אהלן..

Dance with me

New member
אהלן..

אמממ...אני חדשה כאן כידוע... אני מעוניינת לרכוש גיטרה קלאסית... ולחפש מורה :)...

The Exorcist

New member
ברוכיה הבאה לבית ההבראה

גיטרה קלאסית זה לא בעיה לרכוש, שוב אני אמליץ על סרנה אם יש לך 500 ש"ח. מאיפה את? יהיה יותר נוח למצוא לך מורה ככה

Dance with me

New member
אמממ....

חחח...קצת קשה למצוא מורה בעיר שלי... אני מבת ים...:) (אבקש לא להפעיל דעות קדומות)...:) אממממ...אין לי תקציב של 500 ש"ח....אשמח לרכוש אפילו אחת משומשת... תודה...:)

KamikazA

New member
אני גם מבת ים

ואני מכיר כמה מורים תצרי איתי קשר בתיבה אישית או איי סי קיו ואני אתן לך

Amiram_e

New member
גם אני גר בבת-ים

הי אני גר בת-ים ויש לי מורה מצויין בראשון לציון, קרית אליהו. הוא לוקח בסך הכל 80 שקלים לשעה ובניגוד למורים אחרים שהכרתי, הוא לא מתחשבן על השעה. מומלץ למי שרוצה צרו איתי קשר ל [email protected]

lost in school

New member
גיטרות

מתחילות ממחיר של 180 שקל לחדשה, ואפשר גם למצוא משומשת או לחפש גיטריסטים במשפחה כי העבר מראה שכל איש שלישי הוא גיטריסט...

Amiram_e

New member
בקשר למקום לקנות

אני חיפשתי בכמה חנויות ףדוגמת "כלי זמר" ואחרים והגעתי למסקנה אחת: אסור לדעתי לקנות בחנויות מסחריות גדולות אני קניתי במקום בשם "ווינטג´" ברח´ קינג ג´ורג´ בת"א. מקום קטן ואינטימי. המוכר הוא אמן גיטרות ובונה ומתקן בעצמו. הוא התאים את הגיטרה לנוחות שלי על ידי שיוף גשר העצם של המיתרים והתאים את המרחק לאצבעות שלי. דבר כזה בחיים לא היה קורה בחנות מסחרים שבה נערים מוכרים כלי נגינה וממחש לא מבינים. בקשר לגיטרה. אם את מתכוונת להשקיע ברצינות, כדאי להשקיע בגיטרה במחיר 800 שקלים מינימום. חשוב לבדוק אם היא נוחה לך. הגיטרות הזולות עשויות מחומרים זולים כדוגמת פלסטיק במקום עצמות חיות ועץ פשוט. כדאי להשקיע. היום אפשר לקחת תשלומים ואחר כך מצטערים אם קונים משהו זול בהצלחה.

Dance with me

New member
תודה רבה אבל...

כנראה שגיטרה לא תצא לי מכל העניין... אין לי סכום כל כך גדול...

lost in school

New member
וינטג´

ביקרתי כמה פעמים בחנות הזאת...ממה שזכור לי את הימים היפים שלה היא כבר גמרה והיום היא נראית כמו מחסן שלא נדבר על איך שהיא מריחה. החנות הזאת עובדת יותר עם בס. אבל בכל זאת סחטיין על הקטע של ההתאמה את זה באמת לא עושים בשום כלי זמר. זה עלה לך כסף?

GCENTER

New member
אצלי במשפחה כולם מנגנים תראו

סבא שלי מתופף וגם סבתא שלי מצד אמא מתופפת אבא שלי פסנתרן מדהים אחותי שרה סבתא מצד אבא שרה מצוין

dav1111

New member
אני אמכור לך

יש לי קלאסית לא רעה בכלל, קחי אותה ב- 250 ש"ח

dav1111

New member
כן ברצינות

אני מציע למכירה גם חשמלית וגם בס אבל זה סיפור אחר

burshtein

New member
burshtein

לי יש גיטרה קלאסית ב-300 אני מוכן השאלה מה את מעדיפה?

Dance with me

New member
אמממ...

כדי לדעת מה אני מעדיפה אני צריכה לדעת מה האפשרויות שלי... זו לא הכמות זו האיכות :)

למעלה