אהלן..

אהלן..

חזרתי אחרי שהצהרתי שאני עוזבת את הפורום לצמיתות..מסתבר שאני לא כ"כ טובה בלהגיע להחלטות ולהתמיד בהן.. בקיצור.. אני מקווה לחזור לכתוב פה..אם יהיה זמן..תיכון זה לא דבר קל במיוחד..בעיקר כשזה תיכון דתי ודוחפים לך מלא מקצועות קודש.. אפשר לשאול משהו על מצב מסויים ותענו לי בכנות מה הייתם עושים אם הייתם מגיעים למצב הזה? יופי! היה ו..היה נמאס לכם מכל תפיסת החיים הזאת שלכם, למרות שאתם בטוחים שזה הדבר הכי נכון והכי אמיתי שיש..פשוט היה נמאס לכם..הייתם רוצים לנסות משהו אחר ולחרוג קצת מתפיסת החיים שלכם שבעצם מכסה כל דבר שאתם עושים, אבל רק קצת..ואולי להתחיל לעשות משהו שכבר מזמן רציתם לעשות שאתם באמת אוהבים ממש שקצת נוגד את מה שאתם מאמינים בו או משהו.. הייתם חורגים קצת מאותו דבר שהייתם קבועים בו דיי הרבה זמן ואולי מאכזבים כמה אנשים בדרך או שהייתם הולכים עם התפיסה שלכם עד הסוף בלי להתחשב במה שאתם באמת רוצים ואוהבים לעשות? או שיש אפשרות אחרת..לקחת את העמוד של התחנת אוטובוס ולתקוע אותו לעצמך בראש..נראלי הכי קל.. אני יודעת שזה לא ממש הפורום לשאול בו שאלה כזאת אבל ממילא אין הרבה קשר בין רוב השרשורים פה לבין הלהקה.. בכולופן, סליחה מראש..

tal iero

New member
אני אומרת--

לכי על זה! תנסי דברים אחרים ותבחרי במה שהכי טוב בשבילך...

fatbery

New member
תעשי מה שאת מאמינה בו

ומה שאת רוצה..ועל תשימי זין על אף אחד

einatit4

New member
אני חושבת../images/Emo199.gif

שצריך לנסות ולהיחשף להרבה דברים לפניי שבוחרים באיזה סגנון ואורח חיים רוצים לחיות

helush716

New member
ממ..

תראי, קודם כל תמיד תזכרי שחיים רק פעם אחת. אז גם אם לא הכול יוצא מושלם ועטוף בסרט ורוד לפחות תדעי שניסית ופתחת את עצמך לדברים אחרים וסגנון חיים שונה ממה שהכרת עד עכשיו. אני חושבת שאת לא צריכה לחיות בהרגשה של איפוק ולהרגיש שאתה מפספסת ומחמיצה דברים שהיית רוצה להתנסות בהם ולחוות אותם. אם יש לך חלום ואת באמת רוצה לחוות משהו ולהגשים שאיפות כאלו או אחרות, למרות שהן מעט או אולי אפילו הרבה נגד הזרם, אני חושבת שאת צריכה ללכת בשביל הזה ולהגשים. גם אם תפגעי קצת או אולי תאכזבי אנשים בדרך, אם את עושה משהו שאת מרגישה שבאמת עושה לך טוב וחשוב לך אז אני חושבת שזה שווה את המחיר ובטח שההורים או החברים יבינו. אם האנשים שאת חוששת לפגוע בהם או לאכזב אותם הם באמת קרובים אליך ואכפת להם ממך כפי שאכפת לך מהם, אני חושבת שזה יהיה נכון מצידם לאפשר לך לסטות מן המסלול למען טובתך שלך. [ סליחה על החפירה והניתוח המעמיק..
] מקווה שעזרתי.. אפילו אם קצת..

עדי D

New member
לדעתי..

