אהלן..

einatit4

New member
אין חוק כזה../images/Emo12.gif../images/Emo199.gif

יש את ה"קנידעלך" שזאת להקה של ילדים דתיים ואפילו יש ראפר דתי [מתיסיהו ניראה לי
]
ובטח יש עוד מלא מלא שאני לא מכירה

ליעתע

New member
כעיקרון לבנות אסור לשיר מול קהל של בנים

אבל זה יותר אצל החרדים ולא הדתיים :)

זה לא חוק..

זה משפט.. יש הבדל בין חוקים לבין משפטים.. זתומרת שחוק זה דבר שאין לו טעם (=סיבה) שידועה לנו.. ומשפט זה דבר שיש לו טעם (=סיבה) שידועה לנו.. אבל עזבו.. והמשפט הזה שאומר שאסור לשיר תקף רק לגבי הבנות וזה כיוון שזה לא צנוע לאישה לשיר..אל תשאלו למה כי אני לא מבינה גדולה בנושאים האלה..(סתם למי שרוצה לדעת איך בדיוק הולך המשפט הזה אז.."קול באישה ערווה (זתומרת אסור לבנות לשיר), שיער באישה ערווה (כאשר היא נשואה, לכן נשים נשואות שהן גם דתיות בד"כ שמות על הראש שלהן מטפחת או כובע) וטפח באישה ערווה (זתומרת שאסור לבת ישראל ללכת כאשר רואים לה את המרפק, יש הלכות מסויימות בעיניין הצינעות בלבוש..גם לגבי החצאית וגם לגבי החולצה..)". יכוליות שטעיתי בסדר של הדברים במשפט אז סלחו לי.. אגב, אני מחפשת באסיסט או מתופף כדי להקים להקה אבל אני ממש לא מתכוונת לשיר.. ואני ממש לא ממליצה לאנשים לשמוע אותי שרה..ממש ממש לא ממליצה..

טל 182

New member
לדעתי...

את לא הראשונה במצב שלך שמרגישה ככה. היו עוד לפניך ואני בטוחה שיהיו עוד הרבה אחרייך. אני אומרת שתעשי מה שאת מרגישה שטוב לך ומי שבאמת אכפת לו ממך יבין אותך. את נולדת למסגרת מסויימת...ואפשר להגיד שדי כפו את זה עלייך ואני חושבת שזאת זכותך המלאה לצאת ממנה. אני גם מאוד מאמינה בה' ויש מצוות/מנהגים שאני עושה ויש שלא. את צריכה להתאים את זה אלייך ולא ההפך! מקווה שעזרתי! ובהצלחה בכל דרך שתבחרי!
[אנחנו מאחורייך :)]

למעלה