אהלן לכולם

eyalyossef

New member
אהלן לכולם

היי כולם... אני אייל יוסף (22) מאשקלון. אני חדש פה. אני מחפש בכללי שחקנים לשחק איתם VAMPIRE

Serpent Axis

New member
שלחת לי גם מסר אישי אבל אני אענה פה

אז אין לך קבוצה ואתה מחפש אחת? אוקיי. תצטרף למועדון
שיחקת Vampire בעבר או שאתה מחפש את זה בתור משהו חדש?

eyalyossef

New member
אני שחקתי בעבר הקרוב עם חברים שלי.

אבל הם ברובם עברו לתל אביב או שעסוקים רוב הזמן. אז יש לך משהו להציע? אגב יש לי דמות שבניתי, אני רק מחפש הזדמנות לשחק איתה

Serpent Axis

New member
לא בטוח

מישהי מקבוצת לאר"פ בתל אביב שלחה לי הודעה, אבל אני לא חושב שזה יסתדר לי מבחינת שעות המשחק שלהם. חוץ מזה, עוד לא ראיתי ממש אנשים בסביבה שלי שמעוניינים במשחק. יש משחק קצר שאני עובד עליו בשביל 0Pandemonium0 ואולי כמה אחרים אם תרצה להשתתף, אבל זה יהיה באינטרנט (כנראה במאורה בפורום "האורק" או בתכנת צ'אט כלשהי) ולפנדה לא ממש יהיה הרבה זמן להשתתף בקרוב. אם תשלח לי במסרים על הדמות שלך אולי אני אוכל לשזור אותה בסיפור. אני מנסה להרים משחק שולחני איפשהו באזור נס ציונה - ראשון לציון, אבל נראה אם יהיו עוד מעוניינים... משחק בשלושה זה לא כיף גדול. אני רוצה לפחות ארבעה חבר'ה.

Serpent Axis

New member
זה לא יעזור

הנה עובדה קטנה שגיליתי - הרוב בארץ משחקים מו"ד ולא מוכנים בשום אופן לשחק שום דבר אחר.

Serpent Axis

New member
למעשה, אם לא הייתי משחק בקבוצת מו"ד

לא היה יוצא לי לשחק בכלל.

DDN

New member
חבל שאתם נעצרים להגדיר את זה בשיטה

לי השיטה לא משנה, אבל עוזרת. מבחינתי הייתי משחק חופשיטה (במילא אני מרמה בקוביות ועושה מה שאני רוצה) אבל (והוא חשוב) אני לא אוהב אימה בסרטים, למה שאני ארצה לשחק את זה? אני לא אוהב מאנגה ואנימה, למה שאני ארצה לשחק את זה? נשארנו עם הרפתקאות. אז אם זה פנטזיה מו"דית או מרוצללים, לי אין שום בעיה.

