לא אוהב את שיטת הסרט הנע, או שיטת המצליח, שכמוך יש עוד מאה, שהוא הציע להן, והוא מחכה מה לראות מי תגיד כן. בכל מקרה, אם הוא מוצא חן בעיניי אולי תקבעו במקום ניטרלי כפגישה ראשונה, לא חסרים מקומות נחמדים לשבת בהם, לפחות בפגישה ראשונה.
תודה רבה על הרגשות העזים שכולכם חשים כלפי הנושא. אני גם לא אוהבת את שיטת מצליח בגלל העליבות שבעניין ובגלל שזה לא נותן לך להרגיש מיוחד. להפגש אצלי בבית בוודאי ובוודאי שלא, לוקח לי זמן מה עד שנכנסים אליי הבייתה. אולי אני אקפוץ לשם לקנות עוד משהו, ונראה איך הפעם הוא יתנהג. לדמעה חמה- אני לא לחוצה על קשר. אני רוצה אבל לא מתעלפת מכל גבר שנותן לי טיפת תשומת לב,ויש הרבה כאלה. אני יודעת שהזמן שלי יגיע. אני בטוחה בזה. שיהיה סופ שבוע נעים מייקי
. אני חושב שהגיע הזמן שתתחילי לחפש לך זוגיות ולבנות את היכולות הזוגיות שלך. את צודקת שאת חושבת שזוגיות היא דבר קשה ומפחיד שטומן ברובו הרבה פגיעה וסכנה לפגיעה. כל זה נכון. אני מסכים איתך ומזדהה. אבל יש גם צדדים יפים בזוגיות. אם מוצאים בן זוג ראוי שמקבל אותך, אם מוכנים יחד ללמוד זוגיות, לבנות זוגיות, לתחזק ולפשר זוגיות ומבינים שזוגיות היא תהליך (תהליך. לא מוצר שלא משתנה) מרכזי ומשמעותי בחיים שלנו, אז סיכוי טוב לחיי זוגיות ואהבה מוצלחים. את פשוט צריכה לעשות צעד קטן ראשון כדי להתחיל את המסע המחודש שלך בתחום. יש הרבה אנשים שנקודת המוצא שלהם למסע הזה היא פגיעה, צלקת ופחד בתחום הזה. זה טבעי ונורמלי ומשותף להרבה אנשים. חשוב שתדעי שהסוף של המסע הזה יכול להסתיים באהבה ובשמחה ולא רק בעצב ובפגיעה. הוא נגע לליבי. אני שולח לך