נולדת דתיה? אם כן.. הדעה שלי זה מי שנולד דתי פשוט רגיל לחיים האלו ומי שנולד חילוני רגיל חיים האלו.. אלו שחיים את החיים האמיתיים הם אלו שבאמת בוחרים מה שטוב להם, החזרה בשאלה\תשובה צריך לנסות לחיות את מה שנראה לך כדי להבין מה טוב בשבילך.. אני מאוד נגד לחיות חיים דתיים ותמיד אני מנסה לדמיין את עצמי חהי את החיים הסגורים ולא חופשיים האלו... אני תמיד אמרתי לעצמי שאם הייתי נולדת דתיה בטוח הייתי חוזרת בשאלה.. בתכלס אני נגד להיות דתי. אבל וואלה יש אנשים שזה החיים שלהם אז איש איש באמונתו יחיה. אבל צריך לנסות הכל כדי לדעת מה באמת מתאים לך.. בהצלחה!

NA BoldAs Love

New member
מזה נגד? חח זוהי התייחסות דבילת.

יש לך אלוהים או לא. חח כאן זה נסגר.

עדי D

New member
תקשיבי..

יש אנשים שיש להם אלוהים גם בלי שהם דתיים.. שהם שומרים מה שהם יכולים.. זו צורת חיים יותר חופשית וככה טוב לאנשים האלו וככה הם חיים אתה לא חייב להיות דתי כדי שיהיה לך אלוהים..

NA BoldAs Love

New member
חח לא התכוונתי לזה.

לא מדובר פה בעניין של בעד ונגד. זה נראלך נורא מרוחק ונורא לא מציאותי ,נגד הטכנולגיה נגד מה שרואים בטלויזיה נגד האופנה וכל הדברים האלו, אבל עד שלא עשית את זה וחיית ככה את לא יכולה להיות נגד, כאילו את יכולה זאת מדינה חופשית אבל לא תהיה לטענה שלך בסיס, לא גדלת ככה ואינלך נסיון כ''כ בחזרה בשאלה או לצמאת נגד ההורים שלך ולהגיד "וואלה אני לא מאמינה בזה ואני לא חושבת שצריך לעשות את זה ". ואת כתבת את זה בעצמך, אני ממש מסכימה עם כל מה שכתבת אבל המילה נגד פשוט קפצה לי מול הפנים ונראתה לי לא הגיונית. טעות שלי שלא כתבתי שגם אני מסכימה איתך לא ניסיתי לתקוף אותך או משו נוצרה פה אווירה כזאת. הכל מחביבות [= חפירה.......

../images/Emo45.gifלגמרי

אני לא דתיה אבל מי שדתי רגיל לחיים של הרבה איסורים.. כן,זה קשה לשבור את המסגרת,השאלה היא כמה רוצים ומה רוצים? קודם תבררי אם עצמך מה את רוצה ואחר כך תעשי מה שאת רוצה, בלי להתחשב באנשים-אלא החיים שלך,לא של אף אחד אחר:)

ואת לא חושבת

שיש אנשים שנולדו דתיים ונשארו דתיים וכו', והם עדיין "חיים את החיים האמיתיים", פשוט כי הם החליטו שהדרך חיים שהכי טובה להם היא הדרך שבה הם חיו תמיד? לדעתי אדם יכול להחליט שמה שטוב לו זה איך שהוא חי עד עכשיו, בלי להיות חוזר בתשובה/חוזר בשאלה.

NA BoldAs Love

New member
אחויה את לוקחת תחיים רציני מידייייי

אם את דתייה לאומית מצבך לא ממש נורא להכניס אותך לעניינים...וגם את זה קחי בקלות את עוד צעירה החיים קלים לך עכשיו .חכי שתגדלי

NA BoldAs Love

New member
אויש נפגתן...

לא צריך לקחת הכל רציני כ''כ. בואי נגיד שזה שאת דתיה ומוגבלת בצורה זו או זו זה לא סוף העולם. ואני לא אומרת סתם יש לי נסיון בכל הדברים האלו...

נכון שאתם נורא אוהבים לעזור?!

יופי! אז תעזרו לי.. אני דיי מחפשת להקים להקה..רק ש..חסר לי מתופף ובאסיסט.. אני מאיזור רחובות.. אז..אם מישהו מכיר באסיסט/מתופף טובים מאיזור רחובות אני אשמח לתגובה..

tal iero

New member
אמממ... לא בקשר למתופף או באסיסט...

את ממש דתייה? אממ.. יש לדתיים איזה חוק כזה שאסור לשיר או משות לא?... חח יש מצב שאני טועה, אני לא הכי בקטע של דת.. אינלי מושג בזה בכלל.. חח נטע תסביר את זה

למעלה