זאת להקה ידועה
"אין לי כוח להמשיך" המוכרים גם בשם הקיצור שלהם אלכח"ל, הם להקה חיפאית ותיקה. הם הוקמו בשנת 1995 על ידי רועי קוואטשליבר הגיטריסט המחונן ויונתן שייסמאכר המתופף בחסד. אליהם הצטרפו מאוחר יותר גיל גראבשטיין הבאסיסט ויוסי קליינשוואנץ הסולן המבטיח. הם החליטו לעשות ניאו קלאסיקל אפיק בולשיטקור מלודי (melodic neoclasicle epic bullshitcore metal), הלהקה הופיעה בקרנות רחוב ובמועדונים מעושנים. הדמו הראשון שלהם "אין לי כוח לדבר" נחל הצלחה כבירה בשוק המחתרתי של חיפה, השירים אין לי כוח לקום מהמיטה, אין לי כוח לאכול, אין לי כוח לחשוב ואין לי כוח לנשום הפכו להימנונים. מכאן קצרה הדרך להצלחה מסחרית אך אז החלו הצרות. רועי קוואטשליבר החליט לפרוש ואת מקומו מילאו רוני שטראסנוטה וזיוה סיפיליטיקר הגיטריסטיות הקשוחות הוסיפו פן נשי ללהקה. בהרכבה הנוכחי הוציאה הלהקה את הדיסק אין לי כוח למשפט עקב התביעה המשפטית של רועי קוואטשליבר על שימוש בחומר אותו הוא עצמו כתב. כצפוי הדיסק התקבל בחום על ידי הקהילה המחתרתית של חיפה ובמשך זמן רב הדהדו צלילי השירים המעולים אין כוח לחיות אין כוח למות, אין לי כוח לזיין במוח ברחבי הפינות האפילות של חיפה.