ביקורת שלי
קודם כל, לSHMEKadam זה "תוסיף את הזיעה והדם" לפי דעתי.. טוב עכשיו לעניין.. לא אהבתי את הדיסק, ואני אומר את זה בתור אחד שאין אפילו שיר אחד שאנלא אוהב בדיסקים הקודמים. דבר ראשון העטיפה חזקה, וגם הדיסק עצמו והכל.. (נימי השקיע) השירים הטובים לפי דעתי הם- "הקצב הוא המסר" (כמובן) וטוב ששיפרו לו תסאונד, "בום קרנבל", "מלחמה בשידור ישיר",ו "הרצל אמר", את "כמו ציפור" לא אהבתי בהתחלה אבל בהשמעות הבאות כבר התחלתי להתחבר לשיר לקטגורית הסבירים בעיני נכנסים "אל תקראו לזה קאמבק" (מילים בינוניות), זמן לבלאגן (כי מעצבן לשמוע כל הזמן את הקרינויות, זה לא שיר), ו"מה שהיה היה" (המילים אדירות, זה פשוט לא עובד בשבילי לא יודע למה) חוצמזה אני לא אוהב את "אני מי שאני" , "כסף", "מבט אחד" היה יוצא יפה במנגינה אחרת זה נשמע כמו קאנטרי בשילוב רגאי ודי מעצבן כי יש לשיר פוטנציאל בקיצור לא אהבתי, "ראפר" לגמרי לא נשמע כמו שבק בעיני.. בכללי הדיסק עדיין דיסק מצויין, אבל יחסית לקודמים של שב"ק בעיני הוא מאכזב. שב"ק קצת שינו סגנון (למרות שזה ממש לא אלבום של סגנון אחד) וחלק מהשירים בכלל לא נשמעים שירים של שב"ק. אבל שבק עדיין הלהקה הכי טובה בארץ, ואני אמשיך לשמוע בלופים את הדיסקים הקודמים.