אהלן!!!

מורני !

New member
אהלן!!!

היום אני נכנסת לפורום ומה אני רואה!!!! הודעה אבדה מנפ``רית... וואי. ישר אמרתי .. אני? אני אתן לכם לאבד משהו ולא אעזור לכם למצוא?? אז מהר.. הלכתי למטבח.. לרכב.. ברחבי המושב.. אפילו במשרדי תפוז... כלום. כמעט התייאשתי ... ואז... הלכתי לראות.. אולי במקלחת? ופתאום!!! הינה היא מולי.. יפה ושווה מתמיד.. המנפ``רית שלכם... משכתי אותה מהאוזן הסקסית שלה (תשתקו .. טוב? קצת אהבה עצמית לא הזיקה לאיש..) הושבתי אותה בכיסא המנהלים שלה ו.. הינה היא כאן לפנייכם. תנו לה להתמצא .. לבדוק מה קורה... והיא חוזרת להפגיז בהודעות. :) אוהבת!!! נ.ב. אהה... מה הפרס?

בבר

New member
וסהלן והפרס הוא טדדדמממ...

קצת פרסי אמנם <למען האמת הגביע באמת מפרס> וקיט`שי אבל מהמם ביופיו ואכן , אכן זהו ה-פ-ר-ס שלך מנהלת יקרה שמוכנה לסבול את מכתבינו והצקותינו כל יום ולעזור בכל מה שאת יכולה . תודה רבה וספושבו``ע קסום , עינב.

בדוייה

New member
הא! ידעתי שהיא תחזור...

מדהימה שלי, תגידי לי? מה שלומךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך התגעגעתי!!!! כ``ככככככככככככככככככככככככככככככככככ הרבה. הרבה מאוד. מאוד מאוד... חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי הרגת אותי עכשיו נשמה... יא מגנובה שלי אין בעיה את יכולה לאהוב את עצמך כמה שאת רוצה... אם לאנשים אחרים מותר לאהוב אותך אז גם את יכולה לאהוב את עצמך... יאללה יאללה לכי תראי מה היה לך פה... משו משוווו ;-)

למעלה