אהלן

בלקקט- חומר למחשבה עבורך

שאלה לי אליך: האם אתה דחית דייטים? כלומר, האם מישהו רצה אותך ואתה לא רצית אותו? לפעמים הגישה הבררנית-מדי היא המכשול לזוגיות. - אני לא יודע מה הסטטיסטיקה אומרת, אבל אני חושב שגם פרנקי אינו יודע מה היא אומרת. אני רק מסתכל סביב ורואה עשרות זוגות של הומואים. מהם זוגות טריים ומהם- זוגות שחיים יחד כבר עשרות שנים. לא זוג אחד ולא שניים, אלא עשרות. - המבוגרים שבאטרף אינם בהכרח בודדים. רבים מהם נמצאים בזוגיות, אבל הם מנסים "לתבל" את חייהם בסקס מהצד, כפי גברים סטרייטים נשואים רבים עושים. - חומר למחשבה עבורך, בלקקט חביב

כמה מהם חיים בזוגיות סגורה וכמה מהם חיים

בזוגיות פתוחה (כולל בדיקת איידס ,STD'S נוספים ושאר ירקות)? יכול להיות שאני תמים , אבל מאד מפריעה לי זוגיות פתוחה ומצטיירת לי ככשלון בקשר ("צ'ארמר, הבולבול שלך לא עומד כמו לפני 20 שנה , זזתי לפתוח מחדש את הכרטיס ב"אטרף" ולחפש מישהו צעיר. נמשיך לגור ביחד , אבל נתבל את חיי המין שלנו בפרגיות צעירות") . אתה יכול לקרוא לי שמרן , אבל הייתי מעדיף להעביר את כל חיי עם בן/בת זוג קבוע . יצא לי כבר לקרוא כמה פעמים על זוגות ותיקים בקהילה שיום אחד החליטו לעבור לזוגיות פתוחה ולי אישית קשה עם זה.מצד שני, לא חושב שאי פעם הייתי חסיד האינדיבידואליזם.

האם אני צודק בהשערתי

שזוגות ותיקים בקהילה נוטים לעבור לזוגיות פתוחה יותר מאשר זוגות הטרוסקסואלים? או שזה משהו שלא מדברים עליו ?

אני חושב שאתה צודק

זאת רק הערכת מצב שלי. אין לי נתונים סטסיסטיים. אני חושב שזוגות הומוסקסואלים מרגישים שהם פועלים לפי מערכת כללים שהם כתבו בעצמם. זאת בניגוד לזוגות הטרוסקסואלים שהזוגיות שלהם מוכתבת ע"י מערכת כללים, מסורת, של אלפי שנים של זוגיות הטרוסקסואלית מתועדת. הזוגות ההומוסקסואליים ממציאים כללים אישיים לזוגיות שלהם, ולכן קל להם יותר לשבור מסוכמות ולפתוח את הזוגיות. יחד עם זאת, אני חושב ששיעור ה"בגידה" אצל הטרוסקסואלים מתקרב לשיעור פתיחת זוגיות אצל הומוסקסואלים.

blackcat

New member
לא מסכים איתך!

אנשים כאלה שרוצים "לתבל" את החיים שלהם שילכו לעשות סנפלינג או משהו בסגנון. למה תמיד זה מתבטא אצלם דרך המיטה????

הודעה ממש מוזרה

כל כך הרבה הומואים היום בזוגיות של שנים רבות. רבים מהם אף הביאו ילדים לעולם. כל יום היקף התופעה רק גדל והולך. שיהיה לך בהצלחה.

למדתי בחיים שכשאני נעולה על דרך/התנהגות

וכלום לא מצליח זה סימן שיש לי טעות בחיפוש!! דוגמא: אם חפשתי דירה חודשיים וכל מה שראיתי היה מכוער כנראה אני לא מחפשת באזור טוב או כנראה הסכום שאני מקצה לדירה נמוך מידי לאזור הזה ולכן ההיצע הוא כזה אני מקווה שהדוגמא מובנת מה שאני באה להגיד זה שאם לא הולך לך עם זוגיות , תשאל את עצמך "איפה אני טועה?" אולי זה המקומות שאתה מסתובב בהם, אולי זה אטרף, אולי זה סגנון הבחורים שאתה מחפש תעצור ותחשוב אחרת...

הכי מזדהה בעולם.

כמעט עם כל מילה... כאילו אני כתבתי. אבל בנוגע למה שהגדרת `העמדת פנים` זה ממש הפריע לי, הגישה הזאת היא רעה חולה. החיים הם אוסף של רגעים. זה שחסר לך משהו זה לא אומר שאין לך גם רגעים יפים ושמחים... עם המשפחה , עם החברים, אפילו עם עצמך... תאמין לי שאם הייתי מחפש על מה להתמרמר הייתי מנצח אותך ועוד אלף כמוך. אתה לא מעמיד פנים! אתה מחייך כי אתה שמח באותו רגע ואל תיתן לכלום להעיב על זה! נכון שיש קשיים בחיים אבל אנחנו הרי מאמינים שהכל מושגח והכל לטובה אז גם אם לכאורה אנחנו מרגישים רע אסור שזה ישליך גם על נקודות האור היפות שעדיין בין אצבעותינו.

למעלה