אהלן

blackcat

New member
אהלן

היום הגעתי למסקנה... שאני אשאר לבד. ניסיתי להכיר, אלוהים עדי. בחיי. יצאתי למקומות (שהיו מזוויעים) הכרתי גברים (שהיו מוחצנים) זה נראה כי בעולם הזה כל ההומואים הם או ילדים קטנים או "טווסים" או מבוגרים שלכולם מכנה אחד משותף שזה סקס!!! מה זה?! אל תבלבלו לי את המוח על כמה שהעולם של ההומואים יפה וצריך לראות את הטוב שבכל אחד. מה שאני ראיתי זה רק קבוצות של אנשים חרמנים שמה שמעניין אותם זה דבר אחד. מה עושים? איך הגעתי למצב שאני בחור בן 27 חוזר לבד הביתה עם דמעות בעיניים כי הוא הבין שהוא לבד? איך הוא אמור להתקדם מפה??? למראית עין, מי שרואה אותו (הכוונה אליי) רואה שהכל אצלו מושלם, קריירה, בית לכאורה החיים הטובים, אבל משהו חסר... ואין לי מושג איך אני משיג את המשהו הזה. איך אפשר להוציא את הרעה החולה הזאת ממני? אני מוכן לתת יד או רגל העיקר לא להיות כזה! בכל מקרה, מחר זה יום חדש של העמדת פנים, על האש עם המשפחה בחצר ושוב פעם צריך להתמודד עם השאלות.... מה עושים? לאלוהים הפתרונים! נ.ב. אם יש פה גבר שהוא דתי "לייט" שמעוניין אני אשמח (ולא לסקס) למשהו מעבר. חג שמח

frankie246

New member
ידעתי שלא טעיתי, הומו=לבד, נכון???!!!

בואו נודה בזה... חצי מהכרטיסים באטרף זה של מבוגרים שכבר שנים מחפשים בן-זוג, ובעצם כל מה שהם מוצאים זה סקס זול ורוב הפעמים גם חד-פעמי. לעזאזל עם זה! לא מעט הומואים אמרו לי "הומו חושב קודם עם ה***, אח"כ עם הראש". בהתחלה עוד הייתי תמים ואמרתי שאלה סתם מפגרים שלא יודעים להסתדר עם אנשים, אבל ככל שאני נכנס יותר לעולם הזה, אני רואה כמה שהם צודקים. בבקשה תגידו לי שהם טועים... ובכל זאת, אני לא מבין - כל כך הרבה רווקים שמחפשים בני-זוג וכולם נשארים לבד. אולי באמת איכשהוא כולנו חושבים עם מה שיש בין הרגליים ולא עם הראש? (ובבקשה, תחסכו ממני את הקיטשיות שבסיפור של החבר שאתם מכירים שחי בזוגיות מאושרת כבר 20 שנה. אם נעשה סטטיסטיקה, בטוח נמצא שלמעלה מ-50% נשארים לבד. השאלה הנכונה לשאול היא כמה אחוז נשארים ביחד. אני מקווה שנגיע ל-20%, אבל גם בזה אני לא בטוח)

חלומות ומציאות - השיר מוקדש לכל החברים

שיר שכתבתי באחד ממוצא"ש והוקדש לכל חברי פורום הומואים דתיים שעברו, עוברים ושיעברו (נקווה שלא) משברים כאלה או אחרים, או שהם מבולבלים ומחפשים ועוד... ביניהם ידידנו היקרים: נתנאל (leopold5), מרי לנ3ח, אביאל (Looking4CoolName), אופ אופטימי, Dr know, מאווכזב, הכל לטובה10, אהבה חדשה10 (שנעלמו עקבותיו אלא אם הוא כאן בניק חדש?), disorganized, טלל10, בוחן לבבות10, kolkuli1 , טמא לדת / טהור לחיים, לכל החברים האחרים והותיקים שלא הוזכרו, לכל החברים החדשים ולכל האחרים שאינם כותבים אלא רק מציצים: יש כאלה שבונים מגדלים באויר ויש שרוצים לכבוש את פסגת ההר, יש מי שצרוד ופוצח בשיר ויש מי שמהקרב לא חזר. יש כאלה שחולמים על עתיד ורוד ויש שרוצים לגור בארמון מלכים, יש מי שלא מסתפק במה שיש ורוצה עוד ויש מי שחלומותיו לא מתגשמים. אבל אני - שנחשב כובש לבבות במחי יד מבטל הרבה אהבות מותיר אחרי נשמות כואבות וכדי לעודד עושה לפחות מחוות. יש כאלה שמחפשים בנרות אהבה ויש שרוצים חום מכל הלב, יש מי שנפשו תרה אחרי השלווה ויש מי שנותר כואב ודואב. יש כאלה שמרגישים מעל כולם ויש שרוצים לאהוב ללא גבול יש מי שרוצה לשלוט על כל העולם ויש מי שנועד בחייו לסבול. אבל אני - שנחשב כובש לבבות במחי יד מבטל הרבה אהבות מותיר אחרי נשמות כואבות וכדי לעודד עושה לפחות מחוות. כן ככה זה בעולם החומר תוכניות לרוב אנו בונים ומשמיים - ללא אומר בעצם מה יהיה לנו קובעים. כי אנו רק בני אדם שזמן חיינו הרי מוקצב, לכן צריך להיות מספיק חכם כדי שהחיים לא יעברו לשווא. אבל אני - עם הרבה מחשבה פנוי עכשיו לאהבה, אהבת אמת עם שמירת אמונים ועם תקווה לחיים מאושרים. מי שהרגיש שהשיר מדבר אליו ואפילו בית אחד מתוכו, או רק שורה אחת, מתבקש להגיב ולחוות דעתו. שנדע כולנו ימים טובים, עם הרבה אהבת חינם, עם הרבה אור בחיים, חיי אמת ויושר, עם הרבה תמימות ויושר.

