אהלן חברים !

אהלן חברים !

מה נשמע ? חג הפסח עומד להגמר ... עוד מעט חוזרים לבית הספר (אני כבר לא, אבל אתם עדין כן..) היום חזרתי מחופשה בצפון , הייתי שם עם המשפחה שלי ועם החבר שלי . בהתחלה דיי חששתי לנסוע לחופשה עם חבר שלי , ועוד לסוף שבוע כל כך ארוך ... חמשו"ש +יום ראשון.... אבל עכשיו כאשר אני אחרי זה אני מבינה שהיה ממש כיף , התעוררנו כל בוקר ביחד , כל היום עבר עלינו ביחד .... דאגנו אחד לשני , מרחנו אחד את השני בקרמים נגד שירפה , אכלנו התקחלנו והלכנו לישון יחד .... ואפילו לא נמאס לנו . לפעמים קורה שנוסעים למקומות רחוקים יחד עם חברים (ולאו דווקא במובן הרומנטי) ואחרי מס' ימים מרגישים ש"מיצינו" את זה ... ושהם קצת עולים כבר על העצבים , אבל , איתו אני מרגישה שלא משנה כמה זמן היינו יחד עדין אני רוצה עוד ועוד .... כהיום אנחנו כבר מתחילים את החודש הרביעי שלנו ביחד .... שיהיה לנו שבוע הנפלא!!! ממש התבאסתי שלא עמדנו בפקקים שכולם דיברו עליהם ברדיו .....

enjoi butterfly

New member
אהלן קרן...../images/Emo13.gif

הרבה אין לי מה להגיד אבל...כמה קטנים ואיחולים יש לי..
אז ככה..
אני מאוד שמח בשבילך שנהנת בצפון גם אני מאוד נהנתי שם.. וזה יפה מה שאת אומרת על החבר שלך ואני ממש מקווה שיהיה לכם טוב ביחד כאליו עכשיו גם טוב אבל שזה ישאר ככה...
שיהיה לך גם שבוע ניפלא ולכולם פה...ופקקים זה לא כיף... ואת מתבאסת?..חחח...

וונקי

New member
אהלן קרן

שמחתי לשמוע שנהנת לך בניסעה לצפון ואני יאחל לך שהיה לך רק טוב עם חבר שלך ושתמשכי להנות איתו

sh53

New member
איזה כיף לקרוא - חודש רביעי אתם יחד

כל הכבוד על החברות שמחזיקה ביניכם מעמד |כן", אפשר ללמוד מקרן המון דברים וממליצה לקרוא את הודעותיה בחום. חברות צריך לטפח ולא "לישון" וצריך לצאת יחד לפעמים כדי להיות לבד (אולי חלק מכם קטנים וההורים לא מרשים, אבל אפשר לטפח זוגיות גם ע"י פיקניק יחד, טיול יחד בלילה לאור הכוכבים, להכין מתנות קטנות ולא יקרות אחד לשני אם אין לכם כסף וכו').

למעלה