אהלן

הממ...

על כמה דברים ששכחתי בוקר למחרת.. נסעתי שעה ובחזרה.. אז על אהבה..וששמה לא צריך לחזור בחזרה..ובטח לא לשכוח.. רק תגיד היכן האהבה...אני באה..והדלק עליי...

ayb1

Well-known member
רומנטיקה או פרקטיקה

אם התאהבת אז למרחק אין משמעות. אם עדיין לא ואת בתחילה אז ממליץ לסיים,קחי בחשבון שזאת נסיעה של שעתיים צריך גם לחזור כשעה. ולכן מבחינה מעשית כאשר רוצים להיפגש נידרשים להיות שעתיים בדרכים . באמצע השבוע אחרי העבודה נסיעה של שעתיים על הכביש ממש מתישה. יהיה קשה לעמוד בזה, אם להיות מעשי זה יהיה בעיקר קשר של סוף שבוע, מתאים לך קשר כזה לכי על זה אם לא אל תתחילי ,עזבי את כל סיפורי הרומנטיקה , הרומנטיקה היא דבר חמקמק שקיים בין זוג והשפעתו רבה בתחילת קשר. אחר מתגנבת לקשר הפרקטיקה שהיא מין יצור מוזר שהורג קשרים עם קושי מהסוג שהעלת כאן.

מיקי 43

New member
אין מרחק לאהבה ואין זמן

כמי שנסע גם יותר משעה אני לא רואה בזה שום בעיה מיקי

../images/Emo2.gif

מצחיק אותי: שעה נסיעה..מה זה שעה נסיעה? ולי כותבים מעבר לאוקינוס וחושבים שאפשרי בשלט רחוק.... תגידי השאלה שלך רצינית?

שעה או אהבה

כשישנה אהבה השעה היא לא שעה כשישנה שימחה המרחק שווה כל דקה כשטוב לי ונעים המרחק לא יחזיר אותי באזיקים אם אמצע את אהבה אסע גם עד חיפה אם אמצע נפש תהומה הדרים גם לאילת בסבבה

יערית

New member
נפש תאומה:)

תהומה זה כבר נישה אחרת

שעה??????????.

השתגעתם? פקקים, עומס,לחץ...עייפות....כנסו לריאליזם, אין מצב שזה יחזיק מעמד. בזבוז דלק, זמן יקר, וכמובן...שחיקת מנוע...וירידת ערך הרכב :))) {בכל זאת, הקמ"ש דופק}

תימניה

New member
וואלה.....

איזה פסיכית אני, למה לא שאלתי את השאלה הזאת לפני שלוש שנים? הייתי חוסכת לעצמי מעל שלוש שנים של סבל. עכשיו אני מבינה למה כל כך קשה לי עם מערכת היחסים הזאת. הכל אשם המרחק. (ינעל העולם ואחותו..... הולכת לסיים את הקשר הזה.)

ערסlight

New member
לא

אז אם אתה כבר בפנים... מילא, אבל כהקודת מוצא, נשמע מייגע.

ayb1

Well-known member
ערסי -משהו תת מודע שיצא בכתיבתך

או דמיוני הפרוע "כהקודת מוצא" במקום כנקודת מוצא החלפתה את ה-"נ" = ניכשל ב-"ה" = הצלחה מישהי/ו יכול להסביר את זה?????

קטי30

New member
להעיר את פרויד מקיברו../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

מי שמכיר את ערסי בהחלט יהיה לו קל להבין את זה

Dardar63

New member
שעה זה זוועה

אבל גם חמש דקות זה לא משהו. עשרים דקות נראה אידאלי אבל בשביל חיבוק גם זה הרבה יותר מידיי. עכשיו ברצינות- נורא קשה לאהוב באמת( לא רק להתאהב). קשה לשמור על הביחד. קשה להתגבר על הפחדים לותר על הלבד. ונורא נורא קשה לעשות את כל זה עם קשיים אוביקטיביים כמו מרחק. הטלפון לא מעביר את המבט, את התחושה שמגע קליל של היד יכול לעשות. אבל אם הבטן תמשוך אתכם לשם כל ההסברים הרציונליים לא רלוונטיים.

לנסוע שעה, זה לא כל כך נורא.

ביחוד אם יש השקעה בזוגיות הזו גם מצידו. למרות שזוגיות כזו יכולה להיות אפילו בחיתוליה. יש היום מבחר של אמצעי תחבורה שמקלים על הענין. רק שיהיה לכם בכיף ובהצלחה.

למעלה