אהלן! מקרה שהיה כך היה..

lulaki lola

New member
אהלן! מקרה שהיה כך היה..

אני באמצע שנות השלושים שלי ועדיין רווקה.כמובן שהייתי רוצה מערכת יחסים, אבל בשנים האחרונות אני עובדת שתיים ושלוש משרות גם יחד, ופשוט אין לי זמן. אני עייפה ורוצה רק לישון. גם החברות שלי כולן נשואות ואין לי עם מי לצאת. any how , דווקא ביום שישי האחרון נכנסתי לאיזושהיא מעדניה ופלירטט איתי שם הבחור שמכר. הוא נראה כמנהל או בעל המקום עם יחסו האדנותי. בקיצור הוא היה מדליק, אבל הדרך שבא הוא הזמין את עצמו ליין וגבינות אצלי בבית בערב, נראה לי כאילו הוא פועל בשיטת מצליח, ומי שנתפסת אז סבבה. מה אתם חושבים על זה? אני מתלבטת אם לקפוץ לשם שוב השבוע, לראות לאן נושבת הרוח לולה

כן, תקפצי

לא ברור לי גם מה הקטע שלו... אבל תסלחי לי על החוצפה, האם תרצי להישאר רווקה לנצח בגלל שיש לך 3 משרות?! האם העבודה תספק לך חיי אהבה, חיי משפחה, והמשכיות? נראה לי שכדאי שתתחילי לשנות פאזה.

haley

New member
מה?

"להישאר רווקה לנצח"?...ועוד בגלל 3 משרות?... מילא אם היא הייתה רושמת שהיא מכוערת כמו הלילה ומזילה ריר באופן בלתי נשלט, אבל היא כולה מספרת שהיא בשלב לחוץ בחיים כרגע, אנחנו אפילו לא יודעים אם השלב הזה יהיה משהו קבוע...לקבוע כבר שהיא תישאר רווקה לנצח אם היא לא תתחיל "לשנות פאזה", שתתקני אותי אם אני טועה, אבל זה נשמע לי בהקשר הזה שווה להתפשרות, נראה לי ממש הגזמה...

סליחה!

האישה הזו, היא לא ילדה בת 22! היא בעצמה כתבה שהיא באמצע!!!! שנות ה- 30 לחייה, ועדיין רווקה. זה נראה לך בסדר? אף אחד לא קבע שהיא תישאר רווקה לנצח, אני לא קבעתי כזו עובדה אז אל תכניסי לי מילים לפה ואל תעוותי את מה שכתבתי. לפי דעתי, זו הגזמה בגיל 30 ומשהו להיות עסוקה כל כולך בעבודה שלך ובמשרה שלך. העבודה שלה לא תביא לה גם בגיל 40 משפחה, אהבה ילדים וכל השאר. ועושה רושם שהיא כן זקוקה וכן רוצה את זה. אז איך אישה באמצע שנות ה- 30 שלה שעסוקה כ"כ בעצמה וב3 משרות שלה, יכולה לנהל מערכת יחסים נורמלית?! ואיזה גבר ירצה כזה דבר?!

haley

New member
נכון../images/Emo140.gifהיא באמת לא ילדה

בת 22, אבל זו עדיין זכותה להחליט במה יתמקדו החיים שלה כרגע. אני מכירה מספר גברים בשנות ה-30 לחייהם שלא התמסדו עדיין, ומעדיפים להשקיע את רוב הזמן בעבודה ובדברים אחרים ואף פעם לא שמעתי שמזהירים אותם שהם יישארו רווקים לנצח, והם כמובן גם לא נראים מאוד מוטרדים. לעומת זאת הנשים בגיל ובמצב הזה, שכמובן חייבות להתחתן כבר או לפחות להיות בקשר רציני, כי השעון הביולוגי כבר מתקתק והאמא הפולנייה לוחצת, כבר נורא מודאגות שיישארו רווקות זקנות לנצח עם 200 חתולים. וזה נראה לי קצת טיפשי. מי אמר שהעבודה תביא לה אהבה וילדים? מצד שני, היא גם לא בהכרח תמנע ממנה את זה. זה שכרגע אין לה זמן למשפחה וילדים לא אומר שלא יהיה לה עוד חצי שנה-שנה להשקיע בזה, או בעצם מתי שיתחשק לה. זה לא שכל הגברים נתפסו כבר והיא מפספסת את הרכבת האחרונה, תמיד יהיו גברים פנויים, ותמיד יהיו נשים פנויות, והרוב מחפשים.

אוי...התמימות...

