אהלן לכולם, אני חדש....

אהלן לכולם, אני חדש....

כמו שהבנתי, אני אמור לכתוב הודעה ולהציג את עצמי, אז.... בן 18 מחיפה, דו מיני (שלא אוהב את המילה ביסקסואל).... אני לא בנאדם יצירתי ואין לי מושג מה אני אמור לכתוב עוד, אז שאלות יתקבלו בברכה....

resputin

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif.

נתחיל בשאלה של טיר, מה שלומך? ונקנח בכוס
על חשבון הבית. יש לך תחביבים? אם אינך יצירתי, מה כן אתה? חובב חצילים? מקווה ותהנה בפורום
.

TwelveEyes

New member
'צטערת, חבוב.

אתה לא "מיוחד" מספיק בשביל שנסביר לך. כמו הגרזן של סבתא שרימפי, זו בדיחה שרק האולד סקול של הפורום יכול להבין כראוי.

TiptiponBoy

New member
ידוע שאני לא מיוחד ../images/Emo7.gif

אבל לא להסביר לי בגלל שאני חדש בפורום?! לא אמורים לקבל יפה את פני החדשים?

TwelveEyes

New member
טעות בכתובת.

לקבל את החדשים יפה זה לא בתחום סמכויותיי
הבדיחה על החצילים היא פרטית, לכן היא מצחיקה בעיקר את הנוגעים בדבר ששמעו אותה לראשונה. אבל אם אתה מתעקש: אנחנו חושבים שחצילים זה ירק מנוול, מכוער ולא טעים בעליל שרוצה להשתלט על העולם ולשעבד את נשמותינו, לכן יש להשמידו לאלתר. הממ, ייתכן שעיוותתי מעט את הניסוח המקורי - אין דבר, אבי כבר יתקן אותי
אתה רואה? אמרתי לך שזה לא מצחיק לאאוטסיידרים. עכשיו לך לחנות ותקנה את "מבול" של אורפנד לנד, כי זה האלבום הכי שווה ששמעתי לאחרונה.

TwelveEyes

New member
נהה, אני אנטי-סצינה עד הסוף ../images/Emo13.gif

אבל הבנתי שהיה ממש מעולה, ואפילו נעשה קאבר לרובוטריקים
אם הם יבואו קצת יותר צפונה, אני אשקול הופעת-אורח נדירה באירוע סצינתי - וזה מראה כמה אני משוגעת על האלבום הזה, אם אני מוכנה אפילו להעביר ערב עם מטאליסטים מחיפהקריות בשביל לשמוע אותו לייב

TwelveEyes

New member
רואים שאתה הומו ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

ואם אתה לא, אני לא רוצה לדעת באילו ואגינות נגעת שהרגשת חציל

../images/Emo13.gif

למען האמת, הכל דמיון פורה, שבסופו של דבר איששה לי תוך כדי הדגמות (על החציל, לא על הואגינה) לסבית "בשלה".

TwelveEyes

New member
המממ... איפה נרשמים לקבל הדגמות

כאלה? אני רוצה שהיא תוכיח גם לי! @_@

אז ככה....

שלומי? לא משהו, אני אדם דפוק, מתוסבך ודכאוני.... תחביבים? לשבת בבתי קפה עם חברים, לגלוש באינטרנט (במיוחד בפורומים), לראות סדרות מטומטמות בטלוויזיה.... שטחיות שולטת! אני דווקא די יצירתי.... אני גם עקשן, עצלן, כנה, אוכל חינם.... אני יכול להמשיך, אבל אני אמנע את זה מכם.... אני שונא חצילים, אבל אני מת על חצילים ממולאים (מתכון שאמא שלי גנבה ממישהו...)

למעלה