אהלן חברה

האמת אני יהיה איתך גלוי לב.

יש לי לגביך רגשות מעורבים, פעם אתה בעיני המסכן שצריך לגונן עליו, פעם אחד שממסכן את עצמו, פעם אחד שצריך להשתיק אותו, פעם שיטחי ופעם חושב, בקיצור, תלוי בקריאת איזה שורה בהודעה שלך אני עוסק באותו הרגע, מה זה?

האמת

יש לי רגשות מעורבים לגבי עצמי
אבל באמת עזוב אותך אחי, למה בכלל יש לך רגשות כלפי? ראית אותי פעם? אתה מכיר אותי? לא מבין את זה, אני בקושי יש לי רגשות לאנשים שאני מכיר, אבל לא ברמה הזאת של איכפתיות, המסכן, ממסכן, ממוסכן, מה זה פה הרצאה בלשון?

אז מה ../images/Emo35.gif

גם אם חושבים שאתה מסכן, זה לגיטימי. וגם אם אתה חושב שאתה מסכן, זה לגיטימי. אם אתה לא מתכוין להרע למישהו, או לפגוע במישהו, אתה מוזמן לכתוב את שעל לבך. אבי געזונט! (העיקר הבריאות)

מנייק הזכרת לי שיש לי שיעור לשון

בעוד רגע, אז אני הולך. רגשות, טוב אחי ככה זה יש אנשים כאלה ויש אנשים כאלה.

הי מבולבל!

יש לי גם שאלה וגם כמה דברים להגיד לך. דבר ראשון למה אתה מבולבל? וממה אתה מבולבל? ומה שרציתי להגיד לך זה שאם תאבד את התקווה והאופטימיות אז אין לנו בשביל מה לחיות. הנה אבא צלצל תנסה לראות את הטוב בזה. החיים מורכבים מעליות וירידות והחורף מביא להרבה מאיתנו את התחושה של הלבד מתחת לשמיכה. המצב הכספי הוא לא הכל, נכון הוא מעצבן וקשה אבל גם ככה אפשר בהחלט להיות מאושר וללכת צעד, צעד, לאט, לאט. ואם בא לך להיות עצוב בכל אופן ולהתעצבןלמרות ההגיון אז יאללה אינשאללה גם את זה אנחנו אוהבים לפעמים וזה חלק מהקיום שלנו לעיתים. אז קח כתף, כדאי לך זה מאלוהים. אלוהימית.

הי אלוהימית

אז קודם כל אני מבולבל מכל מיני אלוהימיות שניקרות בדרכי, (על המדרכה ממול, או בספסל שמאחורי באוטובוס, כאילו דוקא) וגאאאאם אני קצאאאת מבולבולבל מזה שאין לי אלוהים פתאום, שינחה, שיראה את הדרך,שנוכל להניע את אגנינו מעדנות בעת שיחתנו עימו. וחוץ מזה, לו יכולתי להעלות את בלבולי על הכתב, היה זה גורע ממעמדי כמבולבל, מעמד שאני די מבולבל ביחסי אליו. ובקשר לכתף, הריני לוקח אותה בשתי ידי, ולא ארפה. יש אלוהימית!!!

למעלה