אהלן

iris6466

New member
אהלן

מה דעתכם להכיר מישהו שגר במרחק שעה נסיעה מכם. האם זה בזבוז אנרגיה. או שאין מרחק לאהבה? אנא תשובות. יום שמח ומלא הפתעות נעימות ושקט כמובן.איריס

פיקסון

New member
שעה נסיעה

מתי במהלך היום השעה נמדדת לפעמים להגיע למקום מסוים זה 5 דקות אבל למצוא חניה זה כשעה וגם אז היא רחוקה או שזה המרחק הפיזי נ.ב. לאהבה אין גבולות והרצון להחזיקה ולהיות עם בן הזוג מקצר את המרחק שיהיה לך יום נפלא ומציאת אהבה

רעיון מעולה

בעיקר אם יש לך דלקן ורכב מהעבודה. וכן, זה בזבוז אנרגיה (אלא אם יש לך רכב חשמלי). וברצינות ? זה נשמע לי רחוק מידי. אבל כמובן שהכל אפשרי אם באמת רוצים

deena

New member
קצת מוזר לי

אני נוסעת כל יום, פעמיים ביום, קרוב לשעה כדי להגיע לעבודה. היו תקופות שנסעתי מרחק רב יותר. אם אני מוכנה לעשות את זה בשביל המשכורת שלי, למה לא בשביל אדם שאני אוהבת? איך תוחמים מרחק סביר לאהבה? 5 דקות? רבע שעה? חצי שעה? מה מוגדר כיותר מדי? (ואם מערכת יחסים היא בזבוז אנרגיה אז באמת חבל על המערכת יחסים, בטח יהיה מישהו אחר שיוכל למצוא בו שימוש במקומך)

קטלנית אבל צודקת...

יש שנוסעים לחו`ל כדי למצוא שלימות, קרי אהבה,ואני בתוכם...רק מתפלל שיהיה קרוב,ולא בגלל האנרגיות,אלא מחמת רגשותי לילדי -התאומים ,זה לא פשוט להתנתק, אבל יש לי חלומות בחו`ל...

../images/Emo45.gif

אנחנו משקיעים בנסיעות ארוכות לדברים אחרים שחשובים לנו, אז בשביל אהבה לא ניסע שעה??? הייתי נוסעת גם שעתיים אם הוא היה ראוי לאהבה שלי

קטי30

New member
וסהלן../images/Emo45.gif

דעדתי כדעת המגיבים מעלי היית מדברת איתי על אהבה טראנסאטלנטית אה' אבל שעה??? האם בגלל 60 דקות נסיעה תמנעי מעצמך אהבה? או שתתני (מלש' תנאי) אותה שתהיה קל"ב?? כשאוהבים, ובאמת אוהבים אז לא עושים עניין מכאלו דברים פעוטים. בהצלחה לך איריס והרבה אהבה יום נפלא

ד ו ל ה

New member
שעה נסיעה...

קצת לא נוח אבל ממש לא נורא...(מנסיון
) אני דווקא מאלה שחושבים שהמרחק לא עושה לה טוב לאהבה, אבל זה כשמדובר במרחקים גדולים באמת (שעות של נסיעה או אהבה בחו"ל) ולא בשעת נסיעה. שעה נסיעה זה לפעמים הזמן שלוקח לחזור מהעבודה הביתה, אז במקום לנסוע הביתה הוא בא אליי... מה שכן, יש בהחלט הוצאה גדולה על דלק...

יערית

New member
לא קצת הגזמנו?

מי שמתחשב בזמני נסיעות שלא יצא מהבית בכלל להכיר!!!

Revolter

New member
כל המכשולים יוסרו בפני אהבת האמת ??

לכולם נעים להאמין שאהבה אמיתית מתגברת על כל הקשיים הטכניים. האהבה הזאת החלומית האולטימטיבית, זאת שכולם רודפים אחריה ומתאווים לה. זה מפלט ריגשי מאוד נעים לכל תלאות הזוגיות. אם אוהבים באמת, המרחק לא חשוב. אם אוהבים באמת, פער הגילים לא משמעותי. אם אוהבים באמת, המצב המשפחתי והילדים [שלא מסתדרים ביניהם], לא יהווה מכשול. אם אוהבים באמת, לא יפריע אם הוא אלכוהוליסט והיא מרשעת. ואני אומר שאני בכלל לא בטוח הכך. איש עוד לא הצליח לשכנע אותי. לי זה נשמע כמו סוג של סם להמונים. ובכלל מה זה חשוב, אהבת אמת או לא, ממילא היא מתפוגגת אחרי כמה שנים. אז... לא ממש צריך לחשוב יותר מידי. בא לך עליו? כנסי לאוטו ותתמוגגי על 60 הדקות האלו של הציפיה. ברגע שיפסיק לבוא לך, תוותרי.

יערית

New member
כל אחד והמכשול/ים שלו

עושה רושם שהלמות ליבך מזמן לא חשו את טעם האדרנלין.

Rinattt

New member
תאמיני לי...

שכשאוהבים אז שעת נסיעה תרגיש לך כמו 10 דק' נסיעה... ולא יהיה איכפת לך מהדלק ולא מכלום

בזבוז אנרגייה, מיותר.

אהבה, מילה יפה.. אי אפשר ולא נכון להעמיס עליה הכל.. כי כשמעמיסים עליה יותר מידי היא קורסת.. אהבה היא כמו ענן של בושם.. נעים אבל קשה לראות דרכו דברים.. וכשהוא מתפוגג קמעה, פתאום מתגלים כל הקשיים.. ושעה נסיעה זה קושי!!! להתחיל קשר מנקודת פתיחה כזאת, לדעתי זה לא כדאי.. הייתי רוצה לראות את אחד מבני הזוג הכל כך אוהבים.. קופץ בלילה של חורף קר , רק בשביל לקבל או לתת חיבוק.. את רוב הרווח מהקשר הזה יגרפו חברות הסלולאר ובזק.

איי איי איי איי......{נבוטון בראש}

למה מייאש את הילדה ככה??? לענן של בושם יש שובל.........ולכל שובל יש את רגעיי הקסם שלו. ודרך ענן של בושם שורפות העינים...:)) וזה ממכר מטשטש וגורם להזיות. אח...........זיכרונות מאפריקה של לילות חורף קפואים עם קופים שמזנקים להם מהרגע שהסלולר מרנגטן לו...והופ הבבון מגיח לו כאילו מהגג כזה :)) לא מרחק ולא עמה. אבל אילוזיה שכזו קוראת רק כשיש בושם עם שובל יוקרתי :)))

מזל חי

New member
אם אכיר אותו

אהיה עלולה להתאהב בו אם אתאהב בו ... זה יעלה לו ...הרגה דלק

למעלה