(יש להם נדמה לי 3 אלבומי אולפן שבשני שלהם היה הלהיט המדובר שהי מוצלח למדי, ואחרי זה אלבומי לייב והשנה יצא משהו שלא ברור לי מהו... רק אני מוצא שהז'אנר הזה טראגי למדי?)
בבילון זו מתאימים בול להגרה הזו, עם Spaceman. היה להם את הקטע הזה שהם עשו הילוך מהיר בשיר וזה היה נשמע כמו ילדה קטנה... אח, שיטות מיקסים של אייטיז... זה נראה כל כך פתטי היום שאני לא צוחק עליהם, אלא רק מרחם...
Mmm mmm mmm של Crash Test Dummies את Whould I Lie To You של צמד שאני חושב שקראו לו צרלס ואדי. את More Than Words (לא זוכר מי שר) ונראה לי שגם Iris של הGoo Goo Dolls מתאים
איך שכחתי, The New Radicals, שכעיקרון היה רק להקה של איש אחד (גרג אלכסנדר), והיה להם את You Get What You Give, שהיה שיר ירידה על מוסיקאים מסויימים, אם אני לא טועה (בק והנסון, קורטני לאב ומרילין מנסון), שהיה סך הכל שיר לא משהו. הוא פירק את הלהקה לטובת התרכזות בהפקה והפיק משהו של רונן קיטינג, ונדמה לי כתב כמה דברים לDanielle Brisebois, ויש לו 3 אלבומי סולו ברזומה, (האחרון מ92), ומשם, לא ברור לאן הוא נעלם.
היא סופית נכון לרגע זה. 1) Europe 2) Glenn medeiros 3) Monaco 4) Survivor 5) Conjure one 6) Mo-Do 7) jean-francois michel 8) Modjo 9) Mardith brooks 10) Bow wow wow 11) 4 Non blondes 12) Deep blue something 13) Crash test dummies 14) Goo goo dolls 15) The connells 16) Venus 17) The new radicals אוקיי, זה מה שיש עש עכשיו. הייתם מאמינים? 17 להקות, הוקמו, הופקו בצורה יפה, הוציאו להיט מטריף ששיגע את העולם. הם היו בטוחים שהם הופכים לסלבריטאי-על ולעשירים כקורח, אולם... שוד ושבר!!! המציאות טפחה על פניהם. אף אחד לא מכיר אותם היום, והם נאלצים לעבוד כמוכרים בבורגר-ראנץ' המקומי. ליקטנו אותם אחד לאחד, ואנו מציגים אותם ביחד. הבה ונצדיע לחברי מועדון "זמרי השיר האחד".