אהםםםםםםםם

אהםםםםםםםם

למישהי פה יש בייס שרואים לה את כל הגוף מאחורה?.. משהו בייס שרואים אותה מאחורה.. או שהוא מסתכלת ישר או שהיא מסתכלת כזה אחורה זה יהייה עוד יותר טוב...
אבל אני ממש צריכה בייס מאחורה... וכמה שיותר סוגים

יש לי !../images/Emo24.gif

אבל אני לא אשים פה! למה? דווקא! אם אתן מתכוונות להרגיז בכך שתפתחו שירשורים חדשים ו"זיין על כולם" אז זיין אני לא שמה את הבייס!

אמממממ?... מה את רוצה שכל הפורום

יהייה שרשור אחד גדול?? לא פתחתי הודעה חדשה בפורום הזה!! רק פעם אחת ואז לא הייתם בקטע של לא לפתוח שרשורים.. ואם אני צריכה משהו דחוף אפחד גם ככה א מסתכל ומגיב אם אני אשרשר את זה.. מה אני יעשה יש דברים שמותר לשרשר חוץ מ- ´דולי חדשות´ אוף!!!!
ואל תשימי אז אל תגיבי גם

צו צאנג

New member
נועה את לא *קצת* מגזימה?

זה לא שירשור של הנה הדוליז הריסונה שלי מה דעטכן? (שיגאות הכתיב בכוונה* היא סך הכל ביקשה בייס.....

צו צאנג

New member
נועה את לא *קצת* מגזימה?

זה לא שירשור של הנה הדוליז הריסונה שלי מה דעטכן? (שיגאות הכתיב בכוונה* היא סך הכל ביקשה בייס.....

tiptip4u

New member
עשית לי את היום!

למה? זאת שמאחורה? עשיתי עליה בגד אבל רק הפנים (היא באה בלי) יצאו חרא- ועכשיו אני פשוט יעתיק את הבגד והשיער לזה שיש לו פנים...!

tiptip4u

New member
אוי!

זאת אחת דומה! כול כך שמחתי... וזה לא אותו הבייס )::::: טוב, הינה שלי... הוא בלי פרצוף אני יודעת אבל הוא יפה מאוד... במיוחד בישבילך הפרדתי אותו!

למישהי פה עכשיו עשתה דולי

שהיא כזה יושבת עם הגב ומסתכלת אחורה... היא עשה לה חולצה כזאתי עם חוטים מאחורה... יש לה פרצוף תמים כזה... מישהי יכולה להביא לי את הבייס הזה?

../images/Emo11.gifלא דליה,אני לא מגזימה...

כמה פעמים כבר אפשר לכתוב שישרשרו ולא יפתחו הודועות חדשות?! כמה? האאא? אני לא רוצה לריב עם אף אחת כי באמת שנמאס לי, אבל זה שהיא פתחה הודעה חדשה בשביל בייס שהיא צריכה זה מטומטם!

Dying degrEe

New member
הא!?4

שמעי, לא נראה לי שאת זאת שצריכה לעשות כאן סדר... תרדי מזה ותני לאנשים לפתוח הודעות חדשות, אי אפשר שכל הפורום יהיה שירשור אחד ענק, אף אחד לא קורא את השירשורים הענקיים בכל מקרה אז הבחירה היא או להשאיר את הפורום לגסוס ולמות או לפתוח הודעות חדשות. חוץ מזה, למה לא לפתוח הודעות חדשות? מה מפריע לך בכלל שהפורום זז ולא נשאר על אותה הודעה חודש..? על מה כן אפשר לפתוח שירשור חדש בכלל אם לא על משהו שקשור לדוליז@?$ את לא הגיונית ידידתי הצעירה, תרדי מזה, או שתסבלי!! חושב עלייך בביוב - פניווייז הליצן המחוריין.

מה הקטע?

זה כן מפריע! הפורום נעשה איטי! היא יכלה לשרשר את הבקשה שלה! אבל כמשהי פותחת הודעה חדשה לדולי שלה: "בלעעעע,למה פתחת" נכון? אוקיי מהיום מותר לפתוח הודעות חדשות כמה שרוצים! ואז לא יהיו בעיות!! מנועה

למעלה