אהלן
שבת שלום .

שירקאן1

New member
היום הייתי ...

בשלומי והסביבה הקרובה. צנוע יותר. לא עלה לי דלק קבלתי תחנה במתנה.....

זר פרחים../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

לשירקאן חן, חן, על הזר הנפלא... "פרחים יותר משהם מסמלים כל דבר הם מסמלים - א כ פ ת י ו ת". "

magy

New member
איך עובר עליכם היום????????????

אני עם אורחת מישהי שהכרתי מזמן מזמן............... ואבדו עקבותיה........... פתאוםםםםםםםםםםםםםםם מצאתי אותה פה....להפתעתי. והנה היא אצלי........ויש לכם ממנה ד"ש והגברת היא: אישה מן ההרים................... הללויה............

יפה שהאבידה נמצאה ....תהנו.

אני חזרתי מההרקדה שלי....נהניתי מאוד.רקדתי בריקודי זוגות עם איש שרקדתי כבר פעם כהייתי טירונית ולא התאים לו.מאז התקדמתי ....הוא הזמין להרקדה אחרת ובנימוס סרבתי.היום רקדתי איתו....ולי זה לא מתאים.הזמין לקפה בהפסקה ...הופתעתי וסרבתי בתירוץ שיש לי בקבוק מים בתיק. מצבים כאלה לא נעימים.

גאיה ק

New member
אשה מן ההרים~הזמנה

בתקוה שתספיקו לראות את ההודעה. אולי תעברי דרכי בדרכך חזרה?אשמח.

magy

New member
כזו שבת אני אוהבת

שיחת נשים שיודעות משהו על החיים....... תודה לאשה מן ההרים.........על הביקור....

היה שווה ../images/Emo13.gif

לנהוג שעתיים, לטעות פעמיים, ולהגיע עם כאבי ורגליים... כי פגשתי אשה מקסימה והשעות במחיצתה חלפו בהנאה רבה. העולם קטן ובעיקר גדול. סיבוב ועוד סיבוב ונפגשים עם זה/ו שאיבדנו פעם בדרך...

../images/Emo4.gif נו, תראו, איזו עילגת אני...

שתיים שגיאים בהודעה קצרה אחת. נראה עכשיו אם ייצא לי טוב: הייה שווה לנהוג שעתיים, לטעות פעמיים, ולהגיע עם כאבי גב ורגליים... כי פגשתי אשה מקסימה והשעות במחיצתה חלפו בהנאה רבה. העולם קטן ובעיקר עגול. סיבוב ועוד סיבוב ונפגשים עם זה/ו שאיבדנו פעם בדרך... (נראה דומה, נכון? אבל לא...
)

גאיה - תודה תודה על ההזמנה

2 ביקורים מרגשים ליום - זה יותר מידי עבורי :) פגישה איתך - תהיה שמחה גדולה עבורי. נקבע במסרים.

ben 911

New member
אשה מההרים, אני מבין שיש תור.

אחרי גאיה אני הבא בתור

למעלה