אהלן כולם

yana82

New member
אהלן כולם

אני שולחת שוב תמונה של אחותי תאמרו מה דעתכם? תודה המשך ערב מהנה:)

בפעם הבאה....

רצוי שתלבישי לה שקית על הראש ותצלמי... ואז תבקשי מאיתנו את דעתנו. ועכשיו ברצינות.. למה את חושבת שאפשר להביע דעה רצינית וקולעת כשהתמונה כ"כ קטנה, לא ברורה, ועם דרעק על הראש?

yana82

New member
תסתכלי לי בעיניים יא כונפה!!

סתם זה מהשיר... מה הקטע של להעליב? אז היא מצולמת עם צעיף זה כדי להתרכז רק בפנים ובאמת סליחה שהתמונה קטנה זה צולם במצלמת אינטרנט.

Melvina

New member
אי אפשר להבעיר ביקורת אובייקטיבית

כשלא רואים טוב את האובייקט

yana82

New member
כן אבל בשביל זה צריך מצלמה

דיגיטלית טובה...אז עד שאני יצלם אותה יקח קצת זמן אבל אני מקווה שזה יהיה בקרוב..

לרגע התרחבו לי האישונים

והתיישבתי בצורה נינוחה כדי להפגיז מחמאות :) מזלך חחחח.. בכל מקרה.. אי אפשר "להתרכז בפנים" עם תמונה כזו.

היא נראית מאוד יפה וזהבה תקראי

לראות בחורה בלי שיער זה הרבה יותר חשוב מלראות עם. אני אשמח לראות עוד. תמיד באודישנים של סוכנויות או בכלל מי שמאוד מקצועי תמיד מבקש מהבחורה לאסוף את השיער. ה"דרעק" על הראש במקרה הזה דווקא מבליט את היופי שלה כי רוב הבנות השיער אצלם משחק תפקיד חשוב בלייפות את הפנים, דעי לך שמי שיפה תהייה יפה גם עם קרחת אז בחיית לא מבין מה נסגר איתך. שיער בתסרוקת לא נכונה גם יכול מאוד להטעות ולגרום למישהי להראות יותר טוב או פחות טוב, כך שבלי שיער זה הרבה יותר עדיף, מצידי שכל בחורה שרוצה דעה שתצטלם עם כובע סרוג צמוד , צעיף בנדנה או כל דבר אחר או קוקו.

לדעתי זה ל-א עובד ככה.

שיער משחק תפקיד חשוב מ-א-ו-ד. אם יש לך שיער ג'יפה מכוער ושרוף - באודישן הלקוח צריך לדעת את זה ולראות את זה כדי להחליט אם היא מתאימה לו או לא! {למשל לפרסומת של פנטן וכל מיני כאלה!} - אדם עם עין חדה יוכל לראות אם היא מתאימה ובעלת פנים יפות, גם עם תסרוקת שמכערת אותה!

בשיער ניתן לטפל

הרבה יותר בקלות וניתן לשים תוספות פאות החלקות ה-כ-ל. אבל הפנים ותווי הפנים ניתנים לשינוי רק ע"י ניתוחים - מה שחשוב זה הפנים ומרקם העור. את מתייחסת רק לסגנון ספציפי של עבודות שקשורות לשיער - לא משנה זהבה זה דברים שאני יודע בע"פ.

michelle2113

New member
אני אוהבת את התמונה והיא מזכירה

לי את נערה עם עגיל פנינה. יש לה יופי מעודן כזה..

למעלה