אהלן

• פותח הנושא Orbi
  • פורסם בתאריך

Orbi

New member
אהלן

אני רועי, משוחרר כבר 9 חודשים מהנח"ל, אחרי טיול לדרום אמריקה, לומד באו"פ ויש לי עוד בערך שנה לסיום הלימודים. נעים להכיר... רציתי לשאול את שיריונר 7 איפה אפשר לקבל פרטים על התוכנית המשולבת שדיברת עליה לימודים ועבודה?

שריונר 7

New member
התוכנית הזאת

היא לכוחות בטחון כלומר אנשים של משרד הביטחון/משטרה/מג"ב קבע/שב"ס וכן הלאה...... צריך להיות באחד הארגונים האלה בשביל להירשם לתוכנית. חוץ מזה אתה לומד באו"פ שזה אותו רעיון...

Orbi

New member
אותו רעיון

אבל נושאים שונים, כבר שקלתי לשים את התואר באו"פ על אש קטנה(לקחת מעט קורסים) וללמוד במקביל תואר כמו יחסים בינלאומיים/מדעי המדינה, ואולי משפטים, ולכן מעניין אותי מסלול כזה כמו שהבנתי שאתה עושה.

שריונר 7

New member
מה אתה/את לומד באו"פ

שאתה מסיים תואר כל כך מהר??? אני עדיין לא התחלתי את הלימודים ( שנה הבאה ) ואני יגיד לך דוגרי אני חושב ללמוד באו"פ יחב"ל או משהו בסגנון .

Orbi

New member
התחלתי פעם

התחלתי כבר בתיכון וקצת בסוף הצבא, ולכן נשארה לי שנה מרוכזת. ניהול ומדעי המחשב זה התואר. יש לך מושג לגבי מה ששאלתי?

שריונר 7

New member
כבר עניתי לך

פחות או יותר..... אם יש לך שאלות ממוקדות יותר אני יענה לך בפירוט יותר... ( אבל במסרים )

SShirly

New member
יוווווווו../images/Emo24.gif

קודם שלום
ושנית, איפה בדרום אמריקה היית? ספר הכל

zאני בשוק! אני בהלם! אני המומה!

שניםםם שלא ראיתי אותך!!! מתי חזרת מדרום אמריקה?! איפה היית שם? אני טסה לשם בתחילת יוני... יש לי דילה לגבי הגלפגוס.

Orbi

New member
ברוכה הנשארת

אכן שנים (או לפחות 3 חודשים...) שלא נראיתי באיזור... בתשובה לשאלתך וגם לשאלה מעלייך, הייתי בכל הדרום, התחלתי בפרו, המשכתי לבוליביה, ברזיל, ארגנטינה וצ'ילה, הכל בסביבות חצי שנה. היה אדיר, מדהים, מטווורף, מומלץ ביותר ! בקרוב אצלכן:)

Orbi

New member
All over!....

היה אדיר, פשוט מדינה אדירה, זה כמו אירופה רק עם נופים מדהימים, אנשים נחמדים, ושפה יפה, שלא נדבר בכלל על האוכל... וזווווווווול....

SShirly

New member
זול כי המצב שלנו שם על הפנים

בכל אופן, שמחה שנהנת
אכן מדינה מדהימה ביופיה. בברילוצ'ה היית? ומפלי איגואסו?

Orbi

New member
claro que si...

את ארגנטינאית? המצב שם משתפר לאט לאט מבחינה כלכלית, הצמיחה שלהם גדלה והחובות מחוקים, אבל הבעיה עם השחיתות נשארה.

SShirly

New member
Que bien../images/Emo70.gif

כן ארגנטינאית
השחיתות תמיד תשאר שם. זה הגיע לרמה שזה בלתי אפשרי למחוק את זה. מה איכפת לי, בינתיים כל המשפחה שלי עושה עליה

Orbi

New member
מגניב!

בואנוס איירס, ללא ספק העיר הכי מדהימה בארץ. בהצלחה בעלייה, נקווה שהם לא יחטפו שוק מהבירוקרטיה של הארץ, מכיר כאלה שזה קרה להם, שלא יצפו שפה השחיתות היא פחותה בהרבה:)... אבל זה החרא שלנו ואנחנו מתבוססים בו בגאווה...

למעלה