Sylver Skin
New member
אהלן../images/Emo13.gif
אהלן חבר'ה... אני בחור בן 18, ואני בעסק מגיל 14 בערך... אני לא מגדיר את עצמי, מפני שאני לא אוהב להרגיש את עצמי במסגרת, או מחויב למשהו...בעצם אין שום חוקים, והגדרות לעיתים הופכות לשגרה שאח"כ קשה לנו לצאת ממנה, או שאנחנו מפחדים לצאת ממנה. אז יצאתי למועדונים, ביליתי...הכרתי ומה לא
הספקתי המון יחסית לגיל, למדתי המון, עברתי לא מעט... יצאתי מהארון בפני ההורים בגיל 15 בערך בין היתר. אני לא מוחצן, ואני לא יוצא למצעדים...אני גם לא מסתיר כלום וחי בכיף, יש לי את הנישה הקטנה שלי וטוב לי. אבל יש משהו שבמקום מסוים תמיד הציק לי, אני אוהב להיות עם גברים פיזית, ואני גם אוהב את האופי הגברי, ההתנהגות וכו' וטוב לי במערכת יחסים כזאת(והן גם החזיקו המון זמן) עם אישה אני יודע(לא התנסיתי) שאני אוכל להיות פיזית ובטח גם אהנה מזה, אבל לא נפשית... אני שואל את עצמי אם יש אצלי משהו נפשי או אולי חסימה שמונעת ממני? אני יודע שהיא תצטרך להיות משהו פיזי נטו...אופי/התנהגות נשית לא מושכת בשום פנים ואופן. מה דעתכם? מה אתם הייתם קוראים לי? מה ההגדרה של הסביבה לזה? מה ההגדרה של הפורום?
אהלן חבר'ה... אני בחור בן 18, ואני בעסק מגיל 14 בערך... אני לא מגדיר את עצמי, מפני שאני לא אוהב להרגיש את עצמי במסגרת, או מחויב למשהו...בעצם אין שום חוקים, והגדרות לעיתים הופכות לשגרה שאח"כ קשה לנו לצאת ממנה, או שאנחנו מפחדים לצאת ממנה. אז יצאתי למועדונים, ביליתי...הכרתי ומה לא