אהלן אנשים !!!

DitasLover

New member
גם אני ...

אוהבת את ווינונה ריידר וכריסטינה ריצ´י ואני חושבת שאורלנדו נורא מתוק
. אני אוהבת גם את קיאנו ריבס , דנזל וושינגטון
ואולי שמעת על איאן סומרהאלדר (זו התמונה שלו) הוא שחקן ודוגמן מארה"ב , ג´וד לאו (law)-סקסי בטרוף !!! עוד מהבנות - שירלי מנסון (בכלל אני מתה על גארבאג´), גוון סטפני (אני נורא אוהבת את נו דאובט גם)... וכן- מספיק אמוטיקונים

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

שירלי = כוסית ^^ וטלנה אטפילד (KiTTiE) וטרי בי (My Ruin) וטריה טורונן (Nightwish) שאוות ביותר ^^ לא הייתי בועטת אף אחת מהן מהמיטה שלי ^^ הידד למטאליסטיות!! ^^

סיגרינ

New member
טוב טוב, לפני החתונה ביניכן תרשו לי

להתערב לרגע. אני אולי לא לסבית (אני אפילו לא הומו, סאמק!) אבל גם אני מתאהב *חזק* ולוקח לי בערך 14 שנה ורבע להמשיך הלאה (פיץ? דוגמאות?). אבל מה שבאמת רציתי לאמור פה זה שג´ורג´ קלוני לא כזה שווה, ואני אשמח אם מישהו יסביר לי מה כל כך מדהים בו. הוא זקן, פור גאד סנייק, הוא יכול להיות אבא שלי!

TwelveEyes

New member
אהמ...

א) אני לא לסבית. ב) מישהו אמר שזה שאתה בחור אומר שאתה לא מתאהב חזק? ג) מה חתונה?! ד) ג´ורג´ קלוני אכן לא שווה. אבל אני לא מסכימה שזה שגבר מספיק מבוגר בשביל להיות אבא שלך הופך אותו לפחות אטרקטיבי. |אלןריקמן||ויגומורטנסן||דיווידבואי| ^^

Blackice

New member
????? ../images/Emo123.gif

אלייז´ה ווד ו-ווינונה ריידר, נחשבים בעינייך ללא מושלמים?!?!? חוצפה..
אגב- יש עוד אנשים חוץ ממני שהבחינו שווינונה היא הגרסה הנשית של אלייז´ה?
הא, וברוך הבא!!!
ארז

DitasLover

New member
תודה

אני בחורה אגב
אם למישהו בא לראות עוד GIF שהכנתי - יש לי אתר שמוקדש להם - משתמשים בהם בפורומים שונים שיש ברשת
http://secretgarden.madonna-online.ch בטח החלק של מדונה לא מי יודע מה יעניין אתכם - אז תלכו לחלק של NON מדונה
אני בכלל לא מוצאת את אלייז´ה ווד למושך ...הוא נראה כמו ילד בן 15... וינונה לעומת זאת שווה
וואי יש היום יום-הולדת לג´וד לאו ! בן-30
ומה דעתכם על בן-אפלק ?
(J-HO הזונה
)

זו שירלי מנסון? ../images/Emo99.gif

אוו אואוווווו אחת מבנות האדם הראשונות שיכולתי להצהיר בהחלטיות: הרי לכם כוסית.

TwelveEyes

New member
מכל התמונות של שירלי...

היית חייב ללכת על היחידה שהיא נראית בה כמו גבר!
|מעשיםמגונים| *רוצה להיות הסוכריה* ^^

DitasLover

New member
הנה עוד ../images/Emo99.gif

אתם מבקרים ב WWW.GARBAGE.COM לפעמים ? יש לה שם יומן שהיא כותבת בו לפעמים - נורא כיף לקרוא

TwelveEyes

New member
הממ..

לפני כחמש שנים, כשהייתי מעריצה כנועה שלהם, הייתי מבקרת שם כל יום.. כל הצ´ט הכיר אותי ^^ היה לי אפילו אי-מייל שם ^^ אבל היכנשהו בכיתה ט´ עשיתי מעבר מגרבאג´ לרוק כבד, ודי הפסקתי לסגוד להם - ועקב כך, גם לבקר באתר.. רק בשנה האחרונה התחלתי קצת לחזור, למעשה. אבל היומן שלה נורא חמוד ^^

resputin

New member
אבל עדיין יש להם מקום של כבוד.

וסליחה?! אני הבאתי תמונה שהיא נראת בה כמו גבר?! אצלך בתמונההיא נראת כמו מינימום בת חמישים! ובכלל, עם השיער הקצר המחומצן-פלטינה היא לא משהו משהו... היא בהחלט הרבה יותר לבנה ממה שהיא הייתה פעם- אבל היא לא כ"כ שווה ככה. שיער ארוך, אדום-ג´ינג´י (היה לי ריב עם ידידה שלי, היא לא ג´ינג´ית טבעית- נכון?) וחלק? עם העיניים היפייפיות האלה? גבר? גבר! גבר?!
.

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif

התכוונתי שיש בהם מין פריקיות כזו, כמו שאני אוהבת. אוי, שתוק
אני חושבת שאלייז´ה הוא גרסה נשית של עצמו ^^

למעלה