אהלן-בקשר לדרכון

yoav7777

New member
אבל הוא סורב על דרכון צרפתי לא על ישראלי

ואז ניסה להכנס עם אותו דרכון?לזאת הכוונה? זה אותו דבר כמו להיות מסורב על דרכון ישראלי ואז לנסות להכנס עם דרכון אחר? אתה מאין משנה סטטוס מול האמריקאים כשאתה מקבל דרכון של האיחוד (המדינות שבהסכם של הוויבר) מול דרכון ישראלי לא?

לא

הדרכון הוא אמצעי זיהוי של בן אדם, לא אשרת כניסה. אם האדם עצמו מסורב כניסה, זה לא משנה באיזו תעודה הוא ישתמש - הוא עדיין מסורב כניסה.

TrigATUSA

New member
לסייג

האמריקאים כפי הנראה לא מי יודע מה מתוחכמים בנושא הזה עד כמה שבדקתי (גם באופן אישי) הם לא יודעים להבין שמוישה גרוס שסורב וויזה עם דרכון ישראלי הוא מוישה גרוס שנכנס עם פספורט אירופאי שבוע אחרי זה

אלוניס

New member
זה כנראה בתנאי

שהתמונה בדרכון לא בשיטה הביו-מטרית. יש כיום הרבה יותר שיטות לזיהוי אנשים ושמעתי כבר על אירופאים שמאוד כועסים על שלילת הפרטיות שיש בהסדרי הביטחון האמריקאים. לא שווה להתעסק איתם.

TrigATUSA

New member
עם ביומטרי ועם הכל, עדיין עושה רושם שזה לא

עובד תראי את המקרה שלי: גרתי בארה"ב שנים רבות עם הדרכון הישראלי, ונתתי טביעות אצבע פתאום עזבתי, ושנה אחרי אני חוזר עם דרכון של מדינה אחרת, (ביומטרי) עם שם אחר (סיפור ארוך שקשור לתעתיק עברי-אנגלי) זה סיפור קלאסי הרי של מישהו שמנסה להגר/להיכנס באופן לא חוקי לארה"ב ולמרות זאת, לא נשאלתי על זה כלום אני מסיק מזה שמערכת המחשב שלהם לא הצליחה להצליב את טביעות האצבע שלי ולראות שאני אותו אדם כמו טריג שהיה פעם גר בארה"ב

egozi13

New member
אולי אתה נראה נחמד מספיק

ואולי המחשב לא מצליב כל בקשה כי יתכן שזה resource intensive, ואולי הוא רק מצליב בקשות מול מישהו שבאמת היה בעייתי פעם ואתה לא, ועוד. לגבי הקטע של תעתיק - תוכל בבקשה להרחיב? גם לי יש איזה סיפור שכזה

dotandvir

New member
מומלץ לא לנסות את מזלך

אני ניסיתי להיכנס לארה"ב עם דרכון גרמני בזמן שהיתה לי ויזה בתוקף בדרכון הישראלי וזה כמעט נגמר רע מאוד. עכשין פקעה הויזה בדרכון הישראלי שלי (לפני חודש) ואין לי שמץ מה יקרה אם ארצה לנסוע שוב לארה"ב ומה כדאי לעשות במצב שכזה. דותן

למעלה