אהלן, אני חדש כאן.

אהלן, אני חדש כאן.

אני רוצה שתעזרו לי להכין את רשימת "זמרי השיר האחד". מדובר בפרויקט שלי, על זמרים שהוציאו להיט אחד, כבשו בעזרתו את כל המצעדים, התפרסמו מאד, ואז נעלמו כלעומת שבאו, פשוט לא שומעים עליהם יותר, הם התנדפו מעולם המוסיקה ולא שבו עוד (לפחות לא התפרסמו עוד, כי יכול להיות שהם כתבו עוד שירים, אלא ששירים אלה זכו להתעלמות ואף אחד לא מכיר אותם). והרי הרשימה החלקית שלי שהצלחתי לאסוף עד כה: 1) Europe - The final countdown. 2) Glenn medeiros - Nothing gonna change my life for you. 3) Monaco - What you do want from me. 4) Survivor - Eye of the tiger. 5) Conjure one - Tears from the moon 6) Mo-do - Ein zwei polizei. 7) Jean-Francois michel - Coupable. טוב, תורכם עכשיו. נראה מה אתם יכולים להוסיף.

rainbow 1974

New member
יש את modjo..

שהיה להם את הלהיט ליידי ולמרות שהם הוציאו עוד שירים יפים הם לא הצליחו כמו ליידי..

לא זוכרת אבל ויליאם שאטנר הנחה

הביאו כל מיני שירים של האייטיז בעיקר אם אני לא טועה.

fry

New member
הטימטום *סמיילי דופק יד בראש

ממתי הם one hit wonder?!?!?!?! וeurope לא ממש להקה של שיר אחד. הם הוציאו אחרי ולפני הפיינל קאונטדאון אלבומים שהצליחו

Rusty Cage

New member
תראה, אחרי שוי אייץ' וואן שמו את

אוזבורן ודייב גרוהל בטופ10 של הגברים הכי סקסיים העולם, אני כבר לא יכולה להיות מופתעת מכלום...

dirty boots

New member
יש את

Deep Blue Something, עם ברקפסט ווית' טיפאני (שיר מעולה), שלפי אול מיוזיק נטען שהוציאו אלבום לפני 4 שנים, אבל לא שמעתי מהם כלום. 4 נון בלונדז היו די להקת שיר אחד (וואטס אפ, איך לא), שהסיפור שלהם נשמע כמו סיפור פרודיה על ביהיינד ת'ה מיוזיק. הוציאו דיסק אחד, הסולנית רצתה לפרק וניסו לעשות אלבום שני ויצא זבל ובסופו של דבר התפרקו, וכיום, היא סונגרייטרית לשירי פופ בעיקר. לא עולה לי עוד משהו בראש, אבל הצצה מדי פעם לוי אייץ' וואן (יש איזו תוכנית על להקות אייטיז נשכחות שמתאימות בול להגדרה של מה שביקשת) תועיל.

למעלה