ברוכה השווה ^^
ש שאורן לי New member 12/8/06 #101 ../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifברוכה השווה../images/Emo29.gif אני מתן ס א י ו ר ן ל י
N NoriChan New member 12/8/06 #102 הו ברוכה השבה D: ../images/Emo175.gif ני זוכרת אותך... אבל את בטח אפילו לא ודעת איך קוראים לי ^^; אקע, אז אני אלינור, נורי צ'אן, צ'ע, ומה שבאמצע D: ואוף אני מתה כאן משעמום >:
הו ברוכה השבה D: ../images/Emo175.gif ני זוכרת אותך... אבל את בטח אפילו לא ודעת איך קוראים לי ^^; אקע, אז אני אלינור, נורי צ'אן, צ'ע, ומה שבאמצע D: ואוף אני מתה כאן משעמום >:
M mikokikyo New member 12/8/06 #103 ברוכה השבהD: את בטח לא זוכרת אותי, כי יש מצב שעוד הייתי סמויה אז, אבל אמ, אני זוכרת אותךD: ברוכית השביתD:
ברוכה השבהD: את בטח לא זוכרת אותי, כי יש מצב שעוד הייתי סמויה אז, אבל אמ, אני זוכרת אותךD: ברוכית השביתD:
S shirlevy101 New member 11/8/06 #48 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שיר, בת 15 ו10 חודשים (עוד מעט) השתלבות נעימה ומהירה!
L Lust chan New member 11/8/06 #50 ברוכההבאה~!../images/Emo135.gif *צומי* XD ני גלצ'אן ^^- תהני בפורום והכל D=
T The Snow fox New member 11/8/06 #62 אה, זה השניים מהסאגה השנייה../images/Emo63.gif של שאנה! |חייב להתחיל את הסאגה השלישית, נתקעתי בגלל הפלאשבקים שהרגיזו אותי|
אה, זה השניים מהסאגה השנייה../images/Emo63.gif של שאנה! |חייב להתחיל את הסאגה השלישית, נתקעתי בגלל הפלאשבקים שהרגיזו אותי|
L Lust chan New member 11/8/06 #65 XD;../images/Emo135.gif *חייבת לראות כבר את פרק 9 כי הבטחתי לך ולסמפאיי שאני אתקדם בזה*