אהלן

mallava

New member
אהלן

אני מתכוון לקנות גיטרה בס... עכשיו אין לי מושג בחברות טובות של גיטרה בס וגם במגברים אני לא מתמצא. אני צריך המלצות, בלי "גיטרות בשביל התחלה" וכל השטויות האלה אין לי כסף אני צריך גיטרה טובה שתשמש אותי להרבה זמן וכמו כן גם מגבר טוב. התקציב שלי 5000+-, יד שנייה מתקבל יש המלצות?

Virons

New member
אמממ משו שהוא יחזיק לך להרבה זמן

פנדר ג'אז באס רגילה או highway 1 עולה 2900 ו4500 בכלי זמר ותוסיף עוד מגבר של פנדר או מארשל חביב

the mnm factor

New member
חמודי

יש "גיטרות בשביל התחלה" שמחזיקות עשר שנים... אם אתה מעוניין לבזבז 3000 שקל על גיטרת בס ראשונה זו בחירה שלך, אבל בבקשה אל תזלזל בגיטרות זולות שמחזיקות בדיוק כמו גיטרות של 20,000 שקל... ולפעמים הן גם נשמעות יותר טוב. אם אתה קונה היום גיטרה ביותר מ2500 שקל. אתה פשוט פרייאר. יש בשוק מליון באסים מצוינות יד שניה שיחזיקו לך שנים על שנים ונשמעות לא פחות טובות מהג'אז באס הקרובה לביתך שעולה 5,000 שקל. כשתהיה שמאלי כמוני ותאלץ ליבא קסטום מחו"ל אז תצטרך להיות בררן ולבחור בקפידה... לעומת זאת מגבר זה כבר סיפור אחר- שם יש באמת הבדל בין "מגבר למתחילים" לבין מגבר למתקדמים... בייחוד בבאס- שם ההבדלים הם רק לחדי אוזן... תתרחק מברינגר, זה בטוח.

mallava

New member
מישהו זילזל?

אני לא מבין יותר מידיי בגיטרות בס, אני רק התכוונתי שאם יש כזה דבר גיטרות חמודות כאלה למתחילים אז אותן אני לא רוצה, אלא כלי רציני וזה בגלל שאני רץ מהר עם כלים(בלי להשוויץ).כמה שיותר זול יותר טוב, והתקציב נע בסביבות ה5 אלף. בכל מקרה, יש לך דגמים/חברות של מגברים וגיטרות להמליץ לי? חנות טובה לגיטרות יד שנייה באיזור המרכז?

למעלה