אהלן =]

ohali

New member
אהלן =]

אממ בעקרון לא כותב פה הרבה אז תם לא מכירים אותי אז נעים מאוד לירן וכאלה אבל זה לא הנושא הדיסק יצא והוא זמין להורדה בחלק מהמקומות וזמין לקניה במרבית החנויות ועדיין אין פה נושא ביקורות עליו... אז אני אתחיל רק אני חושב שראפר שיר גדול?

shaylev69

New member
אני אמשיך אותך

האמת פחות אהבתי את ראפר לא יודע להסביר למה הוא פשוט פחות ישב לי בראש כמו האחרים חוץ מזה ממש אהבתי את הדיסק

SHMEKadam

New member
מה ז'תומרת זמין להורדה?

הפיראטים כבר התחילו לחגוג...? חבר'ה בפורום הזה אני לא חושב שיש צורך להגיד את זה בכלל, אבל אם יש כאן אורחים שלא מכירים: תקנו רק מקורי!!! "חלקו בשמונה - תוריד מזה מע"מ, תוסיף את מסי הועדה" - זו הפרנסה של האנשים בסופו של דבר והדרך שלנו להודות להם על המוסיקה שהם עושים היא לתת את ה-50 שקל האלה...

moshe alfasi

New member
60 ש"ח בתו השמיני לדיסק ישראלי.

היחידים שעברו את הגבול של 55 ש"ח, אחי זה המון כסף עם כל הכבוד... אני רכשתי וארכוש אם יצאו עוד 15 אלבומים, אבל אבין את מי שלא ירצה לשים 60 שקל על האלבום.

ohali

New member
זמין להורדה זתומרת

זמין להורדה בפורומים המובחרים לא נותן פה לינק או משו אבל שמע אין מה לעשות שאתה מקבל 400 שקל בחודש יש סדר עדיפויות מסוים ברגע שיהיה לי כסף אני אקנה גם תדיסק בינתים אני שומע אותו במחשב

oneg6

New member
אלבום פשוט מצויין

בהחלט שווה את כל ההמתנה הארוכה :)

Gur21

New member
ביקורת שלי

קודם כל, לSHMEKadam זה "תוסיף את הזיעה והדם" לפי דעתי.. טוב עכשיו לעניין.. לא אהבתי את הדיסק, ואני אומר את זה בתור אחד שאין אפילו שיר אחד שאנלא אוהב בדיסקים הקודמים. דבר ראשון העטיפה חזקה, וגם הדיסק עצמו והכל.. (נימי השקיע) השירים הטובים לפי דעתי הם- "הקצב הוא המסר" (כמובן) וטוב ששיפרו לו תסאונד, "בום קרנבל", "מלחמה בשידור ישיר",ו "הרצל אמר", את "כמו ציפור" לא אהבתי בהתחלה אבל בהשמעות הבאות כבר התחלתי להתחבר לשיר לקטגורית הסבירים בעיני נכנסים "אל תקראו לזה קאמבק" (מילים בינוניות), זמן לבלאגן (כי מעצבן לשמוע כל הזמן את הקרינויות, זה לא שיר), ו"מה שהיה היה" (המילים אדירות, זה פשוט לא עובד בשבילי לא יודע למה) חוצמזה אני לא אוהב את "אני מי שאני" , "כסף", "מבט אחד" היה יוצא יפה במנגינה אחרת זה נשמע כמו קאנטרי בשילוב רגאי ודי מעצבן כי יש לשיר פוטנציאל בקיצור לא אהבתי, "ראפר" לגמרי לא נשמע כמו שבק בעיני.. בכללי הדיסק עדיין דיסק מצויין, אבל יחסית לקודמים של שב"ק בעיני הוא מאכזב. שב"ק קצת שינו סגנון (למרות שזה ממש לא אלבום של סגנון אחד) וחלק מהשירים בכלל לא נשמעים שירים של שב"ק. אבל שבק עדיין הלהקה הכי טובה בארץ, ואני אמשיך לשמוע בלופים את הדיסקים הקודמים.

SHMEKadam

New member
אתה יכול לקרוא לי אדם...

ואתה הבוס - ולך יש את הדיסק אז אתה יכול להגיד יותר טוב ממני... תגיד, יש חוברת מילים נורמלית כמו בכנען?

Gur21

New member
..

יש חוברת עם כל המילים.. אבל לא הספקתי עוד לעבור עליה
בכל מקרה זה "תוסיף את הזיעה והדם" אחי

natan44

New member
עדיין לא קניתי

עדיין לא הגיע לפ"ת זה משגע אותי אני רוצה כבר לשמוע אני יכול להגיב אבל על השירים שהיו בספיישל הדיסק מגוון מאד יש בו פוול סיגנונות ורואים שהם התבגרו בקשר לראפר די אהבתי אותו שיר ראפ משובך בזמן לבאלגן דווקא הקינות עשתה לי את זה וזה שיר מהיר וטוב הרצל אמר חזקקק עם מילים מפוצצות מה שהיה היה ולעוף כמו ציפור בפאנני כסף פשוט טובבבב אני מתחבר אליו ביותר בום קרנבל אל תקראו והקצב הוא המסר שירים מקפיצים ואני ממש אוהב אותם עדיין לא שמעתי את הכל אבל ממה ששמעתי זה דיסק ענק מחכה שיגיע ואני רץ ליקנות אותו טוב לדעת שהוא עולה 60 אני לא קונה דיסקים בדרך כלל ואין לי מושג מה השוק הייתי בטוח שדיסק חדש יעלה יותר אז מבחנתי זה זול:)

moshe alfasi

New member
לדעתי האלבום הכי טוב שלהם עד עכשיו...

מגוון מוסיקלית וברעיונות שלו. הבית של מוק בלעוף כמו ציפור שורף את האלבום בלהבות... פשוט אחד הגדולים ששמעתי אם לא הגדול שבהם.

לונג

New member
מסכים לגבי הבית של מוקי

באמת שזה אחד הבתים הגדולים ששמעתי בכלל בהיפ הופ הישראלי, בלי להגזים. ואגב כל מי שקנה איפה קניתם? הייתי בכמה חנויות אתמול והיום ועוד לא היה

שאקית

New member
מבט אחד- מאיפה מוכר לי?

שיר של החלוצים לא? מהדיסק? איזה פזמון מדהים !!!!!!... אהבתי חברים אהבתי את השיר..

בית שחמי מוסיף ל "רק תגידי לי"

בכמה הופעות, הורחב לשיר ארוך יותר, אם את רוצה אני אשלח לך גרסה של השיר שהוא שר את הבית הזה(תשלחי מסר)

שאקית

New member
../images/Emo46.gif

לא תקשיבו הפזמון הזה! אני מכירה אותו! קצת זורם אחרת אבל...
וחמי נשמע כמו גיא מר מהגנחש.. אל תכחישו!

לדעתי אלבום מצוין

אהבתי את כל השירים, יש כמובן שירים שיותר אהבתי ושירים שפחות אבל גם את אלה שפחות אהבתי מאוד. לקח לי קצת זמן לגבש דעה על אני מי שאני כי המילים לא מקוריות במיוחד... נעלם הדיגידי של נימי (לא כל כך מפתיע, הרבה דברים השתנו), נימי בכלל נשמע טיפה יותר קופצני וקצת חסר זעם של מוקי... אהבתי גם את כל הקטעים שבין לבין כמו הקדמה לג'ונגל, ההתחלה של מה שהיה היה וגרמניה האחרת וגם הקריינות של זמן לבלאגן. אין לי שום דבר רע לומר על אף שיר

למעלה