כמו הים בסערת טייפון על משולש ברמודה ^_-
L Laguna MIF New member 17/10/03 #12 ברוך הבא!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif יש לי שאלה: כמה זמן לדעתכם יקח לספריה לקנות את מלחמת הנשמות (אחרי שהיא תצא בעברית)
ברוך הבא!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif יש לי שאלה: כמה זמן לדעתכם יקח לספריה לקנות את מלחמת הנשמות (אחרי שהיא תצא בעברית)
O o R e N g E N i N jA New member 18/10/03 #22 ייקח לספריה בערך... ייקח לספריה בערך... חודשיים... (תלוי איזו ספריה... אם היא רצינית או לא...)
L Laguna MIF New member 18/10/03 #29 הספריה שלנו חרא....../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אבל אני עוד מעט מתחילה מחויבות אישית שם,אלי אוכל לזרז את העניינים (תמונת חיוך זדוני מצורפת)>
הספריה שלנו חרא....../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אבל אני עוד מעט מתחילה מחויבות אישית שם,אלי אוכל לזרז את העניינים (תמונת חיוך זדוני מצורפת)>
O o R e N g E N i N jA New member 20/10/03 #31 אם הספריה חרא... ייקח לה בסביבות ה-4 חודשים לדעתי......
O O o00 New member 18/10/03 #30 אני מתכוונת לקנות|השלדג החסר| כדי שיראו שיש יותר ביקוש ואז יתרגמו את כככל הסדרה יותר מהר.
O O o00 New member 17/10/03 #18 ברוך הבא!../images/Emo24.gif|שלדג| יפה על ההתמדה, קראת כבר את הכל. שישיית המפגשים, סדרה לא מומלצת במיוחד (ברר...), אני כמו כולם הייתי ממליצה על סדרת רייסטלין. הרבה יותר טובה ואמינה. תהנה בפורום!
ברוך הבא!../images/Emo24.gif|שלדג| יפה על ההתמדה, קראת כבר את הכל. שישיית המפגשים, סדרה לא מומלצת במיוחד (ברר...), אני כמו כולם הייתי ממליצה על סדרת רייסטלין. הרבה יותר טובה ואמינה. תהנה בפורום!