חזרתי אנשים!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo153.gif
התגעגתם? טוב, אחרי 3 ימים שלא הייתי כאן אני בטוחה שהפסדתי המון, אבל... אני נהנתי.
אז ככה: יום א': אז קמתי ב7 וחצי (באיחור, כמו תמיד) לכיוון התחנה. שם היה מיבש בלהבלה תאור האוטובוס: האוטובוס היה של אגד, מאוד נקי ומסודר נהג: קודם כול קראו לו יורי 0_O, והוא היה ממש חמוד, הוא נתן לנו להעלות תיקים ולעלות רטובים. מסלול: עצרנו לארוחת בוקר מהבית (2 פיתות ריקות XD) במצפה משואה. (ליד ירושליים) ושם אני וכמה חברה התחלנו לשיר שירים מדיג-דיג-דוג XD משם המשכנו לבית גוברין למערות, היתה לי טראומה ממערות לפני כמה שנים ולא רציתי להיכנס אבל בסוף השתכנעתי ונכנסתי, זחלנו לנו בסבבה עד שהמדריך של השבט שלי חסם לנו את הדרך ואימתי שאני אגע בו אם הוא לא יתן לנו לעבור אבל הוא לא התרשם במיוחד... כמעט נגמר לנו האוויר ואני, מרוב שיעמום בפקקים שנוצרו במערה התחלתי לפרש כול מיני חריטות של אנשים שהיו שם כאילו זו שפה עתיקה. אפשר לומר שיצאנו משם חיות P-: אחר כך, המשכנו לכיוון עמק הרפאים, שם היו בורות מים ושחינו ועשינו את מורל הבטטה, כמובן שבעקבות שם המקום חברות שלי ואני עשינו ספירטס לאנשים... אחר כך נסענו לשמורת הסטף והבנים צרחו כמו נקבות שהם ראו חשופית בטענה שזה עלוקות עד שחברה שלי צעקה כזה "אין עלוקות בארץ ישראל" והיה שקט מביך ארוך מאוד מאוד... שחינו,היה כיף מאוד אבל רק אני עמדתי בקור של המים כול האר ברחו או צרחו שראו שאני צוללת במים האלה... נסענו לאכסניה תאור: אכסניית רבין בירושליים- המבנה נורא נורמלי יחסית. המיטות בסדר, לא מתפוררות או משו כזה \-: הי, היה טלוויזיה ^.^ אוכל: מהזבל. (אבל היה להם אחלה ג'לי,נאמי) ישנו שם רק לילי אחד... יום ב': מסלול קמנו ב7 וחצי (שוב) והתארגנו. מהאכסניה יצאנו לעיר דוד והיינו אמורים להיות בנקבת השילוח אבל היו יותר מידי אנשים #$^$@%&$@%&$^&@^ אז הלכנו לכותל במקום, כמובן שהתפללתי בשביל כוווולכם
אני לא יודעת למה, אבל משהו חנק לי בגרון שראיתי את הכותל... אחרי זה פילחתנו מהעזרת גברים כיפה מקרטון ושמתי אותה על הראש XDD יצאנו משם לים המלח, שממש היתיבש בזמן האחרון... ואני נכנסתי פנימה ופתי!!! יאיי זה היה כזה כיף ולקחתי בקבוק ומלאתי במי מלח לפנים וכמעט שתיתי את זה XDD וכבר בלעתי את המים האלה בטעות, זה לע טעים XDD משם המשכנו לאכסניה. האכסניה: האכסניה- מצדה- בים המלח היא אכסניה יפיפה עם נוף מדהים וחדרים מעולים טלוויזיה ומקרר (יש להם דלת עם כרטיס יאי.) אבל האוכל והשרות היה זוועתי בל לא נורא שרדנו, עובדה אני כותבת את זה עכשיוו... יום ג' טוב קמנו בבוקר ב 10 לשמונה, ממש גרוע!!!!! אחרנו לארוחת בוקר ולאטובוס ועיכבנו את כול הטיול אבל הסתדרנו בסוף. אנחנו התפלגנו לשתי קבוצות הפעם, בנים-בנות שמקודם זה היה כ"מ-מעגלים מה שאומר שפקאצות הציקו לנו כול הנסיעה, אבל זה לא הרס לי את המצב רוח, כמב סטירות וזה הפסיק ועוד קללה והן השתתקו לגמרי D: מסלול: נסענו לעין גדי, שהיא אחת מהשמורות האהובות עליי בארץ, שילוב יפה של חיות ומים. אז ראינו שפני סלע קוואים ויעלים יפים שחינו במעיין ואני ועוד כמה בנות הלכנו לבד למאגר מים ישב יחסית שרק יעלים ושפנ"ס מגיעים אילוו. כמובן שישבתי מתחת למפל ושתיתי מהמים של המעיין (נאמי ^^). אספתי זבל כי זה היה מסוכן שישאר לכלוך כזה. משם נסענו למין סיור מודרך מעפן כזה במשאית פתוחה. הקול של המדריך היה מעצבן אז לקחנו בגדים ואטמנו את הרמקול XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וניסנו להטות את המשאית ימינה ושמאלה אבל לא היה שיתוף פעולה, וכול שאר הסיור ישנתי. XDD עלינו על האוטבוס ונסענו הביתה דברים קטנים שקרו: *קנינו ליורי היפופוטם עם סוודר שיש לו פומפה לחלון של האוטבוס (והא תלה אותו, נכון שנחמד מצדו?) *קנינו ליוסי- המדריך הדברן שלנו מחזיק מפתחות של פרה *ציירתי מירוקו בחצאית מיני (השראה מגל צ'אן) בזמן נסיעה *בלילה בים המלח ראיתי את הדבר הכי יפה בעולם-הירח מהלא משתקף על ים המלח. וואו :O *עשינו חפלה ^^ *אכלתי מנה חמה איטריות במקלות *קניתי פיל יפה מעץ לעצמי וגם חולצה עם סמילי דוס שרשום על החולצה: don't worry be jewish XDD *רציתי שניצלים כול הטיול *אני וחברה שלי עשינו שרשרת מסנדלי שורש XDD והכי חשוב: *גיליתי מה זה צרמוחים זה שיש לך פריחה ומגרד בנקומות משונים (לשון,כף רגל,אף,שיניים כ"ו) וואוו זה היה ארוך אני ממש נהנתי בטיול הזה, אני מקווה שגם אתם נהנים בטיולים ולא בוכים כול הזמן שחם לכם ושאתם עיפים כי אתם ברברים
-שירע-
התגעגתם? טוב, אחרי 3 ימים שלא הייתי כאן אני בטוחה שהפסדתי המון, אבל... אני נהנתי.