אהלן, אני מצטרף חדש

DDN

New member
אצלי בעולם.

האלפים חיים לנצח. רגע בעצם אני חושב ש לא.

DDN

New member
זהו! בדיוק!

האהבה שלי לגזע האלפים כבר לא ידועה פה בפורום, אנשים שוכחים וחדשים לא יודעים. . . .. אולי הגיע הזמן לחזור לגימיק הישן. . . .. בורן, חפש הודעות מאמצע 2002 בפורום, תחפש או את הכינוי DDN או את "דן המסוכן" ותבין מה בדיוק היה הקטע (תמיד לפני שאתה אומר "לעזאזל" אתה רשאי להוסיף "אלף" = אלף לעזאזל)

Nihau

New member
יאללה! תפסיק להתעצל!

שלוף את דן המסוכן מהארגז ותן לו להשתולל קצת בחוץ, מקסימום דומיניק תשתלט עליו ותחזיר אותו לארגז, היא טובה בזה

snift

New member
אין ארגזים, חילקו אותם כשנתנו את כל

הבית. הארגזים היחידים שנשארו הם באוצר של גורבש, ואוי למי שיתקרב אליהם.

DDN

New member
יכול להיות,

שהכוונה הייתה ל"הארגז", המפעל בו אני עובד?

Nihau

New member
יש שם מיוחד לארגזים של גורבש

זה נקרא "תיבות" וכאשר מדובר בדרקון מכובד כמו גורבש המסורת מחייבת להוסיף עוד נדבך לשם ומעתה יקראו "תיבות אוצר"

דן המסוכן הוא לא דבר "שליף"

דן המסוכן הוא לא עוד דמות בדיונית, חרמנית, מיוסרת, מסכנה, או בלונדינית סתומה שדני המציא. "דן המסוכן" הוא הביטוי של כל מה שפסיכי בראש של דני. זה הצד בנשמה שיפתח גזענות נגד גזע שלא קיים בכלל. זה הצד הקיצוני, ולא משנה לאיזה כיוון. ואי אפשר לשמור אותי באיזה ארון. אני נשמר עמוק בפנים, עד שמגיע הרגע שבו צריך לצאת החוצה ולהרעיד שוב עולמות, לזעזע אנשים ולהחיות קהילות רדומות. הזמן הנכון טרם הגיע. אני חוזר לתרדמת שלי עכשיו (לפני שרולנד, אלכסנדרה ודומיניק יתחילו לרדוף אותי ולדחוק אותי לפינה עמוקה יותר)

לא, מה אסור לסנובים לחיות??????????

ואם אסור להם באמת לחיות אז אני צריך את הסכין קצבים שלך דחוף למה יש לי הרבה ברשימה

PUMI for ever

New member
אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רוצוווווווו
הוא השתחרר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה הרובה רטלין שלי??? למען האמת - לעזאזל עם הרטלין - תביאו את המרדים פילים !!!!!!!!! **רץ למקלט**

בורן

New member
וואו, עם כזה תיאור

של דן באמת כדאי שתשקע בתרדמת לפני שמישהו יפגע...

למעלה