אהלן מאריצי מייקל

אהלן מאריצי מייקל

קוראים לי מקס, היתי מאריץ ממש מטורף כשהיתי יוטר צעיר, אבל לזמן די ארוך זה ניפסק, אבל אחשב אחרי שהיקרתי בקולומביא (חזרתי לא מיזמן אחרי חודשיים בקולומביא) חבר שגם מאריץ וטיאלתי איתו איזה חודש חזר אלי פחוט וא יותר האהבה למייקל ולמוזיקה שלא. אני חושב שאני יודע כימעט אכל מה שיש לדעת על מייקל וגם בלי להישתחצן יודע לירקוד ממש לא רע כמוהוא. אז יהיה ממש כיף לי לדבר ולהקיר עוד אנשים שמעריכים אתו כמוני.

ShinBetTet

New member
את מוזמנת לומר ברוך הבא :)

וברוך הבא...יפה שגם למייקל יש "אהבה קולומביאנית"...

g a g a

New member
ברוך הבא גם לך[?]../images/Emo140.gifושהות נעימה../images/Emo20.gif

HOT4Umichael

New member
sorry

לא התכוונתי שזה ישמע ככה.... מממ...בכל אופן ברוך הבא (וגם לך-אם את חדשה פה...) שבת שלום!

g a g a

New member
היי מקס, ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמחים שאהבתך למייקל חזרה
שתהיה לך שהות נעימה
דרך אגב, עברית היא שפת האם שלך? אני לא שואלת את זה כדי להעליב חס וחלילה, פשוט הצצתי בכרטיסך האישי וראיתי שאתה בן 23 ובהודעתך יש די הרבה שגיאות כתיב, אז סלח לי על שאלתי
סופשבוע נעים!

g a g a

New member
שירז, שאלת כבר בשרשור אחר, אין צורך

לכתוב את שאלתך בכל שרשור בפורום
אני בטוחה שאם למישהו היה תרגום לשיר שביקשת - היו שמים פה לינק. ואגב, אין צורך לאבד אופטימיות - בקרוב יעלה אתר ישראלי למייקל שיכיל בין היתר תרגומים לשירים. כך שבהחלט יש למה לצפות. צריך רק להיאזר בסבלנות

תאופיק מקלדה../images/Emo35.gif IS THAT U? ../images/Emo15.gif

או מואייד
וואו הנוסטלגיה... בכל מקרה, ברוך הבא

אולי מישהוא יותר מעודקן מMJSTAR

מה קורא אם חזרתו של MJ לבמה? כי אחרי שהיה בלונדון הטקס פרסי המוזיקה האולמי קיבלתי תחושה וגם ראיתי כתבה שהוא חוזר. אבל בינתיים אין קול ואין עונה. ודרך אגב איזה כלי הוא יצא שם, סוף סוף בלי כל השטויות כגון להיתקע בעמוד הבמה, לקבל פרס שלא נתנו לו, לא היה נירא מוזר, היתלבש נורמלי, הקהל קיבל אותו מצויין ואפילו יותר מיזה. אני היתי ממש שמח לראות את זה, והכבוד שנתנו לו שם... בקיצור מה הוא חוזר או שזות תהיה עוד אחזבה. תסקימו איתי שמגיע לו עוד איזה אלבום רב מכר לסוף הקרירה.

וגם חשבתי על סרט הוליוודי על MJ

הסרט מתחיל בהופע שהוא עשה למוטאון אם השיר בילי ג'ין, כי לדעתי זות הנקודה בחייב שהוא הפך להייות מהסולן החמוד של הג'קסונים למלך הפופ. וניגמר או בזיקוי שלו בבית מישפט או אם תהיה לו עוד הצלחה מישכרית אז זה צריך להיגמר שם כי זות סגירת מעגל מצויינת. האמצה ברור וידוע לכולנו, צריך רק להחלית מה יותר חשוב. וכמובן מי ישחק את MJ אני אומר יש שתי אופציות או ג'סטין ותודו שזה יכול להיות מצויין או השחקן מ"רקואיום לחלום" מי שראה את הסרט יבין אותי, כמובן שבשני המיקרים באתחלה צריך לאפר אותם לשחורים אבל בהוליווד לא נירא לי שזות תהייה בעיה. אם יש למישהוא רעיונות מוזמן לדבר.

למעלה