סיגר - בא מאהבה
הבנתי שזה ברוך הבא סליחה! שיר לכבוד בואך אלינו שיר הבא מאהבה.. אני נודד מסביב לביתך כל הלילה מנסה לחשוב מה לעשות מנסה להתרכז אבל כל שעולה במוחי זו את הטלפון לא מצלצל כי החברים שלי לא בבית אני עייף מלהיות לבדי פותח את הרדיו וסוגר במיידית כי הוא משמיע לי שירים המזכירים לי אותך מתוקה כשהלכת הבנתי שאני מאוהב הימים חולפים והלילות נעשים ארוכים אפילו לאוכל אין טעם אלכוהול לא משפיע דברים מרגישים רע מתוקה כשאת אינך... אני נוהג הלוך ושוב ברחובות מנסה למצוא לאן ללכת כן מחפש פנים מוכרות אבל אין איש שאני מכיר זה עינוי זה כאב זה נראה שאני הולך להשתגע אני מקווה שאת חוזרת מהר כי אני לא יודע מה אעשה אם לא.. בא מאהבה...שני עוד שיר בשבילך סיגר יקר בא מהאבה...שיר האהוב עלי לא , לא אשכח את הערב הזה או את פניך כשעזבת אני אני מניחה שכך הסיפור הולך תמיד חייכת אך בעיניך העצב מבצבץ כן הוא נראה... לא אני לא יכולה לשכוח את מחר כשאני חושבת על כל הצער כשהיה לי אותך ואז נתתי לך ללכת ועכשיו זה רק פייר שאגרום לך לדעת מה שאתה צריך לדעת לא יכולה לחיות אם החיים הם בלעדייך לא יכולה לחיות לא יכולה לתת יותר בא מאהבה שיר של מריה קארי האהובה ממני בהמון אהבה שני {}{}{}{{}