ענננננקקקק!!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif../images/Emo168.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif
לא חשבתי שאני יהיה כל כך מבסוט מבום קרנבל אבל אני חייב להגיד: אחד האלבומים החזקים ששמעתי הרבה זמן! 8 שנים של ציפייה השתלמו לגמרי... אלבום מדהים מכל הבחינות. השבק כל כך השתפרו - הליריקה, ההפקה, הכול יושב על הביט - הגיטרות, דוידי מטורף על הבס - אין דברים כאלה! אני מבסוט רצח... אין מילים. אפילו שירים "מפגרים" כמו זמן לבלאגן וכסף ענקיים, לא חשבתי שאני יאהב אותם כל כך בסוף, אבל בתוך כל האלבום הם יושבים טוב ממש, הפוגות מצחיקות לשירים הרציניים. הרצל
אמר - כמובן אחד השירים החריפים זה היה ברור... לעוף כמו ציפור - אין הרבה מה להגיד. מוק ענק - ה-8 משפטים הכי חריפים ששמעתי במוסיקה הישראלית בערך... הוא יודע לכתוב שורות. מה שהיה היה - כל כך יותר טוב באלבום עם ההקדמה, נשמע מצוין - השיר הזה עבר הרבה מאז רעננה והם שיפרו לו את הסאונד מכל הכיוונים
ג'ונגל - שיר לא כל כך ברור לי מה הכוונה שלו, עוד לא הבנתי את המסר שלו, וגם הסאונד פחות בסגנון שאני אוהב... אבל סבבה. בום קרנבל - שיר מסיבות כמו שרק השבק (בעיקר בעטיפה) יודעים לעשות - פישי חזק ! מבט אחד - חמי גאון, שיר מצוין, נותן אפילו קונטרה יפה לרק תגידי לי של מוק מכנען... בלאגן - כמו שאמרתי שיר קצת אינפנטילי, אבל נחמד לשמוע שלחבר'ה יש עדיין קצת דם צעיר בעורקים... בסדר גמור.. מלחמה בשידור ישיר - כרגע לדעתי השיר הכי טוב באלבום - גיטרות עוצמתיות, הסאונד של התופים מטורף, לא שמעתי קצב כזה חזק הרבה זמן -
! אני מי שאני - שיר בינוני, אבל בסיידר, אין תלונות... מאוד מזכיר את האלבום הראשון של מוקי בצליל.... יפה מאוד בסך הכול. אל תקראו לזה קאמבק - כמו שכבר הבנתם אני אוהב את הסאונד הרוקיסטי של השבק (מאז האלבום הראשון, רק תגידי לי, ורק כבוד הגעתי למסקנה שהם הכי חזקים בדיסטורשן...). שיר מעולה. כסף - קצב טוב, שיר יפה לכל הדעות... הקצב הוא המסר - שיר שעדיין מרגש אותי לשמוע - מסמל את החזרה של השבק מאז רעננה שיר חריף - האולפן עשה לו הרבה טוב... ראפר - שיר היפ הופ די טיפוסי, סגנון שאני פחות אוהב.... גרמניה האחרת - מערכון די מצחיק לסיים עם חיוך... כל הכבוד לחבורת השבק! חוברת מילים מצויינת - ממש מדגישה את חשיבות המילים בשירים, בלי כל מיני בולשיט... ציורים יפים מאוד בעטיפה ובתוך הדיסק - כבוד לצייר (SHERBAN)! והבנאדם שמגיע לו הכי הרבה כפיים -
- דני פילוני קרק - מפיק העל - הבנאדם שהצליח להוציא מ-8 המוזיקאים המוכשרים האלה ת הסאונד הכי טוב בארץ - כבוד גדול, איש עם ידי זהב! זהו - תעשו חיים.
קרנבל!