אהלן אנשים אני חדש

לדניאל -

קודם כל תלמדו אחת ולתמיד ראמשטָיין. לא רמסטין ולא שמסטין דבר שני הם אכן מטאל לכל דבר הסגנון שלהם מאוד מיוחד והדרישה להתחבר למוזיקה היא אך ורק שדוברי גרמנית מבינים אותם כמה חבל שאני עונה על הדרישה הזאת.

DeathlessOne

New member
אני לא יודעת גרמנית (עדיין)

ומאוד מחבבת אותם...הם אחלה..ואינדאסטריאל זה אכן סוג של מטאל... יש אידאסטריאל אמריקאי חרא ויש גרמני טוב...

Musta Susi

New member
אינדסטריאלי לא תמיד הולך טוב.

כלומר, להקות שמחליטות לשנות סגנון מDoom או Goth לאינדסטריאל זה לא טוב. וRammstein זה סתם Nu מטאל. אני מאוד אוהב גרמנים, אבל אני לא כל כך אוהב נו מטאל. לא משנה אם הוא אמריקאי או גרמני או ישראלי או פיני או סורי. רק עם System אין לי ממש בעיה כי הם משעשעים. אבל זהו בערך...

airgirl

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

להקות שאני אוהבת
: sentenced sonata arctica children of bodom dream theater iced earth arwen kamelot אין לי כוח להמשיך

shades of blue

New member
זאת להקה ידועה

"אין לי כוח להמשיך" המוכרים גם בשם הקיצור שלהם אלכח"ל, הם להקה חיפאית ותיקה. הם הוקמו בשנת 1995 על ידי רועי קוואטשליבר הגיטריסט המחונן ויונתן שייסמאכר המתופף בחסד. אליהם הצטרפו מאוחר יותר גיל גראבשטיין הבאסיסט ויוסי קליינשוואנץ הסולן המבטיח. הם החליטו לעשות ניאו קלאסיקל אפיק בולשיטקור מלודי (melodic neoclasicle epic bullshitcore metal), הלהקה הופיעה בקרנות רחוב ובמועדונים מעושנים. הדמו הראשון שלהם "אין לי כוח לדבר" נחל הצלחה כבירה בשוק המחתרתי של חיפה, השירים אין לי כוח לקום מהמיטה, אין לי כוח לאכול, אין לי כוח לחשוב ואין לי כוח לנשום הפכו להימנונים. מכאן קצרה הדרך להצלחה מסחרית אך אז החלו הצרות. רועי קוואטשליבר החליט לפרוש ואת מקומו מילאו רוני שטראסנוטה וזיוה סיפיליטיקר הגיטריסטיות הקשוחות הוסיפו פן נשי ללהקה. בהרכבה הנוכחי הוציאה הלהקה את הדיסק אין לי כוח למשפט עקב התביעה המשפטית של רועי קוואטשליבר על שימוש בחומר אותו הוא עצמו כתב. כצפוי הדיסק התקבל בחום על ידי הקהילה המחתרתית של חיפה ובמשך זמן רב הדהדו צלילי השירים המעולים אין כוח לחיות אין כוח למות, אין לי כוח לזיין במוח ברחבי הפינות האפילות של חיפה.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

מטאליקה לא מטאל
אמממ.... אז בוא נחשוב מהי
...... אה - אני יודע
הם שרים ראפ
בטח יותר מטאל מסיסטם... סיסטם ניו-מטאל עם סולן על קראק
חבר שלי שומע אותם ואני לא סובל אותו על כך
אבל - איש-איש וטעמו... מכיוון שאני אוהב יותר מדי להקות מכדי כוחי לכתוב פה, אני אגיד לך מה אני אוהב ממה שכתבת: children of bodom, in flames, hammerfall אין לי כוח לכתוב פה את הלהקות ש"אני" אוהב... בעעעעעעע

תראו מטאליקה זה מטאל אבל-

יש פעמים שהם מתנערים מן המטאל תנסו לשמוע אותם לא אני לא נוב במוזיקה אולי פה אני נוב אבל במטאל...

2LIRONOS7

New member
עזבו את הבחור, הוא אפילו אמר שהוא ל

א בדיוק מבין גדול. אני חושב שאני מבין למה הוא התכוון, הריי מטאליקה זה מטאל "רך" יותר בצורה מסויימת, יותר קרוב לרוק, פאנק וגראנג' מאשר נניח אופת' או ווית'ין טמפטיישן. קשה להסביר את זה באמת. מה שכן - מטאליקה נחשבת לת'ראש (Thrash) מטאל והם חלק ממה שנקרא מטאל בגדול או Heavy Metal.

2LIRONOS7

New member
כבר אמרתי שקשה להסביר...

אין סביב מטאליקה את האפלוליות שיש מסביב ללהקות גות' או דת' או בלאק או כל מיני כאלו... הם יותר גראנג'יים (?) מכל הז'אנרים הנ"ל.

DeathlessOne

New member
WITHIN TEMPTATION

זה פופ עם גיטרות חשמליות... OPETH זה PROGRESSIVE DEATH METAL...אז כן, הם משום מה כבדים...

למעלה