אהלן

Sylver Skin

New member
אהלן../images/Emo13.gif

אהלן חבר'ה... אני בחור בן 18, ואני בעסק מגיל 14 בערך... אני לא מגדיר את עצמי, מפני שאני לא אוהב להרגיש את עצמי במסגרת, או מחויב למשהו...בעצם אין שום חוקים, והגדרות לעיתים הופכות לשגרה שאח"כ קשה לנו לצאת ממנה, או שאנחנו מפחדים לצאת ממנה. אז יצאתי למועדונים, ביליתי...הכרתי ומה לא:) הספקתי המון יחסית לגיל, למדתי המון, עברתי לא מעט... יצאתי מהארון בפני ההורים בגיל 15 בערך בין היתר. אני לא מוחצן, ואני לא יוצא למצעדים...אני גם לא מסתיר כלום וחי בכיף, יש לי את הנישה הקטנה שלי וטוב לי. אבל יש משהו שבמקום מסוים תמיד הציק לי, אני אוהב להיות עם גברים פיזית, ואני גם אוהב את האופי הגברי, ההתנהגות וכו' וטוב לי במערכת יחסים כזאת(והן גם החזיקו המון זמן) עם אישה אני יודע(לא התנסיתי) שאני אוכל להיות פיזית ובטח גם אהנה מזה, אבל לא נפשית... אני שואל את עצמי אם יש אצלי משהו נפשי או אולי חסימה שמונעת ממני? אני יודע שהיא תצטרך להיות משהו פיזי נטו...אופי/התנהגות נשית לא מושכת בשום פנים ואופן. מה דעתכם? מה אתם הייתם קוראים לי? מה ההגדרה של הסביבה לזה? מה ההגדרה של הפורום?

קודם כל ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני אתחיל לענות לך מהסוף להתחלה: אוקי, לשאלתך, הפורום מוגדר כפורום ביסקסואלים, כשמו הוא. פורום לדו מיניים אם תרצה, אנשים שנמשכים ו\או מרגישים רגשות גם לגברים וגם לנשים. דבר ראשון אני רוצה לציין שאתה יודע להתבטא מצויין ושיש לך בגרות מסויימת בכתיבה, זה סם עלה לי לראש
דבר שני, אני חושב שאם עוד לא היית עם בחורה פיזית, אתה לא יכול לדעת אם אתה באמת נמשך אליה או אם אתה רוצה להאמין שאתה נמשך אליה, יכול להיות כמעין שריד מהילדות שעוד נלחמת עם עצם זה שאתה נמשך לגברים. אני אישית לא הייתי ממהר להגדיר אותך, אני חושב שאתה צריך ללכת עם הזרם של עצמך, כמו שעשית עד עכשיו, וברגע שיבוא לך הרגע הזה שממש יבוא לך מגע או קשר עם אישה, אז תלך על זה
בקשר למצעדים מסיבות וכו, רוב אלו שהולכים לאירועים כאלה, אכן מוחצנים, אבל לא כולם
ללכת למצעד לא משמעו להיות מוחצן, להיות שם עם מכנס דפוק אותי זה כן
בכל מקרה אתה מוזמן להישאר בפורום וליהנות כאן
אני רן.

Sylver Skin

New member
וואללה..

תודה רבה על קבלת הפנים:) היו פעמים שבהם הגעתי למצבים שבהם כמעט היה משהו עם בחורה...והיה בזה סוג של ריגוש .. גם אני חשבתי שאולי זה איזה שריד שנשאר בגלל איזו חוסר קבלה עצמית או משהו בסגנון, אבל כשאני חושב על זה אני קולט שפיזית אני באמת יכול להימשך לבחורה, אבל שוב, רק פיזית...וכשזה קורה היא צריכה להראות באופן מסויים. אני אוהב את הגבריות, ואת המגע, ואת אופי היחסים, ואישה לא יכולה לספק את זה במישור הרגשי...אבל פיזית? אם היא נראית ממש טוב? נראה לי שיכול ללכת טוב... חחחח...אני מסכים איתך
..שלא תחשוב לא נכון..Been there done that :) הכוונה שלי הייתה שאני לא חי את הקהילה(לא רומז כלום
), למדתי על בשרי כמה קשה היא יכולה להיות לפעמים
אני נשאר כאן...יש אולי איזה שרשור הכרויות בפורום? רוצה לדעת מי החבר'ה פה:) איך קוראים לך אגב?

רן ../images/Emo13.gif כמו שכתוב בסוף ההודעה ../images/Emo8.gif

הנה פה אתה יכול לראות את שירשור התמונות שלנו 2006 ולהתרשם מהחבר'ה
תישאר כאן ותיהנה
רן.

or la hotra

New member
היי בוכים הבאיםם!! (-:

ואני מסכימה עם מה שכתב לך (-: במשך הזמן שתתנסה תגלה,הכל באיזי גם זה יגיע (-:...

MrMemory

New member
שלום, עור סילברי. ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום. אני גיל, 14, חודשיים, יומיים (עדיין סופר, שיה
), כפר סבא. עם כל הפחד מההתראות של המחבלים שמקיפים את האיזור פה, אאחל לך השתלבות נעימה ושתהנה פה. |אני גרוע בהודעות פתיחה, הלא כן?|

למעלה