אהלן אנשים...

סיגר.

New member
הייי שרון ....

כיף להיות כאן... תודה על הפרח...(בשבילי נכון?) לא אשכח לך :))) סיגר

סיגר.

New member
טוב כרגיל אני לא נשאר חייב אז....

משהו קטן בנתיים... אני חייב לצאת כבר ביייי ותשמרו לי מקום טוב באמצע עד שאני חוזר :))) סיגר

Shanny

New member
היי סיגר ותרגום לכולנו :)

ברוכה הבאה השיר מקסים כשאני צריכה אותך אני עוצמת עיני ואני איתך רוצה לתת לך זה רק מרחק פעימת לב כשאני צריכה אהבה אני מושיטה ידי ונוגעת באהבה אף פעם לא ידעתי שיש כ``כ הרבה אהבה מחזיקה אותי חמה יומם וליל קילומטרים וקילומטרים של מרווח ריק ביננו טלפון לא יכול לקחת את מקומו של חיוכך אבל אתה יודע שלא אהיה בנסיעות לעולם קר בחוץ אך החזק מעמד ואני אעשה מה שאני צריכה כשאני זקוקה לך אני עוצמת עיני ואני איתך וכל שאני רוצה לתת לך מתוק זה רק מרחק פעימת לב זה לא קל כשהכביש הוא הנהג שלך ממוש זה מטען כבד שקברנו אבל אתה יודע שלא לעולם אסע קר בחוץ אך החזק מעמד ועשה מה שאני עושה אני זקוקה לך כשאני זקוקה לאהבה אני פורשת ידי ונוגעת באהבה מעולם לא ידעתי שיש כ``כ הרבה אהבה מחזיקה אותי חמה יומם וליל כשאני זקוקה לך אני עוצמת עיני ואתה כאן לצידי מחזיק אותי חמימה יומם וליל אני פורשת ידי אני פורשת ידי ואני איתך אהובי כן אני איתך אהובי וכל מה שאנמי כ``כ רוצה לתת לך זה רק מרחק פעימת לב שלכם באהבה שני

Shanny

New member
סיגר - בא מאהבה

הבנתי שזה ברוך הבא סליחה! שיר לכבוד בואך אלינו שיר הבא מאהבה.. אני נודד מסביב לביתך כל הלילה מנסה לחשוב מה לעשות מנסה להתרכז אבל כל שעולה במוחי זו את הטלפון לא מצלצל כי החברים שלי לא בבית אני עייף מלהיות לבדי פותח את הרדיו וסוגר במיידית כי הוא משמיע לי שירים המזכירים לי אותך מתוקה כשהלכת הבנתי שאני מאוהב הימים חולפים והלילות נעשים ארוכים אפילו לאוכל אין טעם אלכוהול לא משפיע דברים מרגישים רע מתוקה כשאת אינך... אני נוהג הלוך ושוב ברחובות מנסה למצוא לאן ללכת כן מחפש פנים מוכרות אבל אין איש שאני מכיר זה עינוי זה כאב זה נראה שאני הולך להשתגע אני מקווה שאת חוזרת מהר כי אני לא יודע מה אעשה אם לא.. בא מאהבה...שני עוד שיר בשבילך סיגר יקר בא מהאבה...שיר האהוב עלי לא , לא אשכח את הערב הזה או את פניך כשעזבת אני אני מניחה שכך הסיפור הולך תמיד חייכת אך בעיניך העצב מבצבץ כן הוא נראה... לא אני לא יכולה לשכוח את מחר כשאני חושבת על כל הצער כשהיה לי אותך ואז נתתי לך ללכת ועכשיו זה רק פייר שאגרום לך לדעת מה שאתה צריך לדעת לא יכולה לחיות אם החיים הם בלעדייך לא יכולה לחיות לא יכולה לתת יותר בא מאהבה שיר של מריה קארי האהובה ממני בהמון אהבה שני {}{}{}{{}

Shanny

New member
לכולם בא מאהבה משני

כשאני מביט אל תוך עינייך אני רואה אהבה עצומה אבל מתוקה כשאני אוחז בך את לא יודעת שאני מרגיש אותו הדבר כי כלום לא מחזיק לעולם ושנינו יודעים כי לבבות יכולים להשתנות וקשה להחזיק את הנר בגשם הקר הזה... עברנו את זה זמן כל כך רב מנסים להרוג את הכאב אבל אהובים תמיד באים ואהובים תמיד הולכים הולכים... אם אני אישאר אני רק אעמוד בדרכך אז אני הולכת אבל אני יודעת אני אחשוב עליך בכל צעד של הדרך ותמיד אוהב אותך תמיד זכרונות מתוקים/כאובים את כל זה אני לוקחת עימי אז להתראות בבקשה לא לבכות שנינו יודעים שאני לא מה שאתה צריך תמיד אוהבת אותך תמיד אני מקווה שהחיים יהיו טובים אליך ואני מקווה שיהיה לך כל מה שחלמת עליו מאחלת לך כיף ואושר אבל מעל כל זאת מאחלת לך אהבה תמיד אוהב אותך תמיד בא מאהבה שני

Shanny

New member
אתה הוא האחד שלי

כשראיתי אותך לראשונה - ראיתי אהבה בפעם הראשונה שנגעת בי - הרגשתי אהבה ואחרי כל הזמן הזה אתה עדיין מי שאני אוהבת נראה שעשינו את זה תראה כמה רחוק הגענו אולי בחרנו בדרך הארוכה ידענו שנגיע לאנשהוא כך אמרו ... שבטח לא נעשה את זה לעולם אבל תראה איך אנחנו מחזיקים מעמד עדיין יחד ורק מתחזקים זה עדיין אתה אתה הוא זה שאליו אני רצה... זה שאליו אני שייכת זה שאני רוצה לחיים זה שאני עדיין אוהבת היחיד שעליו אני חולמת זה שאני מנשקת לילה טוב אין משהו יותר טוב ניצחנו את האחוזים יחד שמחה שלא הקשבנו לאיש תראה מה היינו מפסידים אתה זה שאליו אני רצה אתה זה שלו אני שייכת אתה הוא זה שאני אוהבת אתה הוא זה שעליו אני חולמת אתה הוא זה שאני מנשקת ללילה טוב כל כך שמחה שעשינו את זה! תראה כמה רחוק הגענו

למעלה