dmt4me VS pcp1 אני ופיסיפי עובדים כרגע על הפרוייקט הזה צפו פגיעה!
P pcp1 New member 30/12/05 #16 אחי זה בדיוק השם שרשמתי לקטע יום ראשון אני שולח לך אותו אני עובד עליו עדיין הוספתי דוגמיות מסרטים שאותם אני לא יכול לפרט כאן
אחי זה בדיוק השם שרשמתי לקטע יום ראשון אני שולח לך אותו אני עובד עליו עדיין הוספתי דוגמיות מסרטים שאותם אני לא יכול לפרט כאן
F firestoned New member 30/12/05 #11 עבודה מקצועית ../images/Emo45.gif אבל כמו שאמרו לפניי זה מאוד זהה למקור אז תתבלן קצת,תפציץ כמו שאומרים..
עבודה מקצועית ../images/Emo45.gif אבל כמו שאמרו לפניי זה מאוד זהה למקור אז תתבלן קצת,תפציץ כמו שאומרים..
B B o o o o M New member 31/12/05 #18 לא... ../images/Emo13.gif דבר ראשון הוא עוד לא גמור... ודבר שני מה זה מועיל לשחרר קטע שמשוחרר כבר באינטרנט ?? חחחח לא מעלה כלום !
לא... ../images/Emo13.gif דבר ראשון הוא עוד לא גמור... ודבר שני מה זה מועיל לשחרר קטע שמשוחרר כבר באינטרנט ?? חחחח לא מעלה כלום !
P pcp1 New member 1/1/06 #23 טעימה קטנטונתתת קישור לקטע קצרצר ביותר שעתיד לצאת יש פשוט עוד עבודה לכן לא העלתי הכל רק קטע קצרצר
Y y o b b o New member 2/1/06 #30 גבר... מה זה הבאס ליין הזה?! איזה סיגנון זה אמור להיות??! פול און? או גואה? כי אם פול און אז תחליף באס ליין בדחיפות... אם לא אז בסבבה שלך גבר
גבר... מה זה הבאס ליין הזה?! איזה סיגנון זה אמור להיות??! פול און? או גואה? כי אם פול און אז תחליף באס ליין בדחיפות... אם לא אז בסבבה שלך גבר