Serpent Axis

New member
נדמה לי שזה אחרים דווקא שנעצרים בשיטה

ופוסחים על המשחק. את Vampire באופן "אידיאלי" משחקים ללא גלגול קוביות אחד. בVampire, מכניקה היא יותר כמו גלגלי עזר - אתה לא ממש צריך אותם כדי לרכב על אופניים. כשאני משחק באינרנט, אני לא בד"כ מגלגל שום דבר - וזה לא שאין איך. בפורמט הHTML הפשוט שאנחנו משתמשים בו יש גם Dice Roller והדמויות שלנו מגיעות למצבים שהיו מושכים אותנו לקוביות לא פעם ולא פעמיים. "אין לי זמן ללמוד את זה" לא ממש תופס, כי בVampire השיטה היא פשוטה עד כדי כאב ("למדתי" אותה בפחות מרבע שעה של קריאה בפרק החוקים בספר כי גם לקח לי זמן לקרוא). אז הגענו לבעיה האמיתית - אתה לא אוהב אימה בסרטים (אבל אהבת את דרקולה של ריצ'רד רוקסבורג ושיחקת דמות ערפד-למחצה בעבר), אתה לא אוהב אנימה\מאנגה (אבל Vampire זה לא זה ולא זה, אז זה לא מדאיג אותנו כרגע). אבל "אימה בסרטים" זה דבר אחד - וזה מאוד מעורפל. שמת לב כמה שיטות שונות להציג "אימה" יש בהוליווד? הם שמים את התווית "אימה" על כל כך דברים שונים שקשה להגדיר "אימה הוליוודית" של ממש. אם תשאל אותי, "The Skeleton Key" זה בכלל סגנון אחר לגמרי מ"Resident Evil" וזה גם שונה מכל סרט דרקולה שנעשה אי פעם ובל נשכח שיש עשרות זוועתונים חסרי תוכן "אימתי" אמיתי שפשוט זכו לתווית "אימה". כדי לדעת מה אתה לא אוהב ואם המשחק מציע משהו אחר, תצטרך להסביר מה אתה לא אוהב. חוץ מזה, מה הקשר לסרטי אימה? אתה אומר שאתה לא תנסה לשחק Vampire כי לא אהבת סרטי אימה? הרי אף פעם בכלל לא פתחת את הספר של Vampire - איך אתה יודע שלא תוכל ליהנות ממשחק שאני אריץ רק בגלל שהוא Vampire? היי, אני לא בדיוק מעריץ של סרטי ברברים משנות השמונים אבל אני משחק מו"ד איתכם - ואף אחד לא מכריח אותי, אני ממשיך לבוא כי אני נהנה לשחק איתכם - מה זה משנה אם אנחנו נשחק מו"ד, כדורת קאטאן או פוקר? אני לא אומר לך לשחק משהו שאתה לא אוהב, אבל למה שלא תנסה את המשחק שאני התכוונתי להריץ לפני שתפסול אותי על רקע סרטי האימה שראית?

DDN

New member
איזה דרקולה?

אני לא זוכר שאהבתי ממש סרט של דרקולה. מצאתי אותם. . .. זהים. אתה מגדיר את VAMPIRE כמשחק "אימה אישית". אני לא בקטע של לשחק "אימה אישית". זה לא כוס התה שלי. אני לא פוסל את המשחק בגלל שזה VAMPIRES, אני פוסל אותו כי כרגע (עם דגש על כרגע), לא מתחשק לי לשחק מערכה של ערפדים בעולם בן זמננו. כשיגמרו לי הרעיונות שלי, אני אשמח לשחק ברעיונות של אחרים. עד אז, אני תוקע מקל בכל גלגל שמאיים על המשחק שלי. ואם המערכה שלי מזכירה לך "סרטי ברברים משנות ה80", אתה מוזמן לפרוש ממנה. אם ככה היא נראית לך, נראה שפספסת את כל הפואנטה שם.

Serpent Axis

New member
הדרקולה שכרגע דיברת עליו

"ואן הלסינג" - פשוט נקבתי בשם השחקן שגילם את דרקולה בשביל ההבדלה. <<"ואם המערכה שלי מזכירה לך "סרטי ברברים משנות ה80", אתה מוזמן לפרוש ממנה. אם ככה היא נראית לך, נראה שפספסת את כל הפואנטה שם.">> אני חושב שמי שפספס פה פואנטה זה אתה במשפט שאמרתי. אני לא נכנסתי לקבוצת המו"ד הזו לפני שנה פלוס כשאני מצפה למשהו אחר חוץ ממערכה באווירת סרטי הברברים של שנות השמונים. בהודעה הקודמת שלך, אתה פסלת את Vampire כי לא אהבת סרטי אימה ואת Exalted כי אתה לא אוהב מאנגה\אנימה. תזכור שכשאני נכנסתי למשחק, מעולם לא שיחקתי מו"ד ובקושי פתחתי את הספרים.

