אהלן חבר'ה

אהלן חבר'ה

שאלה קטנה מישהו היה פה פעם בסאן דאנס ויכול לספר לי קצת מה הולך שם? הולך להיות שם טראנס כבד? או קלאב טראנס? או מה בדיוק?? אני רוצה ללכת אבל אין לי מושג מה מנגנים שם ואם זה הסגנון שלי...

QuadLabels

New member
תקשיב, תראה

לפי הרשימת אמנים שמגיעים השנה יש שם מהכל הכל מדאנס והאוס (עופר ניסים וארמין ואן ביורן לדוגמא) עד טראנס פסיכאדלי (אסטריקס, סקאזי) ככה שלא משנה מה ההעדפה שלך יהיה שם משהו שיעניין אותך...

yamity1

New member
בקיצור

מלא ערסים, צפיפות גבוהה, וחוץ מארמין מוסיקת מסחרה

Spectral

New member
אני היחיד ששם לב שיש כאן מישהו

שמנסה בכוח לדחוף ת'מוצר שלו, נכנס במלא כרטיסים שונים ומדבר עם עצמו?

reuttte

New member
חחחח

גם אני שמתי לב לזה קצת משעשע קצת עגום! כל אופן אם כבר אני כאן מכירת כרטיסים אשקלון והסביבה אצלי!

HaShMaLL

New member
כמה עולה כרטיס??

וכמה יעלה לי אם אני רוצה לקנות כמות?... נגיד 15? תחשבי טוב על המחיר לפני שאת כותבת כי יש לי הרבה כיוונים לכרטיסים... אני בודק את כולם :) בכל מקרה עם להגיב לחבר'ה שמעליי שנה שעברה לא היו ערסים ולא בטיח מבחינת ההפקה והלוגיסטיקה היה מעולה (לא צפוף כמו שאמרו) ומבחינת המוסיקה וההגברה היה ענק ענק ענק

Spectral

New member
חחחח

גם אני שמתי לב לזה שאת גם חלק מהפרסומת גרילה המפגרת הזאת. קצת עגום ומאוד דבילי. בכל אופן הפרסומת הזאת עובדת רק על שמעונים :)

reuttte

New member
הא???

לא לא מאמי אני ממש לא חלק מהפרסומת הזאת קראתי את זה במקרה זה באמת נראה משעשע ואמרתי אם כבר אנשים קוראים את זה אז נדאג להודיע לכולם שיש מכירה באשקלון והסביבה והיא אצלי אני לא צריכה את הפורום הזה בשביל לפרסם בו עם שטויות כאלה יש אתר של סאן דאנס שיש לי מספיק פרסום שם! אז לפניי שאתה מחליט שאני חלק מהפרסומת הזאת תסתכל קצת עלהפרטים ה"משתמשים"שלהפרסומת הזאת במקרה נרשמו לאתר כולם ב-ספטמבר 2007 השמות "שלהם" 105 106 107 ולא הייתי מקלקלת את השם שלי באתר בלעשות דבר כזה! הייתי פשוט פותחת עוד שם וכותבת שיש אצלי כרטיסים.

RedBeck

New member
שמעתי שסקאזי

ביטל את הסיבוב העולמי שלו בכדי להיות בסאן דאנס....... ממש כל הכבוד לו לעשות את ראש השנה בישראל כמו יהודי גאה!!! הוא הולך להרים את המסיבה הזאת ברמות אחרות... אין עליו בעולם!!

למעלה