אהלן!..אני חדש פה..

MajorGad

New member
אהלן!..אני חדש פה..

גד, עוד מעט בן 18 מירושלים. עכשיו בשישיית המפגשים, ספר חמישי. קראתי עד עכשיו את הרשומות, האגדות, דרקוני להבת קיץ וארבעת הספרים הראשונים של שישיית המפגש

ברוך הבא!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif

ששיית המפגשים.
לא עדיף לקרוא במקום זה את סדרת רייסטלין? (כבשן הנשמה, אחים לנשק) אלו הספרים הכי יפים בסדרה, הרבה הרבה יותר טובים מששיית המפגשים. אז... וולקאם! אני מקווה שתהנה בפורום. אני ממליצה לקרוא את הפאנפיקים במאמרי הפורום, כמה מהם ממש קורעים מצחוק.

MajorGad

New member
מה רע בשישיית המפגשים?

אני די נהנה לקרוא אותם..נותן לך רקע על כל דמות ואיך הם נפגשו זה מאוד מומלץ...! ת'אמת יש לי את סדרת רייסטלין ואת שישיית המפגשים בערך מאותה תקופה. שישיית המפגשים זה יותר מוקדם וגם נותן רקע שאולי ישלים לי דברים בסדרת רייסטלין ככה שהחלטתי להתחיל עם שישיית המפגשים. וגם, רייסטלין וקרמון (וקיטיארה) הן הדמויות שאני הכי פחות מזדהה איתן בסדרה ככה שזה גם היטה את הכף לטובת שישיית המפגשים!

KagomeSama

New member
וולקאם! בעע... שישיית המפגשים...

*צמרמורת* תקרא את סדרת רייסטלין, עדיף פי אלף...

להגיד לו או לא?

טוב מילא... הדבר היחיד שתמצא בין שישיית המפגשים לסדרת רייסטלין הוא בעיקר סתירות, כי סדרת רייסטלין נכתבה בידי הסופרים המקוריים ואילו שישיית המפגשים בידי סופרים אחרים, יימח שמם. ספרי סדרת רייסטלין, כל-כך הרבה יותר טובים משישיית המפגשים, שאין מה להשוות בכלל...אתה תבין כשתקרא.

wisp

New member
לא!

הוא כבר קרא את רב הסדרה!...מזה כבר משנה שהוא ימשיך? כל הכבוד לך גד!!!....כל הכבוד!!!

MajorGad

New member
ררגגעע..יש לי שאלה..

שישיית המפגשים נכתבו לפני סדרת רייסטלין?

strahd

New member
האמת היא שכן...

שישיית המפגשים נכתבה קרוב לשנתיים לפני יציאת סדרת רייסטלין...

וולקאם!../images/Emo48.gif

האמת, גם אני לא כל כך מבין מה אתה מוצא בשישיית המפגשים, אבל אם אתה נהנה, שיהיה לך לבריאות! תמשיך לקרוא ולהנות! הפורום קצת שומם כרגע, כפי שתוכל לראות, אבל אל דאגה! הוותיקים חוזים תפנית עם תרגומה של סידרת מלחמת הנשמות, המשכה של דשל"ק (דרקונים של להבות קיץ). תהנה!

MajorGad

New member
תודה רבה..

כן ראיתי את הסדרה הזאת בסטימצקי באנגלית..אבל עלה איזה 80 שקל ספר..זה מוגזם בשביל ספר באנגלית כשאני יכול לבקש מאחותי שתקנה לי ב5 דולרים ספר בארה"ב.. לא מבין למה אתם כ"כ אנטי שישיית המפגשים..זה בסה"כ סדרה די נחמדה..היא לא מרתקת אותי לספרים כמו הרשומות או דשל"ק אבל היא לא איזה משהו שצריך להתרחק ממנו!.

למה דשל"ק????????

אפשר גם לומר: "רשומות כאוס" כי זה הרשומות של מלחמת כאוס כמו ש"רשומו רומח הדרקון" זה רשומות מלחמת הרומח. דהההההההההההההההההההההה

SaberTooth

New member
המפ...../images/Emo35.gif

ולמה לכתוב "רשומות כאוס" אם אפשר לכתוב דרקונים של להבת קיץ/דשל"ק
ובשביל מה התגובה ההיסטרית הזו...

וואוו סייבר...../images/Emo48.gif

אני יודע שזה כבר נשמע די נדוש אבל.... קול דאוון....!!! עכשיו בקשר ל...."רשומות כאוס".... אני לא חושב שזה שם נפוץ במיוחד (אני, לפחות, לא שמעי עליו), ואני מניח שפשוט נוח יותר לקרוא לו בקיצור דשל"ק.

למעלה