נדמה לי שזה אחרים דווקא שנעצרים בשיטה
ופוסחים על המשחק. את Vampire באופן "אידיאלי" משחקים ללא גלגול קוביות אחד. בVampire, מכניקה היא יותר כמו גלגלי עזר - אתה לא ממש צריך אותם כדי לרכב על אופניים. כשאני משחק באינרנט, אני לא בד"כ מגלגל שום דבר - וזה לא שאין איך. בפורמט הHTML הפשוט שאנחנו משתמשים בו יש גם Dice Roller והדמויות שלנו מגיעות למצבים שהיו מושכים אותנו לקוביות לא פעם ולא פעמיים. "אין לי זמן ללמוד את זה" לא ממש תופס, כי בVampire השיטה היא פשוטה עד כדי כאב ("למדתי" אותה בפחות מרבע שעה של קריאה בפרק החוקים בספר כי גם לקח לי זמן לקרוא). אז הגענו לבעיה האמיתית - אתה לא אוהב אימה בסרטים (אבל אהבת את דרקולה של ריצ'רד רוקסבורג ושיחקת דמות ערפד-למחצה בעבר), אתה לא אוהב אנימה\מאנגה (אבל Vampire זה לא זה ולא זה, אז זה לא מדאיג אותנו כרגע). אבל "אימה בסרטים" זה דבר אחד - וזה מאוד מעורפל. שמת לב כמה שיטות שונות להציג "אימה" יש בהוליווד? הם שמים את התווית "אימה" על כל כך דברים שונים שקשה להגדיר "אימה הוליוודית" של ממש. אם תשאל אותי, "The Skeleton Key" זה בכלל סגנון אחר לגמרי מ"Resident Evil" וזה גם שונה מכל סרט דרקולה שנעשה אי פעם ובל נשכח שיש עשרות זוועתונים חסרי תוכן "אימתי" אמיתי שפשוט זכו לתווית "אימה". כדי לדעת מה אתה לא אוהב ואם המשחק מציע משהו אחר, תצטרך להסביר מה אתה לא אוהב. חוץ מזה, מה הקשר לסרטי אימה? אתה אומר שאתה לא תנסה לשחק Vampire כי לא אהבת סרטי אימה? הרי אף פעם בכלל לא פתחת את הספר של Vampire - איך אתה יודע שלא תוכל ליהנות ממשחק שאני אריץ רק בגלל שהוא Vampire? היי, אני לא בדיוק מעריץ של סרטי ברברים משנות השמונים אבל אני משחק מו"ד איתכם - ואף אחד לא מכריח אותי, אני ממשיך לבוא כי אני נהנה לשחק איתכם - מה זה משנה אם אנחנו נשחק מו"ד, כדורת קאטאן או פוקר? אני לא אומר לך לשחק משהו שאתה לא אוהב, אבל למה שלא תנסה את המשחק שאני התכוונתי להריץ לפני שתפסול אותי על רקע סרטי האימה שראית?