אהלן..

boy828

New member
אהלן..

אני בן 18 וחצי, ודי חדש פה.. כל השנה האחרונה עברה עלי בבלבול מוחלט, חצי שנה הייתי הומו מוחלט לכל דבר.. ובחודשים האחרונים הייתי סטרייט.. חח. לא הבנתי מה עובר עליי, ומזה השתגעתי ממה שקורה איתי. עד שבעצם קלטתי שאני בעצם בי.. מצד אחד אפשר לחשוב שזה מגניב שכל האופציות פתוחות לפניך, אבל מצד שני אני מרגיש שבגלל זה, זה לא משיכה מלאה. כלומר מצטמצמים האפשרויות בכל צד, ונמשכים רק למושכים במיוחד כל אחד וטעמו.. נגיד אני שם לב שיש בחורות שאני לא נמשך אליהם למרות שחברים שלי כן. וכנל עם גברים.. חח. קיצר עולם מבולבל.. אשמח אם אמצא פה עוד כמה בגילי לשיחות משותפות...

נוגאט

New member
היי :)

אני בת וחצי18 (חחח אם זה מספיק קרוב:). למה אתה מתכוון לא משיכה מלאה? שחסר משהו? כאילו אם אני עם בחורה חסר לי הקשיחות והחיספוס. ושאני עם גברים חסר לי הבנה. או שלא הבנתי נכון?

boy828

New member
היי נוגאט

לא התכוונתי במובן הזה.. ברגע שאני עם מישהו, דווקא אני מרגיש משיכה מלאה.. ולא חסר לי משהו.. התכוונתי בכללי שלא כל הבנות שחברים שלי נמשכים אליהם גם אני נמשך.. ורק לחלק מהם, למרות שחברים שלי מתים עליהן.. וכנל בבנים..

Bi Free

New member
שלום אולי זה פשוט עניין של טעם אישי

כל אחד ואחת נמשכים למראה ואופי שונה. למשל יש הרבה גברים שנמשכים לגברים שריריים ולא מוכנים להתפשר על פחות אבל אני נמשך למגוון של גברים ומסתכל גם על האופי ולא רק על היופי. אם אתה רוצה לדבר אני אשמח במסרים או במשהו אחר שיהיה בהצלחה!

boy828

New member
יש מצב..

פשוט, תמיד אמרו לי שאני בררן קצת יותר מכולם.. חח

Acct

New member
המ.. אולי אתה הומו ב"הכחשה"?

ומנסה לשכנע את עצמך שגם עם בנות זה מסתדר לך? אני מעלה נקודה זו לא על מנת להתריס. תסתכל אל תוך לבך ותהיה נאמן לך - אם אתה בי - זה בסדר, אם אתה הומו - גם השד לא כ"כ נורא... בשבילך חשוב להבין מי אתה ומה אתה...

shaharola2

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
אני לא חושבת שבגלל שאתה בי מספר האופציות בכול צד מצטמצם, אצלי זה לא ככה בכול אופן... גם לסטרייט וגם להומו\לסבית יש טעם מסויים, זה שאדם הוא סטרייט לא אומר שהוא נמשך מיידית לכול בחורה שנקרת בדרכו, כנ"ל הומו אז למה שזה יהיה שונה אצלנו? זה שאתה לא נמשך למישהי שחברים שלך כן פשוט אומר שיש לכם טעם שונה, זה נורמלי לגמרי...
בכול אופן, מקווה שיסתדר לך

boy828

New member
תודה =)

את צודקת.. זה באמת עניין של טעם.. אבל התכוונתי לזה שאני נמשך יותר למגע ולחום.. והמין משום מה לא משנה לי, כל עוד מדובר בטעם שלי.. בשונה מחברים שלי שמה שמושך אותם זה הגוף של האישה ולכן כל עוד מדובר באישה הם יאהבו אותה, וככל שהיא תהיה יותר יפה אז הם יאהבו יותר, וכנל החברים ההומואים שהם מחפשים גבר וכל גבר מושך אותם.. ואצלי יש גברים ויש נשים שאני לא נמשך אליהם בכלל.. גם אם הם יהיו במצבים מסוימים, זה לא יזיז לי.. ורק לטעם שלי אני ימשך גם אם הם רק ידברו איתי.. מוזר...