DDN

New member
יכול להיות שפספסתי

אני במצ"ר די קרבי האם המשחק של חגי נראה לך כמו סרטי ברברים של שנות ה80? ושוב, אני לא פוסל את המשחק ל VAMPIRE, אני פוסל אותו לעכשיו.

Serpent Axis

New member
לא

אבל זה מה שאני אומר. לפני שהתחלנו לשחק, לזה ציפיתי. ואתה נופל באותו בור.

Ihavenonick

New member
מהו גודל הבור?

רק משהו קטן אחד, אישית יש לי בעיה עם משחקי אימה: אני לא בן אדם שמפחד בקלות. ליתר דיוק, כמעט כל סרטי האימה שראיתי הם יותר סרטי קומדיה (ואני מתכוון לסרטי אימה אמיתיים). לכן לשחק במשחק אימה נשמע לי מאוד מוזר ולא מתאים לי. אני חושב שהמצב שיווצר הוא שזה ישעמם או שמקסימום הרבה בדיחות יעופו מעל השולחן. ועוד הערה קטנה: אתה צריך להבדיל בין אימה לבין זוועה. באימה מוגדרים סרטים כמו פולטרגייסט, מגרש השדים וכדומה. בזוועה נמצאים סרטי הזומבים למיניהם, מסור וכדומה.

Serpent Axis

New member
גדול מאוד!

<<אישית יש לי בעיה עם משחקי אימה: אני לא בן אדם שמפחד בקלות>> לכל אדם יש משהו שמפחיד אותו. ומילת המפתח היא "בקלות". כלומר, אתה לא חסין פחד - פשוט קשה לערער אותך מהבחינה הזו. זה לא דבר רע. Vampire הוא משחק אימה, אבל פחות מהסוג של "בוווו!" כמו בסרטים. Vampire הוא משחק של אימה אישית ויש יותר באימה מרק פחד. האימה של Vampire סובבת סביב המפלצת והמאבקים שהטבע המפלצתי מביא איתו. כן, פחד זה חלק מהעניין. לא תמיד פחד של הדמות מעצמה. אם אתה אומר שאין מצב שאתה תשרוד 4-6 שעות של משחק אימה, אני מאמין לך. אבל לפני שתירק שוב ותגיד משהו כמו "Vampire זה משחק על גותים שמנפנפים בגלימות שלהם" - מה לא בסדר בלנסות את זה פעם במשחק שלי?

Serpent Axis

New member
נ.ב

שים לב, שאני לא מנסה לדרוס את המשחק שלך, דני. התכנית שלי כרגע היא לראות אם חגי ומתן בעניין, משם כבר אפשר לגלגל כל מני דברים.

eyalyossef

New member
אני אשלח לך את הדמות

חבר שלי בנה משחק אדיר (עתידני) הוא מן גאון שכזה. אז המשחק יצא ממש טוב עם מלא עלילה תקופות וכו. המשחק נקרא "חליפות" (באנגלית זה נשמע יותר טוב) בכל מקרה... אני אשמח לבוא ולשחק. רק תדעכן אותי מה בדיוק אתה בונה ואיפה משחקים. אגב בקשר לשיחה שלכם.... VAMPIRE משחקים בלי קוביות. כל הרעיון במשחק הזה הוא להיות יצירתי. בגלל זה אהבתי אותו הוא בנוי על מקסימום יצירתיות. כל דמות היא יותר מוזרה וססגונית בדרכה שלה. גם התקופה הבת זמננו פותחת אופציות חדשות לעומת D&D ששם העלילה הבסיסית(ויסלחו לי היצירתיים) היא :נפגשים בפאב-->מדברים עם איזה שיכור==>יוצאים למצוא איזה אוצר.

DDN

New member
יצירתי לא סולח

יש הרבה יותר במו"ד מ"לכסח את המפלצות ולמצוא את האוצר"

למעלה