרי! א-ב-ל אם התוכנית לא תעבוד, את אחראית למצוא לי שיטה אחרת, טוף? מור שלא רואה אור בקצה המנהרה

ליאור...

New member
או מיי גוד!!! :cool: :cool: :cool: :cool:

אני גאה בך אם היית לידי ההייתי מנשקת אותך מחבקת אותך עושה עליייך קפיצות בנג`י! אני כ``כ מאושרת! בהצלחה! ליאור(שלא מפסיקה לחייך)B-) :) B-) :) B-) :) B-) :)

2B LoOnY

New member
היי...

היתה לך שם מישהי בכינוי טיטי? את יודעת שיש משפט בערבית מדוברת שאומר- ``טיטי טיטי (זה אמור להיות השם) מיתל מא-רוחתי מיתלב מא-ג`ינתי`` שפירושו- טיטי טיטי כמו שהלכת ככה חזרת למדתי את זה בשלהי כיתה ה` ביסודי כשהבית ספר ה@!#@!#%@^&* שלי החליט שכבר מכיתה ד` צריך לענות אותנו בזה... אבל אז בכיתה ה` האמא של המורה נפטרה-ובכיתה ו` אנחנו נפטרנו. נפטרנו מהערבית... לפחות עד כיתה ז`

לפי דעתי...

לפי דעתי זה יעבור לכן אני הייתי מכורה במצב ממש קשה עד לפני כמה חודשים ועכשיו אני פחות המחשב שלנו היה דפוק לשבועיים וחצי ורק התגעגעתי קצת ואם זה היה קורה לפני זה הייתי ממש מתחרפנת אתן צריכות לצאת יותר מהבית....... עכשיו אני מכורה רק קצת... רק 4 שעות ביום ולא 24 :/

2B LoOnY

New member
מה עושים עם הקופסה השחורה הזאת?

קודם כל - תיקון טעות של הכותרת-הקופסה היא בדרך כלל אפורה-לבנה, לפחות זאת שאמ\צלי בבית. ומה עושים איתה? הרבה. -ה-ר-ב-ה-. צועקים עליה כשהיא לא עובדת דופקים עליה נותנים לה אהבה חום ויחס כל יום מאכילים אותה בחשמל, שתזלול, שתעבוד, ובתאבון יחס הדדי-מקבלים ממנה הרבה שעות לשרוף ועכשיו למשהו קצת שונה- עם כל הערכתי לאנושות ולמחשב, עדיין חובבת טבע אני (מה זה קשור???), ועדיין יש בליבי קצת (היי היי... *רק* קצת, שלא יצלו אותי פה על ההטבטאות...) קוממיות נגד הקופסה הלבנה הזאת. אחרי הכל היא רק קופסא, מפלט, אבל קופסא והנה ציטוט שאני מאוד אוהבת, מתוך ``מדריך הטרמפיסט לגלקסיה``, משהו קטן על בני אדם, ישו ושעונים דיגיטליים, שכתב דוגלס אדאמס ז``ל (אז... כל הזכויות שמורות לו לאדם הדגול) אוףףףףףףףףףףףף! איך אני שונאת שעוצרים אותי באמצע חייב לעוף לוני

ליאור...

New member
היא סתם קופסה מטומטמת!

סלחו לי על המילה...אבל בלעדי הקופסה הזאת,אני יודעת,היו לי חיים טובים יותר אנד דייס בוקס-המחשב, הוא די טיפש, כמו משרת,אם את לא נותנת לו פקודה הוא סתם עומד ומראה לך שומר מסך בשלל גוונים....

2B LoOnY

New member
על בני אדם, ישו ושעונים דיגיטליים

טוב, אז ליאור אני מניחה שתאהבי את זה, למרות שזה על שעונים דיגיטליים ולא על מחשבים אז כאמור, זה קטע מתוך ``מדריך הטרמפיסט לגלקסיה`` שכתב דוגלס אדאמס ז``ל: ``הרחק הרחק, בשולי האוקיינוסים הבלתי נודעים של הקצה הפחות אופנתי של הזרוע המערבית הסלילית של הגלקסיה, שוכנת שמש קטנה, צהובה ולא בולטת. *במרחק תשעים ושניים מיליון מיל לערך, מוקפת אותה שמש בכוכב לכת כחול ירוק, קטן וחסר ערך לחלוטין שצורות החיים הבתר-קופיות שעליו פרמיטיביות בצורה מדהימה כל כך, עד ששעונים דיגיטליים נחשבים בעיניהן לרעיון גדול ממש. *לכוכב לכת זה יש... בעיה: מרבית האנשים שחיו עליה היו אומללים במשך רוב הזמן. הוצעו פתרונות רבים לבעיה זו אך רובן עסקו בעיקר בתנועתן של פיסות נייר קטנות וירוקות. [הערה שלי-למי שבאמת לא הבין-דולרים] רעיון מוזר כשלעצמו, משום שאחרי ככלת הכל, לא פיסות הנייר הירוקות והקטנות הן שהיו אומללות. וכך נותרה הבעיה בעינה; המוני אנשים היו מרושעים ורובם היו אומללים, גם בעלי השעונים הדיגיטליים [אוווווווווו] אצל רובם הלכה והתחזקה הדעה שכולם שגאו שגיאה נוראה ברדתם מהעצים. היו גם שאמרו שעניין העצים עצמם היה צעד לא נבון, ומוטב לולא עזבו את האוקיינוסים מלכתחילה. [והנה הקטע האחרון על ישו:]*...אלפים שנה כמעט לאחר שאיש אחד מוסמר לאיזה עץ על שהביע את הדעה כמה נפלא יהיה להסיבר פנים לאנשים לשם שינוי...`` וזהו... אז קופסא שחורה (סלש אפורה סלש לבנה) או לא-אני בכל זאת לא שמה שעונים דיגיטליים (אני בלי שעון בכלל-הזמן לא רץ לי). לוני.

2B LoOnY

New member
אםםםםםםםםםם...

טוב, אז פעם שלישית בערך... ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה עמוד 7. סדרת מדע בדיוני מדהימה ומגניבה, שבסופה כל כדור הארץ מתפוצץ ואיתו גם הגיבור הראשי (הוא התפוצץ גם בספר הראשון בסדרה, אבל כנראה שיש לו שתי נשמות...) את רוצה עוד כמה קטעים מגניבים לשם? [אני אשלח לך למייל כי נראה לי שזה לא ממש הנושא פה...]

ליאור...

New member
חוצפה!

למה גילית לי את הסוף?! תכננתי לקרוא! י`הורסת סופים!8-p ואני רוצה את כ-ל הספר במייל!

למעלה