אני רועי, משוחרר כבר 9 חודשים מהנח"ל, אחרי טיול לדרום אמריקה, לומד באו"פ ויש לי עוד בערך שנה לסיום הלימודים. נעים להכיר... רציתי לשאול את שיריונר 7 איפה אפשר לקבל פרטים על התוכנית המשולבת שדיברת עליה לימודים ועבודה?
היא לכוחות בטחון כלומר אנשים של משרד הביטחון/משטרה/מג"ב קבע/שב"ס וכן הלאה...... צריך להיות באחד הארגונים האלה בשביל להירשם לתוכנית. חוץ מזה אתה לומד באו"פ שזה אותו רעיון...
אבל נושאים שונים, כבר שקלתי לשים את התואר באו"פ על אש קטנה(לקחת מעט קורסים) וללמוד במקביל תואר כמו יחסים בינלאומיים/מדעי המדינה, ואולי משפטים, ולכן מעניין אותי מסלול כזה כמו שהבנתי שאתה עושה.
אכן שנים (או לפחות 3 חודשים...) שלא נראיתי באיזור... בתשובה לשאלתך וגם לשאלה מעלייך, הייתי בכל הדרום, התחלתי בפרו, המשכתי לבוליביה, ברזיל, ארגנטינה וצ'ילה, הכל בסביבות חצי שנה. היה אדיר, מדהים, מטווורף, מומלץ ביותר ! בקרוב אצלכן
בואנוס איירס, ללא ספק העיר הכי מדהימה בארץ. בהצלחה בעלייה, נקווה שהם לא יחטפו שוק מהבירוקרטיה של הארץ, מכיר כאלה שזה קרה להם, שלא יצפו שפה השחיתות היא פחותה בהרבה... אבל זה החרא שלנו ואנחנו מתבוססים בו בגאווה...