כמה שאת תמימה. את באמצע שנות ה- 30 לחיה. וכן, השעון הביולוגי שלה בהחלט מתקתק. את יודעת, אם היא לא היתה רוצה - מילא. אבל היא רוצה. אישה בת 50 לא כל כך יכולה להביא ילדים בצורה בריאה ותקינה לחלוטין.

haley

New member
תקראי לזה איך שאת רוצה..תמימות..נאיביות..

או פשוט חוסר ההסכמה לקבל את כל מה שהחברה המרגיזה (לעיתים) מנסה לכפות על נשים להרגיש. אף אחד לא דיבר על גיל 50... יש לה עוד 15 שנה להגיע לשם, ובינתיים שתעשה מה שבא לה.

אף אחד לא מנסה לכפות עליה שום דבר

וכדאי שתתחילי להרגיע את עצמך ולהפסיק לסלף את דבריי. הבחורה פה רושמת שחור על גבי לבן שהיא כן מעוניינת ביצירת קשר !!!!!!!!!!!!!!!1 איך היא אמורה בדיוק ליצור קשר/מערכת יחסים בזמן שהיא עוסקת ב- 3 עבודות ואפילו זמן לעצמה אין לה - אז שיהיה לה זמן בשביל אחרים?! נראה לך באמת שקשרים כאלה עובדים? שאישה שמחזיקה ב 3 עבודות יכולה לנהל מערכת יחסים נורמלית ומושקעת כשאין לה זמן אפילו לטפח את עצמה? אף אחד לא כופה עליה כלום ותפסיקי להכניס לי מילים לפה.

אני דווקא לא מסכימה איתך.

בשנים האחרונות אני עובדת-לומדת משמונה בבוקר עד עשר וחצי בלילה. זה לא מנע ממני ליצור קשרים. הם נוצרו בתנאים אחרים ותוחזקו אולי באופנים שונים, אבל זה לא מנע ממני ליצור קשרים. בעידן האינטרנט יש פחות קושי ליצור קשר מהבית,כשאת עם החלוק,בכל שעה שנוחה לך. ואני מאמינה שאם היא תרשה לעצמה למצוא קשר אז היא גם תמצא את הזמן לתחזק אותו. הזמן "מתפנה" בצורה נהדרת כשיש משהו שחשוב לנו להשקיע בו. בקיצור,לא כדאי לחרוץ דברים בצורה נוקשה.תמיד יהיה מי שיראה את הדברים אחרת.

את כתבת בדיוק את מה

שאני כתבת רק במילים אחרות ובמדוע או לא דיי הסכמת איתי: " הזמן "מתפנה" בצורה נהדרת כשיש משהו שחשוב לנו להשקיע בו." = בהחלט. וזה אומר שהיא תיאלץ לעזוב מקום עבודה אחד או שניים כדי להשקיע בו. כי במצב שהיא עכשיו - עם 3 עבודות...אף גבר לא ירצה לנהל קשר עם בחורה שעסוקה רק בעצמה. מסכימה איתי? אז כן, כישגיע ה"אחד" היא תתפנה בשבילו. ובמילים אחרות: תנטוש עבודה אחת או שתיים.

קרן,

אני מניחה שאם היית באמצע שנות ה- 30 לחייך, ומחזיקה ב- 3 עבודות (!!!!) היית עוזבת לפחות אחת מהן...כדי שהקשר הזוגי שלך יצליח. אני טועה?

זה נראה כאילו העבודה היא הבריחה שלה מהתמודדות

עם מה שמציק לה באמת - הזוגיות. המצב שהבחורה מתארת לא נורמלי בגיל שלה (וזה נכון גם לגבי אותם בחורים שהזכרת). אני לא מזלזל, גם אם אני קצת שופט. אני יודע שזוגיות הוא לא נושא קל כלל ועיקר. אבל, אני חושב שהיא צריכה לנסות להתמודד עם הדברים ולא להתעמק רק בעבודה שלה. הזמן עובר והיא נשארת באותו המצב. יש כאן משהו מעבר לעומס העבודה. יש כאן אלמנט, מודע או בלתי מודע, של בחירה. זאת דעתי.

ואתה צודק../images/Emo45.gif

הבחורה באמצע שנות השלושים לחייה, עד איזה גיל היא תחכה?

dudusch

New member
רק דבר אחד שהציק לי בהודעה...

"באמצע שנות ה - 30 לחייה ועדיין רווקה. זה נראה לך בסדר?"... מה לא בסדר בזה? החלטת שבחורה צריכה להתחתן עד גיל 25, אחרת היא נוגדת את הטבע וזה לא בסדר? לכל אחד יש את הזמן שלו, את הדרך שלו, את הדרך בה הוא חי את חייו. מי שמך שתחליטי אם הבחירות שלה "בסדר"?

למעלה