אהלן!

dmt4me

New member
אהלן!

במחוה לעזור לחבר טוב השתתפתי בהכנת רמיקס ל HIT N RUN של SKAZI המושמץ..בבקשה לא לצחוק - גמני צוחק עליו בדרך כלל , אבל הפעם ישבתי ברצינות וכתבתי רמיקס נחמד..האמת היא שקיבלתי רק את ה אקפלה בנפרד ואת שאר הקטע כתבתי בעצמי. רק בלי ירידות חח אני אישית חולה מינימל אז אני מבין אתכם. טק א לוק..

pcp1

New member
הרמיקס של פרוסקט

אחי זה צחוק מהעבודה אין קשר בין המוזיקה לשיר של פישי על איזה מהירות הם כתבו תמוזיקה? הרמיקס של DMT4ME נשמע הרבה יותר מקצועי ויפה

Mike A

New member
חח

צריך להכיר את הבן אדם בשביל להבין את הגאוניות

pcp1

New member
שלום מה זה קשור בין להכיר

תבן אדם לבין להבין תגאוניות???????מה שהוא עשה זה בכלל לא מי יודע מה שוב הכל עניין של טעם אישי בעניי אין קשר בכלל בטראק שהוא עשה

Mike A

New member
זה בדיוק העניין

אם היית מכיר אותו, היית מבין למה החרא הזה גאוני

pcp1

New member
גבר מעולם לא אמרתי שזה חרא

חס וחלילה מי אני שיגיד על משהו שבן אדם עשה חרא ממש ממש ממש לא קרוב לזה רק אני מציין שבעניי זה לא יפה כל כך ולא ממש קשור אחד לשני שם מה גם שזה ללא מיקסינג צלילים עולים על צלילים אגב מי זה הבחור הזה הוא אומן מפורסם או משהו ???

Mike A

New member
אוקיי הסבר

פרוסקט, יותר נכון אנדי, הוא אחד מהאנשים שהכי צוחקים על סקאזי וכל סצינת הפולאון של היום. מה שהוא עשה הוא פשוט לקח את הסמפל הזה של סקאזי ועל זה בנה בצורה חובבנית ביותר את כל הקלישאות של הפולאון המודרני. והוא עשה את זה כל כך גרוע שזה פשוט הפך להיות גאוני
זה כל העניין

pcp1

New member
אההההההה אוקיייי

עכשיו הכל ברור חחחח ענק זה שינה את כל התמונה לגמריי חחחחח סוף הדרך

y o b b o

New member
הכל דומה מידיי לשל סקאזי..

כאילו האלמנטים השונים כמו באס ומצילות.. לא אומר שעבודה רעה, נהפוכו אחלה עבודה פשוט אני אוהבת שברמיקסים לוקחים רק את הבסיס ומשנים את כל השאר. במקרה הזה הבסיס זה האקפלה... KEEP UP THE GOOD WORK BRO!

Dj Arik Fux

New member
חחחחח גם אני התחלתי לעבוד על הקטע

והנה מה שיצא לי, בסקיצה הראשונית ממש סטייל יהלי משהו חח תנו בתגובה http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=19G27V3WR05RQ34KN2X019RP20

pcp1

New member
DJ ARIK FUX

שמעתי תקטע שלך אחי נחמד רק קצת חוזר על עצמו תשנה קצת תוסיף דברים תוריד דברים יענו שוב לשנות שלא יהיה משעמם ומחזורי כל כך אבל נשמע נחמד עם עוד קצת עבודה זה יהיה אחלה

jester56

New member
דומה מדי למקור

דומה מדי למקור למרות שאהבתי את מה ששמעתי

pcp1

New member
מה זה דומה מידי למקור??

למשל ברמיקס של DMT4ME זה לא דומה למקור מה בגלל הקיקים?? אין מה לעשות חובה לתת כאן קיקים וחוץ מיזה זה בכלל לא דומה למקור המקור של SKAZI זה רק 'קיקים שחוזרים בלופ לאורך כמעט כל הטראק

למעלה