frankie246

New member
חלומות ומציאות - שיר תגובה../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

הוא כובש לבבות מבטל אהבות הוא מרגיש דון קישוט אבל אוכל חרבות הוא עושה מחוות (כן, בטח, עושה לי טובות) אבל כשיגיע הלילה שוב יעלו הדמעות תמשיך לבכות לכרית כמו נערה מאוהבת חזרת להיות לבד עכשיו למי הנשמה כואבת?? יש כאלה שחולמים אני לא ביניהם אני מאלה שבונים את חלומותיהם אולי אני צרוד אז לא אפצח בשיר אני יוצא לקרב אחזור לפני שתותיר נשמות כואבות בעולם החומר הלכתי לעשות מחוות לכבוש לבבות וגו'
אני בסה"כ בנאדם זמן חיי מוקצב אז תצא לי מהחיים אל תבזבז לשווא בלי הרבה מחשבה לא פנוי לאהבה מחפש שומר אמונים אז... אין לך תקווה

WOW פרנקי...

התגלית במלוא מערומיך... אופסססססליחה, במלוא כישוריך וכשרונותיך, כי פשוט אין עליך. אחלה קונטרה אחי הצעיר והיקר - אהבתי - לייק

גנימדס

New member
טעית. מיואש=לבד

יש הבדל בין עולם של הומואים לעולם רק של גברים. ומי יודע זאת יותר מביסקסואל ...גבר באמת חושב דרך הורמונים (נסוח עדיף, לא כן?) ולכן בדייט הראשון, השני והשלישי עדיף לשים אותם בצד כדי שההתחלה היפה של קשר לא תהפך לסטוץ. גם אני האמנתי כמוך שאין שום סיכוי, עד שניסיתי את השטה הזו....כל כך פשוטה ועם זאת מעטים מאד עושים אותה.. גם אני האמנתי שאהיה לבד ,אבל מתברר שלקב"ה היו תכניות אחרות. אני חי בזוגיות מאושרת 4.וחצי שנים , ולא האמנתי שאהיה בסטטיסטיקה הזו.... זו לא קיטשיות, זו שאלה של נווט נכון בתחלת הקשר מתברר שזה אפשרי. בהצלחה.

נתיN

New member
מכות אני אתן לך! מכות!

גל אוחובסקי ואיתן פוקס לא מספיק לך? עוזי אבן ועמית קמה זה לא מספיק לך? אריק ובנץ זה לא מספיק לך?
ועכשיו ברצינות. אני לא אכחיש את כל הבעיתיות שיש אצל הומואים. אני רק אגיד שזה לא ככ הוגן לשפוט לפי אנשים שבזמן שהם היו בגילנו לא היה מקובל בכלל לצאת מהארון, וכשהחברה לא תומכת ומי חשב בכלל פעם על פונדקאות ויש אנשים שגם בגיל 30 לא יודעים מה הם רוצים מעצמם ועדיין בארון וכו' וכו'. יש הרבה סיבות חברתיות שמקשות על מערכת יחסים כזו הרהב יותר ממערכת יחסים של סטרייטים. חוצמז שהמבחר יותר קטן. גם העולם עובר תהליך מסוים, אני בטוח שבעתיד הייו יותר זוגות כאלה. להיות נשוי לאשה שאין לך שום דבר איתה זה פי מיליון להיות לבד.

