אהלן אנשים אני חדש

אהלן אנשים אני חדש

סליחה אם אני קצת נוב באזור אני תמיר ואם כבר אני פותח שרשור אז תרשמו את הלהקות האהובות עליכם. שלי: Rammstein Paradise lost Opeth Static X In flames Lake of tears Tanzwut System of a down Children of boddom Edguy Sonata arctica Metallica (למרות שהם לא הכי מטאל בעולם) Hammerfall ... יאללה תגיבו.

DanieLushka

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ולמה מטאליקה לא מטאל? אז מה הם ? פופ ?O-o בטח שמטאל.. אם כבר סיסטם לא ממש מטאל, אלא זבל טהור, אבל בכיף שלך.
אני דניאל, נעים מאוד.
אוהבת את כל הלהקות שרשמת, חוץ מסיסטם (
) וLake of tears,Tanzwut שאני לא מכירה.
התאקלמות מהירה שתהיה לך פה.

shades of blue

New member
../images/Emo46.gifמאיזה כוכב נפלת?

מטאליקה זה לא מטאל? האם נפלת על הראש וגלש לך השכל? הרבה מהלהקות ברשימה שלך הן מטאל אלטרנטיבי (כלומר לא ממש מטאל) וגם הכינוי שלך מעיד השתייכות לסצנה האלטרטיבית-תעשייתית ואתה עוד בא בטענות למטאליקה, זאת דווקא אחת הלהקות הבודדות ברשימה שלך שעושות מטאל אמיתי. לפחות אתה אוהב גם hammerfall אז כנראה שעוד אפשר לחנך אותך.

VortexOfAnguish

New member
םO

סיסטם קקי אל תשמע אותם -_-. האמרפול חביבים :> אבל חוזרים על עצמם יותר מדי =].

Belphogor

New member
שלומות

אהלן גם לך אפילו שיש לי 3 פיטמות אני עדיין יכול להבין שמטאליקה זה הדבר הכי מטאלי שיש ולא סטאטיק אקס וכל זה...אבל חפיף אם זה מה שאתה שומע תהנה עם זה :)

Belphogor

New member
הא ביקשת להקות אהובות עלינו אז עלי:

Metallica Pantera Megadeth Slayer Dream Theater Mastodon Kreator Dark Tranquillity Cannibal Corpse Cradle of Filth Kataklysm Blood Bath Opeth Aborted Anal Cunt Dying Fetus Tenacious D Death Sepultura XXX Maniak Crowbar Lehavoth

חבוב אני לא יודע מה איתך אבל

פאראדיס לוסט אני מדבר בתחילת הדרך שלהם היו מלכי הדום מטאל אחי וחלק זה אינסטריאל מטאל ואכן הרבה אלטרנטיב סונטה ארקטיקה זה לא פאוואר מטאל? אדגיי לא נותנים לפעמים בספיד מטאל? (כמובן שפאוואר לפעמים הולך עם ספיד)

shades of blue

New member
בעיני כן אבל הוא אמור לאהוב את זה

הבחור בבירור אוהב אלטרנטיב ואינדסטריאל מטאל ו-MTV2, האלבום האחרון של מטאליקה אכן סוטה מהקו המסורתי לכיוון האלטרנטיבי (מה שלא מבטל כלל את פועלם עד כה), למתופף של סליפנוט לא הייתה בעיה להחליף את לאנס פעם כשהוא לא הרגיש טוב. אבל הבחור הודה שהוא אוהב אלטרנטיב אז השאלה למה הוא טען שמטאליקה היא "לא הכי מטאל בעולם", טענה כזאת מופנית בדרך כלל לא ללהקה אלא לאלבום האחרון בעיקר על ידי אוהבי truemetal המטאל המסורתי, לא על ידי אוהבי אלטרנטיב. לדעתי הערה כזאת על מטאליקה ממי ששומע סטאטיקס היא פשוט פוזה ולא יותר.

Musta Susi

New member
תעזוב את המסכן, אפשר לחשוב מה כבר

אמר... בסדר, טעה. מותר לפעמים. אחרי הכל גם Metallica לא פאוור והפורום הזה נועד לפאוור, אבל אי אפשר להקפיד שכל הודעה תתאים לנושא. גם חברי הפורום הם לא תלית שכולה תכלת, או כחול כי הוא בעד ההתנתקות, לא צריך ישר לסכול. ולא כל השירים שלהם באמת מטאל. מעט מהחומר שלהם נחשב Modern rock, וכמובן ש Thrash זה יותר רעש מאשר מטאל (ראו ערך St. Anger
).

Danihell1

New member
חחח

רמסטיין וסיסטם הם בטח הרבה יותר "מטאל", אה.. לא שיש לי משהו נגד סיסטם. נגד רמסטיין יש קצת..

DanieLushka

New member
אצלי להפך ../images/Emo3.gif

ראמשטיין גרמנים חמודים. ^^ יש להם סולן חולה נפש, איך אני אוהבת אותו.

למעלה