אהלן, אני מצטרף חדש

Corwin123

New member
אהלן, אני מצטרף חדש

תגידו, יש לי שאלה: מישהו מכיר שיטת משחק "אגדת חמשת הטבעות"? איך היא? כדאי לשחק?

wellcome קבל גלון שיכר על חשבון

הבית (אל תגידו לי שאין כסף כי כל אחד שמצטרף מקבל גלן שיכר)!!!!!!

Guy24Gold

New member
אז למה אני לא קיבלתי ?

זה רק בגלל שהאוזניים שלי יותר יפות משלכם ואני טיפה לבן ויותר גבוה?

DDN

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

מקווה להמשיך לראות אותך פה, אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן - אל תתבייש. גלון שיכר על חשבון זלוטניק השה"מ כבר מגיע אליך! עכשיו, אם אני לא טועה, שמעתי את השם "אגדת חמשת הטבעות" משהו בהקשר לרוקוגן, שזו מערכה אוריאנטלית (עוד פרטים אפשר למצוא בספר על רוקוגן שאין לי מושג מי הוציא או בספר "הרפתקאות אוריאנטליות" של WIZARDS. לגבי השיטה עצמה - אני לא יודע.

DDN

New member
הפתעה!

הבית נמצא בקיצוצים, כל ההוצאות יורדות ישר מהמשכורות של העובדים. עכשיו אתם הולכים לממן לי מכונית חדשה, לדרגורן פלייסטיישן 3 ולגורבש מיטת זהב חדשה.

רגע ? אתה רוצה לאמר לי שאנשים פה

מקבלים משכורת ?!?!? למה לא מודיעים לי את הדברים האלה ?
איפה הצ'ק שלי הא ? הא ?!?

ddn נראה לי שזה קצת לא הוגן ש

אתם מקבלים פלייסטישן מכונית וכו' בזמן שיש עובדים שלא מקבלים משכורת אני בעד שאתם תממנו את כל גלוני השיכר שאני מחלק ואז זאת תהיה חלוקה שווה אני מחלק אתם משלמים נ.ב בחושך יקבל את המשכורת שלך (בכל זאת אתה לא חושב שיש לך משכורת מוגזמת). אם יש לך בעיות על ההצעה שלי נא לפנות לטלפון 055-123456(אל תשכח שמשנים את הקידומת ב20 באפריל)

DDN

New member
הוגן?

לא מכיר. לא בלקסיקון שלי. רק להבהרה, אנחנו פה חיים בשיתופיות, כלומר: מה ששלי שלי, ומה ששלך גם שלי. זאת אומרת: אני מקבל משכורת, אתה ממן אותה. אני מקבל מכונית, אתה שוטף אותה, אני שוכב כמו סולטן על כריות בזמן שנשים יפות עושות לי רוח ומאכילות אותי ענבים, ואתה זה שאני מרשה לו להגיש לי את היין. עכשיו הבנת?

בורן

New member
בדיוק? מה זה?../images/Emo46.gif ../images/Emo21.gif עבודה!

איפה הצ'ק שלי???

תודה רבה על השכר אבל אני

עוד יצטרך לנהוג היום... בכל מקרה, שאלה. חוץ מהעולם של טולקין, ישנו עוד עולם שבו אלפים חיים לנצח (או עשרות אלפי שנים)?

למעלה