אהלן מאריצי מייקל

ראיתה את הסרט שך VH1

MAN IN THE MIROR שם השחקן לא דומה ביכלל, וגם אין מה לעשות תימצה מישהוא דומה יותר... ''COPY''

Jacko12

New member
אין מישהו שיכול לשחק אותו...

זו לא סתם דמות, זה יהיה מגוחך אם יתנו לאדם לבן לשחק אותו עם איפור שחור ולהיפך...אני לא חושב שיש שחקן באופק שיכול לשחק אותו כרגע.

לכל תפקיד יש שחקן

אם מישהו שחק את אלביס, ג'וני קאש, ג'ים מוריסון וכו... שגם הם לא סתם דמויות, אז יש גם מישהו שיכול לשחק את מייקל ותאמין לי שאפשר לאשות שזה לא יהיה מגוחך

Jacko12

New member
זה לא אותו הדבר...

לא משנה אחי שיהיה בהצלחה, תביים את הסרט :)

crazy4MJ

New member
אהם כן

שחקן ששיק בסרט שמרוב שהוא הזריק לעצמו סמים נשרה לו היד...כן תפקיד מושלם למייקל

beat it

New member
תגובה

אין בעולם משהוא שיכול לשחק את מייקל ולהגיע לרמת הכישרון שלו זה שאנשים שיחקו את אלוויס וכדומה זה לא אומר שהם יצגו את השחקן בצורה טובה להפך רוב הסרטים הציגו את המפורסמים באור לא טוב.

crazy4MJ

New member
אבל זה מפני

שלקחו לתפקידים לרוב שחקנים מחורבנים... אני אשמח אם יופק סרט באמת מושקע על חייו של מייקל כי מעניין ללא ספק הוא יהיה, ומייקל לא יוכל לשחק את עצמו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יודע לשחק כאילו...אלא אם כן זה נחשב לצחוק אחרי כל משפט וחצי... מה שכן תפקידים שהם לא דרמטיים או רציניים כמו תפקיד עורך דין וכד' שממש לא יתאימו למייקל- אבל אם אילו תפקידים עם מהות לא רצינית אני חושבת שמייקל יוכל לשחק אותם...למשל אני ויוסי ראינו את "אמן האשליות" וכל הזמן דיברנו על זה שכמה היה מתאים אילו מייקל היה משחק את הדמות הראשית של קוסם מסתורי כזה...

Jacko12

New member
גם לשחק את אלביס זה לא פשוט...

אני לא רואה שחקנים לרמה של מייקל ג'קסון ואלביס. אין עליהם. אמינם היה כ"כ מגוחך שהוא שיחק את עצמו...בסרט ביוגרפי אתה לא משחק את עצמך!

למעלה