אהם אהם

2B LoOnY

New member
נראה לך אני אקליד את כל הספר!!! B-(

מה את חושבת שאני-פריקית הקלדה? וחוץ מזה... -ז-כ-ו-י-ו-ת- -י-ו-צ-ר-י-ם- לוני-לא אוהבת להקליד!!!

ליאור...

New member
אממממ....איך לא?

האמת היא, שעשיתי ניסוי קטן, ואני יותר מהירה בהקלדה ממזכירת בית הספר שלנו... אני יודעת להקליד בכל המקלדות...חוצויות, מפוצלות...הקלדה עיוורת...בשניות מסמכים של 10 עמודים בוורד בכתב 12 אני מקלידה בשעה...או אפילו פחות ההתמכרות לא השפיעה על ההקלדה שלך?

סרפד

New member
על שלי למשל היא לא השפיעה.

הייתי חלזון ונותרתי חלזון.

2B LoOnY

New member
לא נכון

בטריויה צ`אט לדוגמא, צריל להקליד מהר מאוד את התשובה אם את רוצה לענות לפני כולם... ואם את מדברת עם מלא אנשים? גם אז צריך להקליד מהר

2B LoOnY

New member
לא, לא ממש

מלכתחילה הקלדתי די מהר אבל... זה שאני מקלידה די מהר - זה לא אומר שאני אוהבת להקליד איזה 200 עמודים!!!!!!!!! חוץ מזה, שאת המזכירה הפוסטמה של הבית ספר שלנו (שלא מקלידה כלום-רק יושבת ושותה קפה כל היום) כל אחד/ת יכול/ה לעבור אני רצינית כשאני אומרת ש-א-פ-י-ל-ו- אחותי הגדולה תעקוף אותה בזה (בלי להעליב טל... [טל היא אחותי הגדולה]) לוני- מדגישה שוב שלמרות שהיא מקלידה די מהר היא עדיין לא אוהבת להקליד בכמויות...

ליאור...

New member
המכירות האופייניות

הנה כמה תכונות לספרניות ומזכירות אופניות(בלי להעליב): *כל היום אוכלות *רוב הזמן לא נמצאות *תמיד מפנות...אם לדוגמא זו מזכירה ויש לך הרשמת הפרעה, היא אומרת שהמורה תרשום אותך...חוצפה! *הן לא זזות.... *כל היום בטלפון *ואם הן כבר זזות זה להביא עוד קוטג` מהמקרר... *המרחק הכי גדול ביום שהן עובדות זה המרחק מהאוטו אל המקרר... עד כאן...ושבוע הבא...אין לי מושג

2B LoOnY

New member
מזל

שרק דבר אחד מכל הנ``ל מתאים לגביי... אוכלת כל היום פחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

e-magine

New member
ברוכה הבאה, בריק

טוב בעצם אני רואה שקיבלו אותך יפה פה.

Another Brick

New member
בהחלט תודה

איזה תמיכה, אחלה :)) אבל שאלה לליאור, מותר לי להציץ פעם אחת לICQ כשאני באינביזיבל רק כדי לראות אם השאירו לי הודעות? בלי לענות, מבטיחה! מור שנמאס לה כבר לראות ציפורים מתות בסתר

2B LoOnY

New member
רגע רגע רגע...

חשבתי שהסרת את התוכנה לגמרי!!! אם היא תהיה לך על המחשב אז תמיד תתפתי, לא?

Another Brick

New member
בטח שהסרתי

אבל הקובץ התקנה עדיין במחשב כי לא בא לי להוריד את זה מחדש ואני זוכרת בע``פ את המספר

ליאור...

New member
זו כבר החלטה שלך!

אבל תחשבי רגע..מה יעזור לך בזה שאת ``מציצה`` בהודעות?

2B LoOnY

New member
אני ממש לא היתי מציעה לך

את הדרך עד לפה עשית- למה להרוס? את אומרת ``רק הצצה`` אבל את יודעת שזה לא רק זה את רק תציצי ואז אחרי זה רק תדברי ואחרי זה... תנצחי את היצר כבר עכשיו ההצצה לא תועיל לך בכלום

dominogrose

New member
שלום , אני סיון ואני מכורה

היי מור , קראתי את כל ההודעות שלך. חשבתי לעצמי והבנתי.... שאת זו בעצם אני! אני מכורה כמוך אם לא יותר. אני 24 שעות ביממה נמצאת האינטרנט. מהבוקר ועד לשעות הקטנות שבלילה! עושה הכל כדי להיות באינטרנט. ושם...יש לי הכל.... חברים חברות משחקים שירים - ה כ ל ! לא שחסר שאין לי את זה בחיים...אבל את בטח תסכימי איתי שאינטרנט זה יותר.... יותר טוב! יותר מושך! יותר כיף! אבל , אחותי , אחרי כמה זמן...כל ההתלהבות יורדת כבר מתחיל לשעמם באינטרנט! אם לא עכשיו אז מחר...אם לא מחר אז עוד שבוע... אבל בסוף זה יקרה! ותמיד אפשר לחפש עיסוקים אחרים.... הכל חוץ מאינטרנט.... חברות , טלפנים , יציאות .... יש עוד דברים חוץ מאינטרנט! רק תחפשי אותם ותמצאי.... גם אני מחפשת! חושבת שיש עוד תקווה!

למעלה