frankie246

New member
נראה לי שאנחנו חוזרים על הסיפור של הsms אתמול

סתאאאאאם
תסמן לי כשתראה את המסר

גנימדס

New member
האדם מתכנן ואלוקים צוחק

עוד משהו שאתה אומר- אתה רוצה להוציא יד או רגל כדי לא להיות כזה. גם לי היתה גישה כזו , קשה מאד מאד להצליח עם גשה כזו.... אם אתה בא לראיון עבודה , עם גשה שכל הבוסים הם חארות ואתה מעדיף לשבר רגל מאשר להיות שכיר., וממילא ראיון עבודה לא מתקדם לשום מקום...... מה עושים? לא הרבה, רק לא שמים מקלות בגלגלים . חשוב על טעויות אפשריות, שעשית, לא להאשעם את עצמך, אלא מהיכן אפשר ללמוד. לדוגמא- ציינת את החרמנות-- לאנשים החרמנים שהכרת יש משהו נוסף במשותף- כולם גברים. גברים הם באמת יותר חרמנים מנשים. ובקשרים הטרוסקסואלים יש הרבה נשים מאוכזבות שקשה להם להבין מה עובר בראשו של גבר. לנו יש יתרון- אנחנו יודעים איך גברים חושבים, ואני חושב שבינך ובין עצמך אתה יודע שאם תגיע לדירתו של גבר בדייט הראשון- זה יגמר בסקס אז מה עושים? דוחים את הסקס (או הגעה לדירתו) לדייט השלישי או הרביעי, לומדים להכיר אותו, גם אני חשבתי כמוך בעבר, ומעבר לכך, הרבה מעבר לכך, ולא האמנתי שאי פעם אהיה בזוגיות, והנה , זה קרה. וכפי שטיף טף למד אותנו בשרשור אחר- תודה על מה שיש, ומה שזכיתי לו. בקרוב אצלך. יום עצמאות שמח!

leopold5

New member
זה לא חיפוש קל

החיפוש אחרי זוגיות טובה, ממלאת, הוא חיפוש לא פשוט. הסיבה העיקרית לכך היא שהוא כולל בן-אדם אחר, עם החירות שלו לעשות ולבחור מה שהוא רוצה. זה לא כמו לימודים ועבודה שהשקעה רבה משתלמת בהם. בזוגיות, יש גם מימד גדול של מזל, של סייעתא דשמייא, של פתיחות. העולם ההומואי, כמו כל עולם, כולל הכול מכל כול. אני מצאתי בו זוגיות טובה לכמה שנים, שאותה בחרתי לסיים, מהסיבות שלי. בינתיים אני לא מחפש זוגיות אחרת, אבל ברור לי שכשאחפש, זה לא רק תלוי בי. תראה, הרעה החולה הזו לא תצא. אתה כבר מספיק מבוגר כדי לדעת את זה. ומה שחונק בגרון ליד המשפחה, גם הוא יישאר. עכשיו השאלה היא, בהינתן כל זה, איך אפשר לאט לאט לבנות לעצמך חיים שאתה אוהב, עם גבר או גברים שאתה אוהב, שאוהבים אותך. אתה בטח מבין שאתה לא הבן-אדם שהמציא את הרצון לאהבה, ולא היחיד שמחפש אותה. שנזכה לחג עצמאות.

טיףטף2

New member
למצוא זוגיות זו באמת לא משימה קלה.

והסיכוי שתימצא בחור נאמן במסיבה זה כמו שנסראללה יחזור בו ויתגייר,לדעתי. לחפש זוגיות צריך הרבה השקעה ופשוט לחפש במקומות הנכונים.אם לדוגמה כמו בפורום פה... מאחל לך שבקרוב דמעותיך שעמדו בעיניך אתמול יהיו דמעות של אושר כשתמצא את בן הזוג שלך.

אהבתי.... ו blackcat אני דתי לייט...

ואני מחפש להכיר למטרה של קשר ולא של סטוצים... אני מאוד מתחבר למה שאתה אומר,אני גם תקוע במקום שבו אתה נמצא.. אבל מה לעשות כל אחד מאיתנו נמשך לסוג מסוים של אנשים,לאו דווקא מראה אולי גם אופי, לי לדוגמא היה דייט בחמישי שעבר עם בחור ממש טוב.. שמבחינתו זה היה כן להמשיך אך מבחינתי זה לא היה שייך.. אז מה עושים?? פשוט ממשיכים הלאה עד שמוצאים ואני בטוח שתמצא...
אני מנסה להיות פה אופטימי אבל גם אני חווה עכשיו בדידות מאוד ארוכה...

טיףטף2

New member
רק אתה חושב כך

במשפחתי אומרים לי במילים ישירות""מסכנה אשתך.אתה יותר מידי קשה".

למעלה