Blackice

New member
מעניין,

בתקופה שחשבת שאתה הומו לחלוטין, נמשכת לכל הבנים באשר הם או רק לבנים שהיו בטעם שלך? אני מסכים עם שחר, לא כולם נמשכים לכולם. יש עניין של טעם. אמנם עבר איזה יום-יומיים מאז שהייתי בגילך, אבל גם אני לא נמשך לכולם אלא לחלק יחסית מצומצם. גם עכשיו וגם כאשר הייתי בן 18. וכמובן שהטעם ומידת המשיכה משתנה בהתאם לתקופות, תקופות בנים ותקופות בנות אבל ממה שכתבת נראה לי שאתה כבר יודע את זה מנסיון
הטעם שלי בבנים הרבה יותר מצומצם מהטעם שלי בבנות, ומשך תקופה מסויימת זה מאוד הטריד ובלבל אותי, כל הזמן חלפו לי מחשבות שאני סתם מבלבל את עצמי ובעצם אני סטרייט. והסתכלתי על מלא בנים ולא נמשכתי אליהם בכלל. אבל אז נכנסתי לתקופת בנים, או שהגיע מישהו שכן נמשכתי אליו ו... היה די ברור שזה לא המקרה. יש הרבה תפיסות שגויות שמבלבלות אנשים כל הזמן. למשל, שצריך להמשך לכל הבנים\בנות. למשל, שביסקסואל נמשך כל הזמן לשני המינים, ובדיוק 50-50. למשל, שצריך להמשך באותו אופן- גם פיזית, גם מחשבתית, גם רגשית.... אבל במציאות הנטיות המיניות שלנו יותר מסובכות מזה. יותר רבגוניות. וזה דורש מאמץ להתעלם מהלחצים של החברה שאומרת "אתה יכול להיות או א' או ב' או ג" ואתה בכלל מרגיש משהו אחר...

מאורי6

New member
=]

אני מאמינה שמה שאתה מכנה "לא משיכה מלאה" זה פשוט מצב טבעי לחלוטין וגם נורמלי... אני לא חושבת שהומו לחלוטין נמשך לכל גבר שהוא רואה ואני לא חושבת שסטרייטים נמשכים לכל נשות העולם. בדרך כלל יש לאנשים טעם די מוגדר בקשר לאנשים שהם נמשכים אליהם [למרות שיש הפתעות]. תהנה

boy828

New member
חח.. תודה

את צודקת.. ברור שלכל אחד יש טעם.. אבל מה שהתכוונתי כמו שרשמתי קודם, לזה שאני נמשך יותר למגע ולחום.. והמין משום מה לא משנה לי כל כך, כל עוד מדובר בטעם שלי.. בשונה מחברים שלי שמה שמושך אותם זה הגוף של האישה ולכן כל עוד מדובר באישה הם יאהבו אותה, וככל שהיא תהיה יותר יפה אז הם יאהבו יותר, (אני לא מתכוון למבוגרות או ליוצאי דופן, למרות שיש כאלה שאוהבים גם את זה..חח) וכנל החברים ההומואים שהם מחפשים גבר וכל גבר עם זין מושך אותם.. ואצלי יש גברים ויש נשים שאני לא נמשך אליהם בכלל.. גם אם הם יהיו במצבים מסוימים, זה לא יזיז לי.. ורק לטעם שלי אני ימשך גם אם הם רק ידברו איתי.. מוזר... חח.. מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב הפעם.. חח =)

למעלה